Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na czasie

Sposoby na odkochanie sie..

Polecane posty

Gość sincefor17
zakochalam sie...obiekt moich snow nalezy do innej klasy spolecznej, wyksztalcony, wychowany pod kloszem...pomimo roznic cos zaiskrzylo, cos zaczelo sie rodzic i nabierac rumiencow...przez caly czas czulam ze on sie waha, ostatnio podjal decyzje, moja obecnosc na tym forum nie wymaga wyjasnien jaka to byla decyzja ;(;(;( ...nastepnym razem 3 razy przemysle jak oddam moje serce dziecku ktore chce sie jeszcze bawic, a nie kochac i byc kochanym, kupie mu resorowke i uciekne gdzie...

Gość tylko mnieKochaj
kocham kogos kogo powinnam nienawidzic, to dopiero straszne, milosc jest slepa...

Gość niewytrzymujaca
zakochałam sie w chlopaku ale on ma dziewczyne . Moja siostra mowila mi ze on mnie bardzo lubi i wgl mowil ze jestem ladna ale dalej chodzi z tamta ja juz nie wytrzyymuje i na dodatek nie wiem czy moja druga siostra cioteczna sie w nim nie buja

Gość niewytrzymujaca
zakochałam sie w chlopaku ale on ma dziewczyne . Moja siostra mowila mi ze on mnie bardzo lubi i wgl mowil ze jestem ladna ale dalej chodzi z tamta ja juz nie wytrzyymuje i na dodatek nie wiem czy moja druga siostra cioteczna sie w nim nie buja

Gość niewytrzymujaca

Gość niewytrzymujaca
zakochałam sie w chlopaku ale on ma dziewczyne . Moja siostra mowila mi ze on mnie bardzo lubi i wgl mowil ze jestem ladna ale dalej chodzi z tamta ja juz nie wytrzyymuje i na dodatek nie wiem czy moja druga siostra cioteczna sie w nim nie buja on sie do mnie usmicha zagaduje