Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolerancja julki

chciałabym mieć przyjaciela homoseksualistę

Polecane posty

Gość tolerancja julki

To nie żadna prowokacja, mówię jak najbardziej serio! Ogładałam w tym tygodniu kilka programów o gejach i lesbijkach i sama się nadziwić nie mogę czemu ludzie cywilizowani tak się zachowują. Krytykują, straszą potępieniem i nazywają ich chorymi! Siebie zaś normalnymi:/. A ja prosta dziewczyna doszłam sobie do wniosku że chciałabym mieć przyjaciela albo parę dwóch facetów, myślę że bylibyśmy dobrymi przyjaciółmi i udowodnilibyśmy światu że każdy człowiek zasługuje na szacunek i nazywanie go normalnym!!! julka

Gość sratata
ale gupia

Gość tre ore
Ja miałam we Włoszech kolegę homoseksualistę.Jak najbardziej pozytywnie go odbierałam.

chcialabys miec przyjaciela geja chyba tylko wlasnie po to. po to zeby udowadniac jaka jestes tolerancyjna. jakos na to mi wyglada ten twoj niedojrzaly post.

Gość tolerancja julki
sam jesteś głupi... skoro nawet tego nie rozumiesz:P ale wiesz wcale mnie to nie obchodzi:)

Gość iśkaaaa
ja tez bym chciala :)

A ja chciałabym miec tylko takie problemy jak ty... życie było by piekne....

Gość tolerancja julki
nikomu nie chcę nic udowadniać i jestem dojrzała, nie Tobie to oceniać. Tak czuję to piszę. Myślę, że miałabym wtedy fajnego przyjaciela albo przyjaciół!! Chciałam się podzielić swoimi myślami..

nie sadze ze mozna tak dzielic ludzi na fajnych gejow i nie fajnych nie gejow. troche to dziwne. z jednymi i drugimi mozna sie dobvrze przyjaznic.

Gość tolerancja julki
wyobraź sobie że mam masę problemów, ale życie toczy się dalej wolno mi myśleć i wyrażac swoje zdanie. Sama jestem chora inienawidzę nietolerancji

Gość sratata
a czemu przyjaciel homosexulalista mialby byc lepszym niz przyjaciel hetero? co kuzwa tych ludzi rozni?

Gość Puśka Luśka
Julka ile masz lat 12 ?? Przyjaciel to przyjaciel. Bedziesz teraz na siłe szukałą przyjaciela homoseksualisty ?? Każdy jest tym kim jest. I nie wiem o co Ci chodzi. Chcesz by był Twoim przyjacielem byś mogła pokazywac światu jaka ty nie jesteś tolerancyjna i wogóle fajna ?? Ale nei przejmuj się... Może Twój syn bedzie hmoseksualistą.

Gość catbury
A ja bym nie chciała. Po prostu brzydziłoby mnie to, gdyby chciał mi się pozwierzać ze swoich spraw sercowych.

Gość tolerancja julki
czy ja kogoś dzielę?? Myślę tylko że skreślanie kogoś tylko dlatego że jest gejem jest chore, że tak to nazwę. A to jakim jest człowiekiem gej albo nie gej nie mi oceniać...

Gość sratata
no wlasnie odrozniasz. twierdzisz, ze bylby super przyjacielem. kazdy moze byc super przyjacielem. tak czy nie?

Gość MEGI73
szczerze dla mnie to bez różnicy jakiej ktoś jest orientacji, patrzę na charakter. A czy tobie chodzi o to że szukasz przyjaciela, powiernika, który nie będzie oceniał cię pod wzgl.seksualnym przy którym nie będzie dwuznacznych sytuacji??

Gość tolerancja julki
sratattata czy jaoś tam:) a właśnie że jest różnica.. przyjaciel zwykle zamienia się w chłopaka albo przyjaźń się rozlatuje... nie na darmo ludzie zastanawiają się czy przyjaźń jest możliwa między dwoma płciami!!! A przyjaciel gej byłby przyjacielem po prostu z serca bez żadnych podtekstów i takie tam wiecie sami... Aha mam 24 lata i nie szukam przyjaciół mam wielu... głośno myślę:P

w takim razie moje wrazenie ze szukasz KONKRETNIE geja w celu UDOWODNIENIA jak sama napisalas komus czegos ?? jest falszywe moze i jest falszywe ale jakos czytajac ten post mam dziwne i mieszane uczucia. nie sadze zeby jakis gej po czyms takim przeczytaniu chcioal sie z toba specjalnie przyjaznic. skoro potrzebujesz go zeby komus cos udowodnic. ----------------------------------- i udowodnilibyśmy światu że każdy człowiek zasługuje na szacunek i nazywanie go normalnym!!!-----------

No to nie oceniaj. Żyj życiem a nie tym ze wybierasz sobie kogo byś chciała miec za przyjaciela.

Gość tolerancja julki
każdy może być przyjacielem i mam mnóstwo przyjaciół dziewczyn ale z chłopakami to do końca właśnie nie jst tak... a mnie chodziło tylko o to że to normalni ludzie, nie są chorzy są tacy jak my i zasługują na przyjaźń:)

to ze masz wielu przyjaciol nie znaczy ze to sa prawdziwi przyjaciele :) wielu ludzi tak nazywa kumpli kolezanki itp ja mam 1 i jestem z tego dumny bo przyjazn utrzymac to trzeba wieeeeele zabiegow i pracy.

Gość sratata
aha julka chce sie zaprzyjaznic koniecznie z chlopakiem ale boi sie ze sie zaraz do niej dobierze wiec woli geja

Gość Nie julka ale....
wszyscy się jej czepiacie że dzieli ludzi, że chce tylko coś udowadniać , że hetero tez mogą być przyjaciółmi, pewnie że mogą ... a popatrzcie na siebie! od razu atak!!!zero wyrozumiałości! A do julki-------> ja mam takiego przyjaciela, nigdy nie powiedział mi tego wprost, ukrywa to ale myśle że to kwestia czasu... zaraz będzie atak na mnie że co to za przyjaciel skoro nie mói mi wszystkiego, ale to jego wola, a jako jego przyjaciółka ją szanuje! On poprostu chyba jeszcze sam do końca nie wiem kim jest

Gość tolerancja julki
GOD ja naprawdę nie chcę nic pokazać ani jaka jestem tolerancyjna.. chociaż gdyby to mogło pomóc w czymś to tak. I szkoda że żaden gej by się ze mną nie zaprzyjaźnił, skoro tak mówisz...

Bez sensu. Chodzi Ci o przyjaźń z chłopakiem ale gajkiem bo boisz sie przyjaźni z normalnym facetem. Już z góry zakładasz że przyjaźń będzie z podtekstem erotycznym. Pomyśl o tym czy to jest właściwe podejście.

nikt nie atakuje jej dlatego ze chce miec przyjaciela. moze czytaj posty dokladniej :) napisalem ze nie moge sie oprzec wrazeniu, ktore SAMA POTWIERDZILA w pierwszym poscie ze SAMA dzieli ludzi na takich i KONKRETNIE musi miec gehja i ze razem cos beda UDOWADNIAC komus o to chodzilo mi osobiscie :)

Gość tolerancja julki
no właśnie w sumie wszyscy na mnie wrzeszą a w ogóle mnie nie rozumieją ehhh:/

Przepraszam czy ja w którymś momencie krzyczałam ?? Wrzeszczałam ?? Tupałam gierkami ???? :( eeee, marzę o przyjacielu piłkarzu. Albo nie barmanie. Albo chciałabym miec przyjaciela o murzyna....

Gość tolerancja julki
God nikogo nie dzielę dla mnie wszyscy są równi ale nie mogę oprzeć się wrażeniu że dla wielu nawet młodych ludzi nie. Mój znajomy powiedział, że jakby się dowiedział, zę ktoś jest gejem albo lesbijką w życiu by mu ręki nie podał i się do niego nie odezwał...