Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka45

gdzie znalesc przyklady wypracowań

Polecane posty

Gość mamuśka45

moj syn chodzi do gimnazjum nie jest pilnym uczniem dlatego czesto ja robie z nim lekcje niestety nie na wszystko mam pomysły i wiem jak napisac czy mozecie podac strony gdzie mozna znalesc gotowe prace aby miec jakis przykład ale takie zeby nie trzeba było sie logowac (bezpłatne) na jutro ma zrobic wypracowanie pt przykład współczesnego samarytanina bede wdzieczna za pomoc

Gość kjkjkjkjkjkj
taki temat jest banalny!!! jak można nie mieć pomysłu??? na prawde nie widzisz współczesnych przykładów ludzi, którzy pomagają odrzuconym przez świat??? pomyśl troche..... ewentualnie zobacz na www.poradnikdebila.pl

Gość mamuśka45
tez juz myslałamo tej pracy ale wydaje mi sie ze jest za dobra jak na mojego syna

Gość oj mamuska mamuska
a na klasowki w szkole tez bedziesz za niego chodzic? Sorry, ze tak pisze, ale popelniasz wielki blad, bo w koncu nauczyciele badz co badz glupkami nie sa i w koncu sie zorientuja, ze nie on te wypracowania pisze

ale Ty nie masz tego przepisywać tylko dokonać przeróbki - zgodnie z poziomem syna :) (dobrze byłoby, żeby on sobie to chociaż przeczytał )