Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieco zdołowana

Mam 28 lat i jest mi smutno!!

Polecane posty

Ale to prawda : 1. Chciałbym Ci powiedzieć - chciej wysłuchać mnie Jakich użyć słów mam, abyś przyjął je Jakich użyć słów mam, abyś przyjął je. Dławią ludzkie słowa - już zawiodłeś się Lecz przyjmij to jedno: Jezus kocha Cię Lecz przyjmij to jedno: Jezus kocha Cię. REF.: JEZUS KOCHA CIĘ, JEZUS KOCHA CIĘ! JEZUS KOCHA CIĘ, JEZUS KOCHA CIĘ! 2. W moim życiu wiele doświadczałem zła Lecz spotkałem Pana i nie jestem sam Lecz spotkałem Pana i nie jestem sam. Choć krzyż czasem ciąży - Jezus ze mną jest Gdy nikt nie zrozumie - Jezus kocha mnie Gdy nikt nie zrozumie - Jezus kocha mnie. REF.: JEZUS KOCHA MNIE, JEZUS KOCHA MNIE! JEZUS KOCHA MNIE, JEZUS KOCHA MNIE! 3. Może w sercu swoim wiele kryjesz ran Czujesz się rozbity jak gliniany dzban Czujesz się rozbity jak gliniany dzban. Bóg patrzy inaczej niż człowieka wzrok Widzi w Tobie dobro, chce byś kochał Go Widzi w Tobie dobro, chce byś kochał Go. REF.: JEZUS KOCHA CIĘ, JEZUS KOCHA CIĘ! JEZUS KOCHA CIĘ, JEZUS KOCHA CIĘ!

Gość życzę Wam
No dobra, w takim razie musi mnie zajebiście nie lubić. Albo tak wyładniałam, że mnie nie poznaje :P:P:P

nieco zdolowana....pisze kolejna 28 latka z problemami podobnymi do Ciebie. Ja sielwasnie pakuje i jutro odchodze. heh....tyle ze chetniej bym na maila pogadala nie tak prywatnie. goraco pozdrawiam caffee

Gość życzę Wam
Jak odchodzisz? Gdzie odchodzisz?? Oszalałaś? Jesień idzie, tyłek Ci zmarznie... :( A tak poważnie - przemyślałaś sprawę? Bo czasami powrotów nie ma :( Chyba, że do .... :P:P:P No i umiem się od bluźnierstw religijnych powstrzymać :P

Gość nieco zdolowana
lekarz: a jak miałes 28 było ci wesoło?

Gość nieco zdolowana
caffe: napisałam ci mejla, napisz, może kiedy pogadamy na gg? a teraz juz uciekam, pa pa! :))

Gość nieco zdołowana
dzis znów mam doła, ktos pogada?

Gość gość
Na podane dolegliwości pomogło mi oczyszczenie aury ze strony energiaduchowa.pl , po kilku sesjach stanęłam na nogi i zaczęłam działać, aby żyć jak najciekawiej.