Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja_19

Pytanie o krwawienie w czasie cyklu

Polecane posty

Gość Kaja_19

Witam wszystkich, Mam pytanie dotyczace brania tabletek anty a wystapienie krwawienia w czasie cyklu.Otoz wczoraj uprawialam seks z moim chlopakiem i po okolo 10 min zauwazylam ze wystapilo niewielkie krwawienie.Tablekti zazywam regularnie od 9 miesiecy i nigdy mi sie to wczesniej nie przydazylo.Krwawienie trwalo okolo 3 godziny a teraz ustapilo.Czy ktorejs z was cos takiego sie przydazylo?Bardzo mnie to zaniepokoilo, moze powinnam uda sie do lekarza.Pozdrawiam

jesli sie powtórzy powinnas iś cdo ginekologa jednak skoro dzieje sie to po stosunku... to może sie zdarzyc www.psyche-soma.com

Gość Kaja_19
Rozmawialam z kolezanka na ten temat i ona powiedziala mi ze te krwawienie moze oznaczac poronienie ale nie musi.Czy wiecie cos na ten temat?Bardzo mnie to niepokoi i chyba wybiore sie do lekarza a moze nie ma co panikowac. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

przy poronieniu krwawienie raczej by tak nie przeszło, zresztą chyba nie byłoby to niewielkie krwawienie. A nie masz czasami nadżerki? przy nadżerkach czasami dochodzi do takich krwawień po stosunku... ja radziłabym Ci zapytać o to lekarza, moja znajma na przykład nie miała nadżerki, ale miała takie jedno wrażliwe miejsce na szyjce macicy, tak jakby miała tam pękające naczynia krwionośne i też właśnie po stosunku krwawiła

Gość Meybe
Duża nadżerka moze krwawić przy stosunku-wiem to od mojego ginekologa