Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślązaczka20

Za ciemny kolor włosów po farbowaniu...jak go sprać szybciej?

Polecane posty

Gość ślązaczka20

Witam, Jakiś tydzień temu zafarbowałam sobie włosy na blond ... niby blond bo na moich włosach wyszedł ciemny blond (być może dlatego że wcześniej miałam włosy rozjaśnione do jasnego blondu). Kolor jak dla mnie jest trochę za ciemny więc mam do Was pytanie. Jak przyspieszyć "spieranie" się farby? Czy są na to jakieś sposoby? Będę wdzięczna za jakąkolwiek radę :)

Gość myc codziennie
ja myje codziennie glowe wiec mam nadzieje ze szybko zejdzie mi ten czarny a mial byc taki piekny czekoladowy braz

Gość ślązaczka20
Niestety nie mogę myć włosów codziennie ponieważ jeżeli ich potem nie wymodeluję to wyglądam okropnie ... a takie codzienne modelowanie bardzo by mi zniszczyła włosy :( Słyszałam że szampony przeciwłupieżowe pomagają szybciej "pozbyć się" farby z włosów ... i chyba nie zaszkodzi spróbować :)

Gość wsadz ten
pusty łeb do pralki i nastaw na 100 stopni!! powinno pomóc!!

Dzm ci dobrą radę...mówiła mi o tym moja fryzjerka, a ja sama też się przkonałam.. przejdź się parę razy na basen...chlor \"zje\" farbę i po kłopocie. Pozdrawiam, Ps. oczywiście fryzjerka nie mówiła mi o tym podczas farbowania ostrzegając mnie.

Gość ślązaczka20
Do wsadz ten ---> wiesz to Ty chyba masz pusty łeb żeby tracić czas na takie komentarze :o Nie interesuje Cię temat to się nie udzielaj. Dziękuję za wszystkie inne rady :) Wiedziałam że mogę na Was liczyć :) Niestety basen odpada :( Powód? Brak czasu :( Ale poczekam jeszcze ... być może kolorek sam się zmyje tymbardziej że nie jest tak tragicznie :) Jeszcze raz dziękuję :)

Gość gość
u9WP7OCSts2d0Fz8WAk9hTkc