Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
RC_+

Leżak coś dla ciebie chyba mam...

Polecane posty

2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Nie grałem jeszcze w 1 ale może kiedyś 

Mi ai znalazła odświeżonom battletoads i nie wiem czy znasz a pierwszą część przeszedłem a jest bardzo hardcorowa.

Kojarzę trudna gra wbrew pozorom. Ninja bardziej przystępny, spróbuj kiedyś fajna do relaksu.

10 minut temu, KróliczekZły napisał:

Pytanie tylko, czy to ratunek, czy pogłębianie problemu. 

To przyszłość albo kobiety się zmieniom albo konkurencja ai je przejmie a im zostanom koty i wibratory i oczywiście tyrka do emulatory.

Nikogo nie obchodzi wasza lista wymagań i standardy i nigdy nie obchodzila jak coś wpada to zupełnie przypadkiem przy okazji. 

Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał:

Nikogo nie obchodzi wasza lista wymagań i standardy

W sumie jesteś nikim (wybacz), więc nawet się zgadza 😎

• Haha 1

2 minuty temu, RC_+ napisał:

Kojarzę trudna gra wbrew pozorom. Ninja bardziej przystępny, spróbuj kiedyś fajna do relaksu.

Na rzutniku fajnie mi się grało demka ff7 remejk i dmc5 też slaszery.

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A kupujesz najzwyklejszy ryż, czy coś bardziej wyszukanego?

Próbowałem prócz najzwyklejszego (chyba biały po prostu), basmati i jaśminowy. Basmati mi smakował bo ma taki trochę orzechowy posmak a ja mam bzika na punkcie orzechów 😆 Ale generalnie zwykły biały jem i krótkoziarnisty do sushi

Edytowano przez RC_+

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

W sumie jesteś nikim (wybacz), więc nawet się zgadza 😎

Wtedy byłbym na twoim poziomie podstawowym, jakiś kwadrans temu tak ci napisano.

Przed chwilą, RC_+ napisał:

Próbowałem prócz najzwyklejszego (chyba biały po prostu), basmati i jaśminowy. Basmati mi smakował bo ma taki trochę orzechowy posmak a ja mam bzika na punkcie orzechów 😆 Ale generalnie zwykły biały jem. 

Spróbuj parboiled (mój ulubiony typ ryżu). 

Spróbuj parboiled (mój ulubiony typ ryżu). 

A da się to w marketach dostać?

edit: da się, google podpowiada 😉

Edytowano przez RC_+

Wtedy byłbym na twoim poziomie podstawowym, jakiś kwadrans temu tak ci napisano.

Jesteś niezłym schizofrenikiem, próbując poniżać kobiety takie jak ja (czyli mające z partnerem styl życia, o jakim marzysz, ale na które nigdy nie będzie cię stać) i dodatkowo snując te filozofie nad lazanią w kiblu 😎

1 minutę temu, RC_+ napisał:

A da się to w marketach dostać?

edit: da się, google podpowiada 😉

Tak, jest powszechny. 

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Jesteś niezłym schizofrenikiem, próbując poniżać kobiety takie jak ja (czyli mające z partnerem styl życia, o jakim marzysz, ale na które nigdy nie będzie cię stać) i dodatkowo snując te filozofie nad lazanią w kiblu 😎

Zgubila byś się w moich 12 kablach do 3 monitorów musząc je odłączyć wycierajac kurze. O czym wgl rozawiamy. Rób to co umiesz najlepiej kotlety obladzanie itpe

Edytowano przez Dwa spełnienia tak

3 minuty temu, RC_+ napisał:

Próbowałem prócz najzwyklejszego (chyba biały po prostu), basmati i jaśminowy. Basmati mi smakował bo ma taki trochę orzechowy posmak a ja mam bzika na punkcie orzechów 😆 Ale generalnie zwykły biały jem i krótkoziarnisty do sushi

Polecam dostępne na allegro indyjskie. Są pakowane po 5kg i jasminowy kosztuje coś koło 40 albo 50 zł. Wychodzi taniej niż paczkowane w supermarkecie a w smaku nie ma porównania. Ja np ogólnie nie lubię jaśminowego, a właśnie kończę torbę Royal Tiger i się nim zajadam. Następny będzie basmati, ale to już drożej wychodzi, jakieś 7 dych za 5kg 🙂

• Like 1

8 minut temu, RC_+ napisał:

Będę się próbował dorobić biurka narożnego żeby zrobić 5 monitorów poziomo 9600x1080p

Zgubila byś się w moich 12 kablach do 3 monitorów musząc je odłączyć wybierając kurze. O czym wgl rozawiamy. Rób to co umiesz najlepiej kotlety obladzanie itpe

Mamy gosposię, jak już pewnie doczytałeś, biedaku, a tworzenie domu nie polega na sprzątaniu. 

Ty nie umiesz nic, IQ 80 i całe życie przegnite, też tak można. Ja ci tylko uświadamiam, jak schizofreniczne myślenie uskuteczniasz - hejtujesz to, czego najbardziej w życiu pragniesz i nigdy mieć nie będziesz. 

Mamy gosposię, jak już pewnie doczytałeś, biedaku, a tworzenie domu nie polega na sprzątaniu. 

Ty nie umiesz nic, IQ 80 i całe życie przegnite, też tak można. Ja ci tylko uświadamiam, jak schizofreniczne myślenie uskuteczniasz - hejtujesz to, czego najbardziej w życiu pragniesz i nigdy mieć nie będziesz. 

Nie ja szedłem ubrudzic ręce i dyskutowalem o kotlety publicznie.

Ja umiem wszystko nawet zęby sam latalem co ty tam wiesz.

Hmm dziwne te gierki ale ładne laski. Ja rzadko gram ale wolę horror od eskapizmu ostatnio 🤔

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Polecam dostępne na allegro indyjskie. Są pakowane po 5kg i jasminowy kosztuje coś koło 40 albo 50 zł. Wychodzi taniej niż paczkowane w supermarkecie a w smaku nie ma porównania. Ja np ogólnie nie lubię jaśminowego, a właśnie kończę torbę Royal Tiger i się nim zajadam. Następny będzie basmati, ale to już drożej wychodzi, jakieś 7 dych za 5kg 🙂

O, a jak opiszesz różnicę w porównaniu do takiego najzwyklejszego?

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał:

No i to by ci mogło też leżeć jak lubisz battletoads. Coś w ten deseń z tym, że 3D

No i to by ci mogło też leżeć jak lubisz battletoads. Coś w ten deseń z tym, że 3D

Mam zaległości takich gier 2d żółwie też chyba były ostatnio 

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Hmm dziwne te gierki ale ładne laski. Ja rzadko gram ale wolę horror od eskapizmu ostatnio 🤔

No, Koreańczycy mają dobry gust 😉

Przed chwilą, RC_+ napisał:

No, Koreańczycy mają dobry gust 😉

A fabuła chociaż dobra 🤔horrorki ciekawsze i więcej się dzieje

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Mam zaległości takich gier 2d żółwie też chyba były ostatnio 

Żółwie co ci podlinkowałem by ci śmiało poszły na 1050ti i i5 6-gen

6 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Nie wiem, czym się szczycisz, że jesteś tak tępy i leniwy, że nie potrafisz nawet nic prostego sobie ugotować i dosłownie nie jesz, ale żresz paszę jak zwierzę. 

Łatanie samemu zębów - patologia, wynikająca ze skrajnej biedy. 

Pozostań w pokoju, ze świadomością, że nigdy w życiu, żadna kobieta, nie zrobi ci mielonych własnymi rączkami i z miłością 😎

Edytowano przez KróliczekZły

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

A fabuła chociaż dobra 🤔horrorki ciekawsze i więcej się dzieje

Nie mam pojęcia, bo gry symulatory to nie dla mnie... ja lubię gry typu RPG i otwarte światy. więc Wiedźmin, Cyberpunk, Fallout, The Elder Scrolls, Baldurs Gate. Czasem slashery i shootery dla odskoczni.

Edytowano przez RC_+

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Nie wiem, czym się szczycisz, że jesteś tak tępy i leniwy, że nie potrafisz nawet nic prostego sobie ugotować i dosłownie nie jesz, ale żresz paszę jak zwierzą. 

Łatanie samemu zębów - patologia, wynikająca ze skrajnej biedy. 

Pozostań w pokoju, ze świadomością, że nigdy w życiu, żadna kobieta, nie zrobi ci mielonych własnymi rączkami i z miłością 😎

Nie istnieje to o czym piszesz wszystkie albo za liste się przymilajom albo za pieniądze status etc (nieruchomości pracę auto). Gardze takom miłością jakom oferujesz.

Nie mam pojęcia, bo gry symulatory to nie dla mnie... ja lubię gry typu RPG i otwarte światy. więc Wiedźmin, Cyberpunk, Fallout, The Elder Scrolls, Baldurs Gate.

Też lubię z tych fantasy, znaczy to co mi pójdzie bo mam grata i mało czasu na granie 😺

2 minuty temu, RC_+ napisał:

Nie mam pojęcia, bo gry symulatory to nie dla mnie... ja lubię gry typu RPG i otwarte światy. więc Wiedźmin, Cyberpunk, Fallout, The Elder Scrolls, Baldurs Gate. Czasem slashery i shootery dla odskoczni.

Kiedy masz czas na gry po 140h ja nie mam

4 minuty temu, RC_+ napisał:

Żółwie co ci podlinkowałem by ci śmiało poszły na 1050ti i i5 6-gen

Sporo gier co mnie interesuje pójdzie a reszta mam ps5 i xsx

4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Nie istnieje to o czym piszesz wszystkie albo za liste się przymilajom albo za pieniądze status etc (nieruchomości pracę auto). Gardze takom miłością jakom oferujesz.

Nie było takiej epoki w dziejach ludzkości, by związki nie były transakcyjne. Na naturę nie ma się co obrażać. Faceci zawsze szukali urody i młodości, a kobiety bezpieczeństwa i protekcji... tak jest zaprogramowany człowiek.

Edytowano przez RC_+

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować