Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexXy

Warto kupic ten nowy tusz RIMMELA za 12.90? czy to badziewie?

Polecane posty

Gość lexXy

czy jest brazowy/ i co on daje? wydluza? pogrubia? warto kupic?

Gość nadijja
chodzi Ci o ten extra Super lasx Maskara? jesli tak to sie podlanczam pod pytanie bo tez chce go kupic a nie wiem czy warto

Super Extra Lash czy coś takiego - wcale nie jest taki nowy, miałam go w zastępstwie MF 200 Calorie i nie był zły, także mogę go polecić :) Jedyna wada jaką zauważyłam to to, że aby uzyskać podobny efekt trzeba było nałożyc kilka warstw więcej więc wcale nie wychodzi taniej.

Gość dla mnie extra
naprawde...nie sklaja rzęs, nawet po kilku aplikacjach. Jest czarny brąz bo takiego używam a brazowy to nie wiem. A tuszy w stylu 2000 kalorii nie używam, rzęsy wyglądają po nich wstrętnie.

Gość dla mnie extra
aha ... wydłuża i pogrubia troche też

Gość sponiewierana przez własny zad
MF 2000C. wcale nie powoduje, że rzęsy wyglądają wstrętnie. Po jednej warstwie wyglądają normalnie. Tylko trzeba się umieć umalować... Żaden tusz nie pogrubia rzęs trzykrotnie i nie wydłuża ich x razy, po prostu maluje. A tusze MF są na tyle dobre i trwałe, że nie rozmazują się nawet podczas deszczu/mżawki/upałów czy snu. Żasden inny tusz, który miałam nie jest tak trwały.

Gość lexXy
a czy miala ktoras z was brazowy MF 2000? wiem ze jest taki kolor ciemny braz ale jak on wyglada na oczach? bardzo ciemy?czy ladny brazik?

Gość sponiewierana przez własny zad
No właśnie ja miałam. Wygląda prawie jak czarny, nie na takie "rude rzęsy", tyle że bardziej naturalnie, nie tak ostentacyjnie i jeśli jesteś blondynką, lub masz jasne włosy, to polecam. Jeśli chcesz wyglądać naturalnie- również. Efekt jest lepszy niż po czarnym tuszu, bo nie jest tak sztuczny i rzuca się w oczy nie kolor, a raczej rezultat;)