Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_32

DUŻY BIUST!!!

Polecane posty

Gość a ja mam
70B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość _małgośka_
O kurde, ale ogromne cycuchy... Ja mam 80E, ale przy tamtych balonach to moje są malusie ;))

80E i uważam, że są trochę za duże, ale mój chłopak je uwielbia!!! Mam może nawet troche podobne do tych na fotce prezentowanej przez Asteroida... Może trochę mniej rozjechane :)

Gość _małgośka_
Ooo... ja mam właśnie takie jak na tym pierwszym zdjęciu, które zaprezentował Asteroid. I co ON 35? Podobają ci się takie cycule?

Gość diadel25
fajnie jak troche opadaja, grawitacja robi swoje, moga sie tez rozchodzic na boki, ale ja wole duze brodawki, nie male

Gość mery...17
Mam super jedrny 75 D i 17 latek... Szukam jakiegos speca ktory się nim zajmie:) Bo dawno nie był porzadnie pieszczony... a on to kocha :) Czekam na propozycje :)

Gość masazysta 24
czesc Mer 17.jezeli masz ochote na jakas ciekawa znajomosc to ja cheteni...odezawij sie jak tak..pozdrawiam.

Gość mery 17////
CHETNA SIE ODZYWA a co proponujesz?

Gość mery 17////

Gość mery 17////

Gość masazysta24
czesc merry17.sorry...nie bylo mnie.co proponuje??:)to zalezy na co mozemy sobie pozwolic:)moze podasz mi nr na gg-to sie odezwe i pogadamy??

Gość mery17....
Hmmmm co do gg zastanowie sie :) Ale wszystko zalezy co mi tutaj zaproponujesz na poczatek :) A moze ktos inny ma ciekawsze propozycje co zrobic z wiecznie niedopieszczonym slicznym biustem jeszcze lepszej włascicielki?

Gość masazysta24
hmmm...moge CI zaproponowac baardzo duzo.z niedopieszczonym biustem raczej nie bedziesz miala problemu bo jestem masazysta:)jestem pewien w 100%,ze nie bedziesz chciala przerywac.wiec jak??skad w ogole jestes?

Gość mery 17...
Juz zaczynam mruczec z zachytu...... okolice poznania :)

Gość masazysta24
hmmm...a to dopiero poczatek.ja jestemz pomorza ale to chyba nie stanowi problemu.nawet nie wiesz jak mozna doprowadzic kobiete do ekstazy poprzez sam masaz-zwlaszcza piersi:)juz sobie wyobrzzam Towje cudenka

Gość Ohyda
współczuję wszystkim posiadaczkom wstrętnych obleśnych krowaistych zwiasających do pasa balonów. To nic innego, tylko zwisające zwały tłuszczu, które opadają i wyglądają obleśnie i ohydnie!. Wyglądacie zdeformowanie i karykaturalnie. A już nie ma nic gorszego jak mała niewyrośnięta dziewczyna o krótkich nóżkach i z wielkimi cycami-brrrrrrrrr!!!Jesteście przedojrzałe i nieatrakcyjne-zwykłe krówska mućkowate. Najlepsze są średniei proporcjonalne piersi czyli "b".

Gość popieram..
wielkie cycki to kalectwo,traci sie sylwetke proporcjie i figure.wyglada sie smiesznie i i niesmacznie.wielkie cycki to moga miec 60letnie babcie..

Gość to ja - tzn on
B to nie piersi - to zaznaczone miejsce gdzie powinny one być - to taka próbka reklamówka jakie rozdają w supermarketach do zakupionej pary skarpetek. Nie lubię ogromnych ale D są super i wcale nie ziwsają. Nawet B do w 50 % tłuszcz.

Gość mery 17...
Do masarzysta ----> nie moge sie doczekac :)):) Fakt D to zajebisty biust :) Ohyda,popieram......Staram sie was zrozumiec.... Po prostu jestescie płaskie dechy i jakos musicie siebie akceptowac wiec jedziecie po tych obdazonych przez nature :) A w srodku az was skreca zeby takie miec :):):)

Gość masazysta24
Merry17...wiec widze,ze naprawde mamy pod tym wzgledem wspolne upodobania.bardzo chetnie bym troche poopowiadla Tobie rozne fajne rzeczy-mozna by porozmawiac o wiele ciekawszych i bardziej pikantncyh rzeczach:)przesylam calusa dla Ciebie.

Gość mała uwaga
Polecam sobie włączyc jaki kolwiek kanał porono na satelice... No i moze powiecie ze tam są panie z A i B??? Nie :) Coniektore nawet za szczuple nie są!!! Ale wszystkie pozadnie wyposazone :D

Ohyda ... dogadał kocioł garnkowi :) a pokaż mi mężczyznę, który choć raz w życiu nie chciałby pieścić piersi 75-80 D :) Uważam, że najwspanialsze do pieszczot są C-D. Uwielbiam takie pieścić. Pozdrawiam posiadaczki takowych. Z drugiej strony rozumiem też dziewczyny, że większe piersi to dla nich niewygoda. Echhh ... zrobiło mi się ciepło i erotycznie :P

Gość masazysta24
czesc Merry17...co tak cicho-zagubilas sie gdzies??:)

Gość 70 DD
niestety... :(