Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaan1

percing

Polecane posty

Gość aaaan1

chce przekłuc jezyk czy powinnam wiedziec o jakis waznych , no i oczywiscie jak wyglada cały zabieg??

Gość Lady with spinning head
Nie wiem czy wiesz, że od percingu bardzo psują się zęby. Czekają Cię takie przyjemności jak, przez ok. 3 tygodnie jedzenie przez słomkę, próchnica zębów i możliwy i bardzo częsty zanik dziąseł! Nie polecam,są powikłania.

Gość aaaan1
dzieki za rade :)

Gość aaaan1
czy ktos jeszcze mogłby mi cos powiedziec na ten temat

Gość jak wyzej
faceci nie chetnie caluja sie z dziewczynami ktorym resztki jedzenia osadzaja sie na kolczyku- nie dosc ze smrod to jeszcze jakies gowno gnije

Gość aaaan1
chodzi o to ze zarowno mi jak i mojemu facetowi ten pomysł sie podoba dlatego chciałabym sie jakos przygotowac przed tym zabiegiem

Gość aaaan1
czekam na dalsze rady:)

Mnie takze kolczyk w jezyku baaardzo sie podoba, tak jak mojemu chlopakowi :) Troche sie tym interesowalam wiec moge Ci kilka rzeczy opowiedziec: - na poczatku puchnie jezyk wiec normane jedzenie jest niemozliwe. Je sie wtedy papki - nie mozna pic alkoholu przez 4 tyg. Dopiero po uplywie tego czasu mozna sie napic ale tylko piwa - nie mozna uprawiac seksu oralnego - na poczatku sie sepleni - i ma sie problemy z prochnica Wyglada to mniej wiecej tak, ze na poczatku wkladaja Ci dlugi kolczyk (bo jezyk puchnie) a po tygodni wkladaja juz normalny U mnie taki zabieg kosztuje 100 zl Miejsce kolczyka jest uwarunkowane takze tym w jakim miejscu masz wedzidelko (chyba tak to sie pisze) Bo np moj chlopak musial se je przecinac. Te wedzidelko to takie cos co masz pod jezykiem. Nie wiem jak to Ci napisac. Pozdrowionka :)

Gość aaaan1
wielkie dzieki za te informacje :) jestem Ci bardzo wdzieczna:)

eee tam nie ma za co :) Jestes juz zdecydoana?? Bo ja tak... Czekam tylko na 18-stke i sobie robie :) No i jeszcze musze pozniej poczekac az bede miala ferie zeby nie seplenic sie w szkole. Gorzej jest z moim rodzicami bo nie chce sie zgodzic :( ale i tak sobie zrobie czy chca tego czy nie...

Gość aaaan1
ja juz praktycznie tez jestem zdecydowana czekam tylko az skoncze studia . Strasznie mi sie to podoba i uwazam ze kolczyk w takim miejscu jest niezwykle sex`y :)

Gość Ganja
CO WY WOGLE JEJ W KRECACIE NIESLUCHA ICH ONI KLAMIA JA MAM JUZ PONAD3LATA KOLCZYK I NIC MI SIE NIE STALO FAKT SPUCHNIE CI JEZYK ALE OPUCHLIZNA BEDZIE TRZYMALA SIE OKOLO3 DNI 2DZIEN JEST NAJGORSZY BEDZIESZ CHCIALA WYJAC ALE NIE WYJMUJ BO TO CI PRZEJDZE...A CO DO JEDZENIA TO MOZESZ WSZYSTKO JESC...MUSISZ PRZYZWYCZAJAC JEZYK..BO JEZELI NIE ZROBISZ TEGO TO NIE BEDZIESZ POTRAFILA POZNIEJ GO PRZYZWYCZAIC...NIE MOZESZ PIC ALKOCHOLU PRZEZ3-4TYGODNIE I PALI PAPIEROSOW...ITP... NIE WIECEJ...PO 3TYGODNIACH BEDZIESZ MOGLA SIE CIESZYC I POKAZYWAC WSZYSTKIM JEZYK BEDZIESZ SIE NIM BAWIC...CHYBA ZE MASZ KOGOS KOMU POZWOLISZ TEZ SIE POBAWIC HEHE...TAK A PROPO TO SAMA SOBIE ROBIE KOLCZYKI I NIEMIALAM ZADNY KOMPLIKACJI...MIALAM W NOSIE BRWI W JEZYKU A POJUTRZE ROBIE SOBIE W BRODZIE WYSTARCZY CI ZE BEDZIESZ ODWARZNA I WYTRZYMALA TAK JAK JA JA SIE NIE BOJE TEGO CO CHCE TO TO BEDE ZAWSZE MIC ;D PAMIETAJ WYSTARCZY CHCIEC A TEGO OSIAGNIESZ I BEDZIESZ MIALA TO CO CHCESZ.......POZDRO ELOOO ZIMALKO... Data 6.08.2006rok 23;46

Gość RzUcZuNiA
ja tez bardzo chce miec kolczyk w jezyku:))) to mnie normalnie kreci chce miec tez w brwi ale narazie nie moge na praktykach sie nie zgadzaja:/ moja ciotka tez mi odradza zaraz mowi ze moga mi uszkodzic nerw i nie bede wogole mowic ale ja na to leje kolczyczek zrobie sobie juz niedlugo przed sylwkiem:))).....wlasnie zycze wam wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia i Szczesliwego Pijanego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!1

Gość dobra dobra dobra
za duzo tokio hotel , mandaryn i dodek :P wszystkie szalone gowniary chca miec tam kolczyk ok dla mnie to zarobek ale kiedy przychodza te szalone nastolatki i chca przekluwac jezyk to az mi slabo zeby sie nie niszcza zadne zaracie nie wpada bo nie ma jak jezyk szybko sie goi ale paskudnie ja osobiscie mam ale wku*wia mnie niemilosierni jak mi sie oboija o zeby ale wasza wola i tak wyjmiecie predzej czy pozniej tylko blagm nie eksponujcie tego kolczyka tak ostentacyjnie na ulicy bo to zalosne