Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmęczona życiem

Jesienne przesilenie.

Polecane posty

Gość Zmęczona życiem

Mam prośbę. Czy może mi ktoś doradzić jakiś preparat lub witaminy na jesienne przesilenie. Po prostu padam z nóg, i to bez znaczenia czy pracuję cały dzień czy się obijam, czy śpię 8 godzin na dobę czy 10 - zawsze budzę się zmęczona. Na nic nie mam siły i ochoty, a co najgorsze to zero we mnie energii do życia . Jednym słowem -"jestem do niczego". Proszę doradźcie co zrobić, aby na nowo zacząć cieszyć się życiem, odnaleźć jego sens, poczuć radość.

Gość witaj w klubie
mam to samo!

Gość tygrysiątko
jak sie zaczyna "sezon" chorobowy to kupuje butelke miąższu z aloesu. mi pomaga

MAGNEZ! Mi pomógł, piję musujący dwa razy dziennie. Oprócz tego piję herbatke ZRÓDŁO ENERGII z Vitaxu i chyba mi lepiej, chociaz pare dni temu było fatalnie. Pozdrawiam! Acha i słyszałam też ze jedzenie szpinaku pomaga, ale tyle z nim roboty:)

Gość agnesolka
dolaczam sie do osob majacych przesilenie, a myslalam ze jest tylko przesilenie wiosenne. do tego te ciagle skoki temp:(

Gość zmęczona życiem
odświeżam

Gość łoj
no właśnie może ktoś łyka jakiś kompleks witamin i się z nami podzielinazwą chociażby:)

Gość MX
na jesienne przesilenie najlepszy jest wysiłek fizyczny, obojętnie jaki - wszystkie rodzaje sportu, basen, aerobic, siłownia...i inne. Żadne witaminy nie zastąpią wielkiej dawki energii po godzinie intensywnego wysiłku fizycznego. Sama staram się chodzić na aerobic przynajmniej 3 razy w tygodniu - o chandrze jesiennej nie ma mowy :-) Pozdrawiam i życzę słońca!

Gość Zdrowiej
polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

Gość gość
Chyba i mnie dopadło, 37,9 stopni, ból głowy, gardła :D masakra :D

Też nie lubie jesieni - to pora roku w ktorej zawsze choruje, katar, kaszel, czasem gorączka - ale chyba kazdego z nas czasem łapie takie jesienne przeziębienie. Ja w tym roku na jesien zaczełam przyjmowac suplement Doppelherz aktiv A-Z RETARD i jest o wiele lepiej ;)

Gość gość
jesienią to normalne, że się jest zmęczonym, się choruje itd, ale nie można się poddawać, dobra dieta, trochę ruchu, może nowe hobby? i będzie ok! kilka słów o tym też tu:http://blog.impel.pl/4256-2/

Gość gość
W tym okresie często dopada mnie stres, niepokój itp. przesilenie jesienne... nie lubię tej pory roku :( na nerwy , stres pomaga mi ziołowy nervomix, spokojniejsza jestem, bez nerwów i niepokoju i nawet lepiej mi się potem zasypia.