Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lycra

MEGA LSNIACE WLOSY-czy to jest mozliwe?

Polecane posty

Gość lycra

Czy jest srodek ktory sprawi ze wlosy beda sie pieknie lsnily i byly mile w dotyku? Tylko ja mowie o takim widocznym blasku!

Gość franiaaa
inwestujesz 100 zl i masz :)

Gość franiaaa
do kupienia w salonach fryzjerskich byla swego czasu odzywka w postaci olejku tylko troche mniej tlusta jak ostatnio chcialam kupic to okazlo sie ze juz wstrzymali produkcje tego specyfiku wiec zostaje mi tylko zebrac resztki z dna butelki ale slyszalam ze w niektorych drogeriach sa do kupienia podobne preparaty! jeszcze kiedys kombinowalam ze zwykla oliwka - wlosy byly blyszczace tylko trzeba uwazyc zeby nie przesadzic wystarczy troche wetrzec w suche wlosy :) no i troche tansze to jest

Gość piekna
franiaaa ale o jakiej odzywce w olejku Ty mowisz? masz na mysli jedwab?

w domu mam jeszcze inna LAKME teknia - drops (slowo \"drops\" jest wazne bo moze byc i \"serum\" tylko serum jest na mokre wlosy a drops na suche osobiscie serum nie polecam) to jest o podobnym skladzie i wlsciwosciach nablyszcza wlosy i chroni ich koncowki

serum 27 zl drops hmmm chyba ze 40 zl ale jest bardzoooooo wydajne :) uzywalam prawie codziennie i straczylo na kilka miesiecy a serum jest do dupy :(

Gość kkkhkhhk
a czy ktoras z was stosowala preparat Goldwella?