Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszkaaaaaa

Co myslicie o dziewczynach ktore maja wasik i wcale nie zamierzaja z nim nic rob

Polecane posty

Gość kokoszkaaaaaa

Bo mam taka kuzynke,ona ma 17 lat i kurcze nie wyglada to estetycznie :o a wasik bardzo widac...nie wiem jak jej mozna by bylo zwrocic uwage??ale jakos inaczej??bo nie chcialabym jej prosto w oczy tego mowic,bo troche mi glupio....jeszcze by sie obrazila,bo ona taka czasami jest...:-/

Gość Mazia
Feeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość nodi19
ja mam taki leciutki,tzn właściwie go nie widać,bo jest jasny,nie ciemny ale i tak mnie to wkurza i usuwam regularnie

Gość a po cholere masz jej to
mowic! za grosz taktu nie masz! przeszkadza ci to jakos ze tak ma? moze ona go akceptuje a ty i tak ja zranisz... zlosliwa jestes i tyle, nie chcialabym miec takiej kolezanki jak ty :P

Gość MalaMi1872
Myśle że to zwykłą zazdrość,bo ty nie masz wąsa i nie możesz patrzec bo Ci żal dupe ściska;)

a ja uważam, że chyba lepiej, żeby to jej powiedziała kuzynka, niż żeby ktoś obcy miał się z niej śmiać z powodu tego wąsika.

Gość Wąsik
Najlepsze są czarne wąsy i do tego usta pomalowane czerwoną szminką Mniam...... Pała mięknie....

Gość ewfrew
kurde jasne ze nie wolno mowic. ona ma sie akceptowac razem z rm wasikiem. moze keidys sama z tym cos zrobi. mnie by takie cos zranilo. to juz nie chodzi o to ze moze sie obrazic ale o to z moze byc jej przykro. moze dla niej to nie ejst nic strasznego, a po tym jak jej to powiesz zacznie sie tym zamartwiac. i po co to

Gość kokoszkaaaaaaa
no tak,ale ona jeczy ze nie ma chlopaka itp....jasne,bo chlopakow ten wasik odpycha na pierwszy rzut oka :o po co to dziewczynie??gdyby go zlikwidowala to by wcale nie wygladala tak zle...

Gość no to jej
to powiedz, tak delikatnie i szczerze jako kuzynka i przyjaciólka......... powinna zrozumiec......... albo powiedz mamie tej dziewczyny zeby ona jej zwrocila uwage - moze jak uslyszy od mamy to lepiej to przyjmie

ale co ma jej powiedziec?ze ma wasa? ona chyba wie o tym najlepiej!! najwidoczniej czuje sie z tym ok.i ma do tego prawo,tak jak kuzynka nie ma prawa jej wytykac jakichkolwiek wad w urodzie. przypuszczam,ze ona \"czasem taka jest\" -(obrazalska)-jak napisalas,bo to ty,jej kuzynko,bywasz nietaktowna. czy ty naprawde myslisz,ze ona nie zaglada do lustra i nie wie o swoim wasiku?:-D

Nie zgadzam sie, ze kobiety z wasikiem nie maja facetow - znam dziewczyne bardzo zadbana i atrakcyjna, ale z wasikiem i - bardzo udanym zyciem rodzinnym, mezem i dzieckiem. Dopiero ostatnio -kilka lat po slubie- pierwszy raz go usunela. I nie wiem jak to mozliwe - moze kwestia przyzwyczajenia- ale wydaje mi sie ze z wasikiem bylo jej ladniej.

Gość a jeszcze sto lat temu
taki wąsik brał panów i to bradzo.Brunetka z wąsikiem była sexy, o czym wyraźnie "stoi" w " Panu Wołodyjowskim", jak ten Sienkiewicz zachwycał się Krzysią! Tak..tak....czasy, ludzie....obyczaje...wszystko się zmienia ...:)

Gość Pytanie w topiku było takie
"Co myslicie o dziewczynach ktore maja wasik i wcale nie zamierzaja z nim nic robić ?" A tu masz odpowiedź: "Myslimy o takich dziewczynach, że mają wąsik i nie zamierzają nic z nim robić"

ja bym jej kupila plastry do depilacji i powiedziala ze to jej pomoze :] A jak sie obrazi to trudno. Moim zdaniem szczerosc przede wszystkim. Przeciez nie robisz tego zlosliwie tylko chcesz jej pomoc.

Gość kokoszkaaaa
nie.nie nazywa sie kasia

\"jak sie obrazi to trudno. Przeciez nie robisz tego zlosliwie tylko chcesz jej pomoc.\" - rrryfka - nie uwazasz ze to sobie poniekąd przeczy? Jesli to wygląda naprawde masakrycznie, i koniecznie chcesz jej o tym powiedziec, to moze wymysl jakis subtelny sposob? Np umo wsie z nia i jak sie juz spotkacie to powiedz jej \"wiesz, musze jeszcze isc do kosmetyczki na usuniecie wąsika, pojdziesz ze mna?\" i powiedz ze sie umowilas i musisz tam isc, wiec sila rzeczy ona pojdzie z Toba i zaczeka (w koncu to trwa kilka minut) a to juz nasunie jej pewne refleksje. Jesli po 2 tygodniach nie zauwazysz u niej zmiany - odpusc sobie, widocznie nie chce nic z tym zrobic.

mialam kilka wasatych kolezanek w liceum zadnej nigdy uwagi nie zwracalam... po co? to bardzo osobista sprawa a przy okazji delikatna....... 17 lat to jeszcze bardzo mloda dziewczna moze za pare lat spojzy w lustro i swierdzi,ze ten wasik jej nie pasuje i sie wybierze do kosmetyczki??/ kto wie????

Gość nodi19
ale czy ten wąsik jest bardzo widoczny?Naprawde tak sie rzuca w oczy? jest czarny?