Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateeeeesa

do kobiet ktore byly juz w ciazy??? piszcie dla mnie to bardzo wazne!!

Polecane posty

Gość kateeeeesa

mam pytanie konkretnie do obiawow ktore wystepuja w mierszym miesiacu ciazy...... mozecie napisac co czuliscie jakie obiawy mieliscie w pierwszym miesiacu, a moze wogle nie bylo zadnych obiawow...hmmm i jeszcze jedno czy w czasie ciazy wystepowal jakis sluz, i jesli tak to jaki? wiem moze te pytania sa infantylne ale nie bylam jeszcze w ciazy znaczysie teeraz boje sie o to bo jakos dziwnie sie czuje i mam zamiar jutro zrobic test, ale to dopiero jutro... a dzisiaj mam do was takie wlasnie pytania.... piszcie kobity :) z goryu dziekuje

Gość miliard topików
było na ten temat! pooglądaj "ciąża, anytkoncepcja itd...."

Gość zuuuuza
Jestem w 6 miesiacu:) Powiem Ci ze na pocztaku nie mialam zadnych objawow sugerujacych ciaze, wrecz przeciwnie! Wszystkie objawy jakie mialam wygladaly na to ze dostane okres! Bole brzucha, powiekszone piersi itp:) jedyna roznica jakoa zauwazylam, to to, ze te bole brzucha byly troszeczke inne, tzn nie bolalo mnie cale podbrzusze, tylko bardziej jajniki. Ale z tego zdalam sobie sprawe dopiero jak sie dowedzialam ze jestem w ciazy:) Pozdrawiam:)

Gość vvv
ja bardzo podobnie w sumie to najbardziej zaniepokoiły mnie piersi i brak miesiączki

trudno powiedziec..... w tych czasach mialam tak regularna miesiaczke (co do dnia i pory dnia!!!), ze na trzeci dzien oczekiwania na okres...spozniajacy sie, hahahaha, zrobilam test....no, i bingo...ciaza zrob test zamiast czekac i rozmyslac :))

Gość ja24
gdy nie miałam okresu i na zapach jajecznicy z boczkiem leciałam do ubikacji wiedziałam ze coś jest nie tak:-)

Gość kateeeeesa
zrobilam test i wyszedl negatywny ale ciagle mnie brzuszek boli i czuje mdlosci..... a moze to cos z zoladkiem.... Moze przez ten stres? jak myslicie? wkoncu nie wiem do jakiego lekarza ewentualnie sie wybrac czy do ginekologa czy do lekarza od żoładka:P ojejcius.....

Gość martynina
napiszcie czy mozna poronic jak jest plamienie w 8 dniu ciązy jestem w 24 dniu cyklu ale moge podejrzewac ciąże

Gość martynina
napiszcie czy plamienie w 24 dniu cyklu a w 8 dniu od zapłodnienia moze spowodować utrate ciąży