Lady Rowlands 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Ta. Chciałabyś Nie podrywaj mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 24 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Nie podrywaj mnie. Nie będziesz mi mówić co mam robić barlozanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Nie będziesz mi mówić co mam robić barlozanko Wiesz w ogóle co to znaczy barłog? Bo chyba nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Wiesz w ogóle co to znaczy barłog? Bo chyba nie sądzę. Oczywiście. To jest miejsce twojego pobytu dziennego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Oczywiście. To jest miejsce twojego pobytu dziennego. Barłog kojarzy mi się z takim niedbałym łożem, skrochmalonym zawiniętym prześcieradłem i brudną pościelą… nie moje klimaty .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Barłog kojarzy mi się z takim niedbałym łożem, skrochmalonym zawiniętym prześcieradłem i brudną pościelą… nie moje klimaty .. Barłożanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 5 godzin temu Haaa haaaa ciekawe czy matuszczak zamarzł haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 24 Napisano 5 godzin temu Ty jesteś podła w związku z tym wychodze bo nie będę się kalać twoim tak zwanym po amerykańsku hejtem. Nie pozdrawiam bynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Ty jesteś podła w związku z tym wychodze bo nie będę się kalać twoim tak zwanym po amerykańsku hejtem. Nie pozdrawiam bynajmniej Nie jestem podła. Zobacz co śmieć wypisuje. Ale ty się w nim kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Nie jestem podła. Zobacz co śmieć wypisuje. Ale ty się w nim kochasz Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Do widzenia. Goodbye cellulite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 godziny temu, Lady Rowlands napisał: Jaki talent? Proszę cię… pismo zniesie wszystko. To zwykły, zawszony śmieć, który nic nie osiągnął i nie osiągnie w życiu. W dodatku brzydki i łysy. Jego zycie Spisane jest na straty. Gina ok, ale to chory facet, jedyne co mu zostało to życie jakie prowadzi. Szkoda, że marnuje je w ten sposób, ale to jego wybór łącznie z hejtem. Spójrz na swoją koleżankę Magdę. Ma taki pogodny charakter i potrafi zarazić pozytywnym nastrojem. Brakuje jej tutaj teraz. Ja zwijam żagle i uciekam odpocząć. Miłego dnia. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 40 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Gina ok, ale to chory facet, jedyne co mu zostało to życie jakie prowadzi. Szkoda, że marnuje je w ten sposób, ale to jego wybór łącznie z hejtem. Spójrz na swoją koleżankę Magdę. Ma taki pogodny charakter i potrafi zarazić pozytywnym nastrojem. Brakuje jej tutaj teraz. Ja zwijam żagle i uciekam odpocząć. Miłego dnia. Martwię się właśnie o nią, bo juz 3 dzień jej nie ma… Ale jak to czyta, to posyłam kwiatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Martwię się właśnie o nią, bo juz 3 dzień jej nie ma… Ale jak to czyta, to posyłam kwiatka Pewnie odpoczywa od forum i ma rację. Też mam zamiar tak zrobić. Pozdrów ją ode mnie jak będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 1 godzinę temu Odpoczywajcie już na wieczność, najlepiej obok ojca salowej xD Będzie fajnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 23 Napisano 14 minut temu (edytowany) Co to jest panseksualizm, czy te ludzie sami w to wierzo w coś co ma taką dziwną nazwę Mie to lesbijki podrywają na poważnie i macajo ale jestem asem, najlepiej potrafia być chore jak faceci te lesby Edytowano 13 minut temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sold all my records 0 Napisano 10 minut temu Mnie kiedyś gej jeden loda chciał robić, ale dla mnie to dziwne facet robiący facetowi loda, dziewczyna lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 23 Napisano 9 minut temu (edytowany) Ja nie lubię ani bab ani facetów żeby się z nimi dotykac, ble. Nie wiem po co ludzie mają te rytuały fekalno genitalne których potem żałują i srraja zarem żałosne Edytowano 7 minut temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 2 minuty temu Ja nie znam nikogo kto robi taki rytuały Ja lubię sobie siedzieć w saunie z kobietami i oglądać ich stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 23 Napisano 1 minutę temu Wszyscy tutaj robią albo się tresują albo dra mordy bo chodzi o dostęp do fjuta albo tzipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano przed chwilą (edytowany) Ja wolę dostęp do stopek Nie wiem co to ciipa Edytowano przed chwilą przez Moderator na kolana rób aa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach