Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy_zbigniew

Obalamy kobiece mity

Polecane posty

Gość ZBIGNIEWIE
WALISZ SOBIE KONIA OGLĄDAJĄC TE TWOJE IDEAŁY W GAZETKACH

Gość Twoje pytanie
jest zadane tendencyjnie i implikuje odpowiedz...zalezy co sie uwaza za kobiece...brak asertywnosci nie oznacza wrazliwosci....co to znaczy pokazac gestem? itp. i itd. wypowiedz bez sensu nie mozna sie do niej odniesc

Gość Twoje pytanie
to bylo do mammammijja tak dla jasnosci :)

Gość jaka Jennifer Lopez
Wiesz co wypchaj sie z tymi linkami. Nie wiem czy wiesz ale nie ma takiej osoby na świecie która by nie miała jakiegoś swojego gorszego zdjęcia. Nie wiem czy masz jakies swoje ideały urody u gwiazd ale na pewno twoj ideał tez ma w swojej kolekcji jakieś swoje beznadziejne zdjecie. Nie ma takiej osoby na świecie która na wszystkich zdjęciach wychodziłaby idealnie. A mnie takie linki jak ty podałaś bawią bo świadczą tylko o tym jak bardzo desperacko ktoś taki jak np. ty próbuje sie dowartościować za pomocą nieudanego i skarykaturalizowanego celowo zdjęcia a co za tym idzie zupełnie nieobiektywnego

Gość Ciidirom
Hehe, ja się próbuję dowartościować? Oki...urwij mi ten łeb, bo aż mi przykro, że jestem i żyje między takimi ludźmi jak ty :(

Gość Mammamijja
chodziło o to, ze jak facet coś zrobi nie tak, to czy kobieta więcej wskóra awanturując się, wrzeszcząc i gderając, czy unoszac się dumą, mówiąc spokojnie, co ją zabolało i nie zachowując się jak rozhisteryzowana wariatka. Czy do facetów w ogóle można dotrzeć takim subtelnym podejsciem, czy trzeba krótko: za łeb i do parteru

Gość Ciidirom
Aha i nie mam ideału odnośnie kobiecej urody , bo niby do czego mają być mi one potrzebne? Poza tym makijaż może nie do poznania zmienić rysy....ty oczywiście o tym nie wiem, bo jesteś za głupi...albo głupia....

Gość Ciidirom
miało być nie wiesz *

Gość jaka Jennifer Lopez
Kurde ja nie wiem. 15 lat masz czy co ?

Gość jaka Jennifer Lopez
chodziło mi o to żebys powiedziała skoro Jennifer Lopez jest dla ciebie brzydka to kto dla ciebie jest ładny ? głupkiem jest ten kto innych tak nazywa

Gość PreczZgderliwymiBabami
Delikatne babeczki są fajniutkie. Ichsie wysłuchuje i szanuje, a zołzom się ustępuje dla swiętego spokoju, przytakuje dla chwili ciszy a i tak robi swoje.

Gość Ciidirom
Nie, nie 15, a moje wypowiedzi taki wiek ci sugerują? Przykre... Ty chyba masz 15 lat albo i mniej, bo nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś może mieć inny gust. Mnie się nie podoba jennifer lopez, bez makijażu wygląda jak małpa na zdjęciach widać to dokładnie! Wiec o co ci chodzi? Nie widzisz tego?

Gość PreczZgderliwymiBabami
Delikatne babeczki są fajniutkie. Ich sie wysłuchuje i szanuje, a zołzom się ustępuje dla swiętego spokoju, przytakuje dla chwili ciszy a i tak robi swoje.

Gość jaka Jennifer Lopez
a ja pytam kto dla ciebie jest ładny. No nie wstydź się! Powiedz :)

Gość Ciidirom
Hmm...nie przyglądam się a tym bardziej nie podziwiam urody gwiazd showbiznesu, bo wiem, że są one bardzo zmieniane przez charakteryzatorów. Wiele jest ładnych dziewczyn w moim otoczeniu, któe nie muszą mieć tapety, aby ładnie wyglądać.

Gość PoP BoB
Co znaczy "ZGRABNE sylwetki" ile trzeba ważyć przy jakim wzroście? W dzisiejszym (piątek) FAKCIE piszą że jedna dziewczyna umarła od nadmiernego odchudzania. "Otyłe dziewczyny przyciągają poparańców" - to wielu jest tych popaprańców zwłaszacza że dla ciebie J. Lo też jest otyła. "dowiedziałyscie się czegoś nowego?" Tak "zmacdonaldyzowane" (ile ty masz lat) I następnym razem zaczynaj słowo od "Moim zdaniem..." Bo głupoty wypisujesz. Więc niech to będą twoje głupoty a nie jak według ciebie "Obalamy kobiece mity" Chyba że ktoś jeszcze to z tobą pisze.

Gość Ciidirom
Pop Bob :P zmacdonaldyzowanie :) neologizm?

Gość jaka Jennifer Lopez
To ja moze inaczej zapytam. Która ze znanych gwiazd wg ciebie nie wygląda jak małpa ? a ja ci powiem ze nie ma takiej gwiazdy z której paparatzi nie zrobiliby małpy. Taka prawda

Gość du ju law mi
Michael Jacson nie jest pedofilem. On kocha dzieci. Czuje się z nimi jak z dobrymi przyjaciółmi

Gość jaka Jennifer Lopez
Tu cytacik: "Poza tym makijaż może nie do poznania zmienić rysy....ty oczywiście o tym nie wiem, bo jesteś za głupi...albo głupia...." "Przykre... Ty chyba masz 15 lat albo i mniej, bo nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś może mieć inny gust" ty tez nie wziełaś pod uwage ze każde zdjecie z takiej perspektywy jak tam jest pokazana zrobi z każdego karykature a brak makijażu to juz całkiem odrębna sprawa. Widziałam ją na wielu zdjęciach gdzie makijaż miała naprawdę minimalny i wyglądała dobrze więc nie zwalaj tu wszystkiego na makijaż lub jego brak. Jeśli pod wpływem tylko tego jednego zdjęcia postanowiłaś stwierdzić ze ona jest brzydka to juz twoja sprawa ze jesteś tak ograniczona, ale nie bede cie juz przekonywac co do słuszności twojego gustu lub jego braku. Miliony ludzi na swiecie (i w tym facetów) mają bardziej podobny gust i zbieżne poglądy odnośnie niej. Ty masz jak widać gust nieco inny i sobie go miej.

Gość skonczecie juz
o tej J Lo. To glupota sadzic ze tylko wyglad odpowiada za nasze poczucie czyjejs atrakcyjnosci!!! A najdenniejszy to jest autor topiku i do tego go nie ma, chyba cwiczy posladki zeby sie podobac swoim plastikowym idealom

Gość jaka Jennifer Lopez
słusznie. Idę spać!

Gość Ciidirom
Ograniczona? Widziałam wiele zdjęć i na każdym wyglądała dla mnie "źle". Po prostu nie podoba mi się, jest niesympatyczna z wyglądu. I nie tylko ja tak myślę, bądź tego pewna. Zresztą...dlaczego dyskutujemy kiedy każdy z nasz ma inne zdanie? Ani ty mnie nie przekonasz do swojego ani ja do mojego. Aha....ja z pełną słusznością mogłabym powiedzieć, że jesteś ograniczona...no ale wstrzymam się....

Gość do Ciidirom
mam talent do fotografowania ludzi. Gdybym tylko miała taką możliwośc sfotografowałabym twoje ładne koleżanki w taki sposób i z takiej perspektywy że będą wyglądać jak ostatnie pasztety. Zdjęcie nie mówi całej prawdy o wyglądzie człowieka. I ty też możesz wyjść na zdjeciu zarówno oszałamiająco pieknie jak i najzwyczajniej brzydko a i tak żadne z tych zdjęć nie bedzie oddawać całej prawdy o twoim rzeczywistym wyglądzie. Jesli przez jedno zdjecia określasz kogos mianem małpa tzn. ze ślepo wierzysz zdjęciom które nie oddają realizmu.

Gość jaka Jennifer Lopez
nie zamierzam Cie juz do niczego przekonywać. Każdy ma inny gust. Acha i jeszcze jedno. Każdy jest na swój sposób ograniczony. I ty i ja. Nie jesteśmy Bogami.

Gość Ciidirom
Ja wiem, że zdjęcia nie oddają całej prawdy, Zgadzam się. Więc lepiej w ogóle nie dyskutujmy na temat wyglądu "piękności" , bo tak naprawdę nie mamy na czym się opierać! Zdjęcia kłamią! Koleżanka powyżej, która tak zażarcie ze mną się kłóci też może nie mieć racji, bo zdjęcia które widziała mogły być zrobione bardzo dobrze...i nie widać PRAWDZIWEJ Lopez...

Gość Ciidirom
Oki koleżanko....bardzo się cieszę, że nie tylko ja jestem ograniczona....dziękuję za pocieszenie! Pozdrawiam. Dobranoc.

Gość Gosia_5
Mam bardzo kobiece kształty tu i ówdzie i mężczyźni się oglądają. Jak ważyłam 10 kilo mniej żaden nie spojrzał.Bądźcie kobiece!