Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy są

Czy są tu dziewczyny którym dzieki regularnemu masowaniu piersi sie powiększyły?

Polecane posty

Gość czy są

Prosze wpisujecie sie bo ja mam bardzo małe i juz nie wiem co zrobic zeby troche urosły.....Moze choc to da mi jakąs nadzieje

Gość czy są
no co, zadnej?? nie mówice.....

Gość no cholera
Może przytyj...? Tak strzelam

Gość mickey
Mi by sie nie chcialo masowac ich tak codzien, nawet jakby miały piekne i jędrne. Czytałam cos na jednym topiku o tym masowaniu, ale wyczytałam że jak sie przestanie je masowac to maleją spowrotem, o ile wogole sie wczesniej powiekszają :)

Gość nie urosnąod masażu
tylko będą jędrniejsze, podniesione! Owszem będą sięwydawały większe, ale tylko wydawały :o Masaż ich nie powiększa!:o

Gość mariollawawa
a ja was zaskocze;)odkad zaczelam regularnie i czesto wspolzyc z moim facetem,urosly mi piersi,serio!On ma fisia na punkcie moich piersi i caiagle je dotyka,masuje,piesci.Hmm troche to dziwne ale mialam czas ''celibatu'' piersy byly o wiele mniejsze niz teraz. Nie wiem tylko co bardziej na nie wplynelo.sex czy masowanie przez mojego chlopaka?a moze i jedno i drugie?:)powodzenia.

Gość od masażu to mogą zmaleć
skoro dupa maleje od masaży to czemu niby cycki miałyby roznąć. przecież to też w głównej mierze tkanka tłuszczowa. przytyj, dziewczyna, która napisała Ci to wcześniej ma rację.

Gość gosiak00
Widze,ze niektorzy nie rozumieja,ze nie wystarczy przytyc, bo piersi nie u wszystkich zwiekszaja sie wraz ze zwiekszaniem sie wagi:| Ja proponuje zebys brala tabletki antykoncepcyjne - piersi minimalnie, ale jednak staja sie kraglejsze i ladniejsze i wieksze. Mi to pomoglo. Wgladam o niebo lepiej. Nie jestem zadowolona w 100% ale mimo wszystko lepsze to niz nic:)

Gość agnesolka
moj chlopak masowal mi dlugo piersi i rzeczywiscie byly wieksze i jedrniejsze, wiec cos w tym jest. co do tabletek to zalezy, bo mi piersi po nich wogole nie urosly. no i byl juz taki topik kiedys.