Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

genek w gomakach

Moja Gienia duzo placi za prąd bo swiatla w lodówce nie gasi.

Polecane posty

łoj Genek, we wsi powiadajom, że Ty żodnej dziołchy nie szanujesz, i chłopoki sie straśnie denerwujom, że Ty nie jednom za złom drogie sprowadził...

Ty huncfocie jeden, wystarczy Cię zostawić na chwilę a już umawiasz się na randki w ciemno z Gienkami!!!! :)

Z Gieniami!!!! Uch!!!! :O Ja chyba powinnam być zazdrosna ale jakoś mi nie wypada...w końcu, mam zaufanie mojego Genka :)

Gość ja ciągnę na lewo
GENEK----do domu ino już a nie szlajasz się z babami

dobranoc Kobitki moje niebogie niewiasty niewinne , ktore to na zla droge sprowadzam. ide grzecznie spac i dzis zadnej na droge nie wyprowadze.dobranoc i pozdrowka.

od bzykania mam kogo innego :) no chyba, że zaproponujesz jakieś niezwykłe doznania :P

Gość undetaker
skarbie znajomość ze mną to już wstrząsające doświadczenie...gwarantuje ekscytujące wrażenia...

a tyn przetsiembiorca łod siedmiu bolesci nich se idzie na inny temot, zaproponujem ci no przykłod temat: sałtampton drżyjta! bede sie wpisywoc

Gienek, Ty chyba za duzo ostatnio pijesz wódy, za mało przegryzasz ogórkiem ;) Powtarzasz się! :)

undertaker: i po co tak niegrzecznie? a już byłam skłonna, by nawiązać jakąs romantyczną pogawędkę :(

wolałabym w realu... bo wiesz, można wiele rzeczy obiecywać, rzeczywistość wszystko weryfikuje :P

już czekasz? nie zamarzniesz? bo mi musi mój miś zasnąć, co bym mogła ku Tobie spragniona ruszyć :)

ja staram się być miła, a Ty znowu Swoje... no cóż zaśpiewam Ci jeszcze na pożegnanie: to ostatnia niedziela, dzisiaj się rozstaniemy, dzisiaj sie rozejdziemy, na wieczny czas / i nie wypominaj, że dziś jest sobota/

Gość Rzepicha****