gosia24 0 Napisano Październik 1, 2005 czesc. Moze nacie jakies forum gdzie moglabym znalezc adrsskobiety ginekologa. Zalezy mi na kims delikatnym, milym, takiej kobiecie przy ktorej bede sie czula fantastycznie , ktora ma dobry sprzet i jest jak matka. Wiem ze na szcescie sa takie kobeity gineoklog.Jesi znacie takie babeczki w Warszawie, bardzo prosze dajcie namiary.elsi nie to moze chcociaz wiecie o jakis forach gdzie sa takowe namiary.bardzo dziekuje.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arvenn Napisano Październik 2, 2005 dr Kolińska, www.alfa-lek.com.pl po prostu super, po moich wczesniejszychniemilych przezyciach z innym ginekologiem (rowniez kobieta) okazala sie strzalem w dziesiatke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Październik 2, 2005 Czesc.dziekuje za podanie kontaktu do tej Pani. Wiesz muszę się przyznać że to będzie moja pierwsza wizyta u ginekologa. Bardzo się denerwuje i panicznie boję. Ma syndrom \"białego fartucha\", czyli wchodząc do przychodni, szpitala widząc lekarza moje cisnienie jest 150, jestem cała spocona i boli mnie z nerwów brzuch. Wiem że kazda kobieta mowi ze nie ma się zcego bać, ale dlatego tez szukam kobiety ginekologa by mniej się wstydzić a przede wszytskim kogoś kto nie będzie na mnie krzyczał że tak późno się zdecydowałam pójść i kto podjedze do mnie z sercem i profesjonalizmem. Ma nadzieję ze bede mogla liczyć na t panią doktor i ze to bedzie dobra wizyta. Dziekuje.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach