Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia24

super ginekolog kobieta Warszawa.Pilne.

Polecane posty

czesc. Moze nacie jakies forum gdzie moglabym znalezc adrsskobiety ginekologa. Zalezy mi na kims delikatnym, milym, takiej kobiecie przy ktorej bede sie czula fantastycznie , ktora ma dobry sprzet i jest jak matka. Wiem ze na szcescie sa takie kobeity gineoklog.Jesi znacie takie babeczki w Warszawie, bardzo prosze dajcie namiary.elsi nie to moze chcociaz wiecie o jakis forach gdzie sa takowe namiary.bardzo dziekuje.Pozdrawiam

Gość arvenn
dr Kolińska, www.alfa-lek.com.pl po prostu super, po moich wczesniejszychniemilych przezyciach z innym ginekologiem (rowniez kobieta) okazala sie strzalem w dziesiatke :)

Czesc.dziekuje za podanie kontaktu do tej Pani. Wiesz muszę się przyznać że to będzie moja pierwsza wizyta u ginekologa. Bardzo się denerwuje i panicznie boję. Ma syndrom \"białego fartucha\", czyli wchodząc do przychodni, szpitala widząc lekarza moje cisnienie jest 150, jestem cała spocona i boli mnie z nerwów brzuch. Wiem że kazda kobieta mowi ze nie ma się zcego bać, ale dlatego tez szukam kobiety ginekologa by mniej się wstydzić a przede wszytskim kogoś kto nie będzie na mnie krzyczał że tak późno się zdecydowałam pójść i kto podjedze do mnie z sercem i profesjonalizmem. Ma nadzieję ze bede mogla liczyć na t panią doktor i ze to bedzie dobra wizyta. Dziekuje.Pozdrawiam.