Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosel

ILE ZA KOLOROWE SOCZEWKI KOLORYZUJACE??

Polecane posty

ile placicie za koloryzujace soczewki i jakiej firmy uzywacie.ja uzywam normalnych z IWEAR i nie wiem czy oni tez kolorowe produkuja i ile kosztuja. Thx Pozdrawiam:*

Gość kolorowe
to koszt 30 zl

30 to mi sie wydaje troche malo. Ja bym tez ok 100 obstawiala za miesieczne. Ale dzieki:*

Gość łączenie tematów
Kolorowe soczewki ! na ciemne Oczy?! 15:06 Mary Jane Mialam wczesniej jedniodniowe niebieskie, bardzo fajnie wyszly, wiadomo ze nie blekitne, ale byly intensywne(sama mam ciemne oczy), ale moze ktos zna jakas firme ktora produkuje zielone soczewki ktore fajnie wychodza na oczach?(oczywiscie ciemnych, bo na jasnych wszystko super wyglada), moze ktos nosil..? Bo w salonach nie maja probek, a ja nie chce brac w ciemno,moze ktos mi cos poleci. dzieki z gory za odpowiedz 15:41 iwosia Freshlook robi soczewki dla ciemnych oczu, ale jesli masz naprawdę ciemne oczy, to i tak nie wyjdzie z tego nic dobrego i wyraźnego. "Owce na razie umilkną. Przekonasz się jednak sama, jak krótkotrwale jest miłosierdzie, odmierzane na tajemnych szalach Dobra i Zła; na błogosławione milczenie będziesz musiała sobie znowu zasłużyć. A potem jeszcze raz i jeszcze, i tak bez końca. To właśnie bowiem poczucie zagrożenia, fakt, że je dostrzegasz, jest silą, która cię prowadzi." GG: 3232456 16:43 Mary jane Wiem ze nie bedzie intensywny, ale nawet nie mam szansy sprawdzic, bo nie ma probek. dlatego mialam nadzieje ze ktos moze nosil zielone na brazowych oczach i jak mu wyszly 16:46 Moja kolezanka ma bardzo ciemne oczy i podobno u niej zielony wygladal kiepsko. Kupila sobie w koncu soczewki w kolorze fiołkowym, ale kolor bylo widac dopiero w sloncu i pod pewnym kątem. Taki subtelny odcien. 17:17 Mary jane Ja mialam Johnsona jednodniowe niebieskie, i wygladay super. szukam teraz podobnego efektu ale zielonych. Johnsona zielone przymierzalam, zero efektu. Wiec nie polecam.Szkoda ze w tych salonach optycznych nie ma probek, tak bym nie miala problemu, a tak mam nadzieje ze ktos nosil i moze komus wyszly. 20:32 motylek12345 ile kosztuja takie jednodniowe kolorowe?? i gdzie mozna kupic? na sztuki ?

Gość xxxvvccc
Najlepiej kupic porzadne, a jak porzadne soczewki to tylko z Optiva PL

To zależy jakie, ale tak ogólnie to za 60 zł można już kupić. Widziałam w takiej cenie na szkla.com, zresztą mają tam rozmaitej marki soczewki i są też w innej cenie, no ale takie podstawowe kolory za taką cenę można tam dostać. Osobiście bardzo mi się podobają.

Gość ja mammmmmmmmmmmmm
za 20 funtow pare z pudeleczkiem i plynem na miesiac noszenia :)

Na szkla.com w tym momencie faktycznie jest teraz najtaniej. A przy okazji mają tam bardzo duży wybór. Moja znajoma z kolei kupuje kolorowe soczewki na allegro,ale nie jest to raczej dobry pomysł- za duże ryzyko

Wiesz koszt soczewek w dużym stopniu uzależniony jest od tego, gdzie się je kupuje, ale sprawdziłam kilka miejsc, w których soczewki można kupić i faktycznie Tonx ma rację, że w tym sklepie jest tanio. jest bardzo wybór i jeszcze od czasu do czasu można liczyć na jakieś promocje i bonusy do zakupów. Więc myślę, że tym bardziej warto tam robić zakupy,

Gość gość
W Eyetoeye.pl można już za trzydzieści kilka złotych kupić świetne soczewki kolorowe 12-sto miesięczne:) http://www.eyetoeye.pl/