Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa dyskoteki

Jak na dyskotekę?

Polecane posty

Gość Królowa dyskoteki

Siemanko laseczki..Mam sprawę:W środę dykoteka szkolna,a ja mam w planach olśnić wszystkichChcę wreszcie zwrócić na siebie uwagę kolesiCo mam zrobić zanim się wybiorę na dyskotekę?Co zabarać ze sobą?Jaki make-up skoro jestem 14 latnią dziewczyną?I jak sie ubrać?Spódniczka czy raczej spodnie?Pomocy...we wtorek ide na 10 minutek na solarke, żeby być ładniutko opalona i wiem napewno że biorę dezodorant w kulce i chusteczki odświeżąjącą, gumę...gdymym miała zapoznać sie z jakimś kolesiemAle co dalej?POorszę doradźcie mi..Aha i słyszałąm jeszcze o maseczke soraya, która matuje całaą buzię, wieć na bank spróbuje...

Gość do książek dziecino
a nie na dyskotekę. Ja w twoim wieku nawet o tym nie myślałam, a pierwszy raz na dyskotekę poszłam w wieku 18 lat

a to twoja pierwsza dyskoteka? chusteczki odświezające ok , ale ten dezydorant to nie bardzo. tego się używa po kąapieli. Maseczka jest naprawde super

do książek dziecino - oj to troche póżno zaczełas, aż mi sie wierzyć nie chce

Gość do książek dziecino
Naprawdę wcześniej nie chodziłam

Gość solarsolar23
a co Ty myslisz ze 10min na solarium Ci wystarczy by byc opalona????uwierz mi 30min moze tak ale 10napewno nie-a i jesli to Twoja pierwsza wizyta w solarium i to w dodatku na 10 min-to chyba nici z dyskoteki...bo bedziesz poparzona.......

Gość Królowa dyskoteki
Nie to nie moja pierwsza dyskoteka....Tylko pierwsza, na której mi tak bardzo zależy...;)

Gość Królowa dyskoteki
Do Solarsolar23:Bywam raz w miesiący na solarce, więc ok.10-15 minutrek myślę, ze mi wystarczy, bo aż taka blada to ja znowu nie jestem;)

napisz cos wiecej o sobie, bo tak trudno doradzic....jesli juz jestes ładnie opalona-to mozesz ubrac jakis ladny topik i spodnie, do tego jakies fajne buciki np odrobinke podwyzszone, moze jakies ladne kozaczki.Jesli chodzi o makijaz-to b.delikatnie pomaluj oczy np tylko rzesy a na usta blyszczyk-tez w subtelnym kolorze.Jesli masz lokowkę-to mozesz pokęcic wlosy.Wygladaj sexy, ale wez pod uwage swoj wiek i nie zrob z siebie "tapeciary"-wygladaj swiezo i subtelnie:) powodzenia

Gość P R O W O K A C J A

Gość Królowa dyskoteki
No więc jestem opalona, mam delikatne rumieńce, niebieski oczka, blon proste włosy, trochę wystający brzuszek;/a sylwetka oprucz brzucha to jest w jak najlepszym, porządku;)Dzięki za rady...

Gość Królowa dyskoteki
Pomoże mi ktoś jeszcze?

Gość no i weź koniecznie
za soba PREZERWATYWY bo na pewno bzyknie Cię jakis napalony koleś:-PPotem będzie sie chwalił przed kumplami,że zaliczył kolejną naiwną czternastolatkę na dyskotece:-o

Gość świat schodzi na psy
w tym wieku na solare??? i to regularnie????

Gość solarium powinno
byc od 18 lat. tak jak w niektorych krajach...

Gość moja panno koniecznie
wez gumke, a do tego ubierz sie w kozaki krotka biala spodniczke i stanik, napewno ktorys cie przeleci!!! kilka razy na solarke idz i koniecznie rozjasnij wloski:):):)