Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknie........

Kobiety za kółkiem

Polecane posty

Gość pieknie........

Żona Arka Gołasia zabiła go. Otylia zabiła brata. A teraz wyobraźcie sobie ile znanych sportowców jedzie ze swoimi żonami - czy kiedykolwiek było głośno o takich wypadkach? Nawet gdy jade samochodem i wyprzedzam, to kobieta (jako wyprzedzana) nigdy nie zwolni. To przeraża.

Gość a zwracasz uwagę
jak faceci jeżdżą? :) o zgrozo

Gość chyba żartujesz
w takiej sytuacji taki komentarz... wstyd!

Gość upupupupupupup
faceci tez nie zwalniaja!!!wiem cos o tym(nie prowadze,ale widze jak jezdze z moim tata )

Gość pieknie........
Faceci jeżdzą ryzykownie, ale mają wyobraźnię. Jak facet mnie wyprzedza albo zawraca (albo robi cokolwiek innego ) to wiem, ze w znaczniej większości ma świadomość tego co się dzieje i przede wszystkim ma WYCZUCIE pojazdu.

Gość zwykle tak jest
ze w czasie wypadku kierowca instynktownie chroni siebie i ginie osoba siedzaca jako pasazer na przednim siedzeniu... bez wzgledu na to, czy kierowca jest kobieta czy mezczyzna. Natomiast mam wrecz odwrotne spostrzezenia - jesli wyprzedzam mezczezne, to dodaje on gazu, bo to dyshonor, zeby baba go wyprzedzala...

Gość autor ma racje
ale ciekawe ,że same nie zgineły ?MOże wielkie balony miseczka D zamortyzowały uderzenie?U obu pań.Choc otylia wyglada na płaską jak decha

Gość jesteście monotematyczni
kolego pięknie, bleeeeeeeeeeee :P

ja jakos jeszcze nigdy(dzieka Bogu) jadac z kolezanka wypadku nie mialam...za to o kolesiach moge sporo powiedziec jak jezdza....

Gość Co to za brednie....
? W takim razie dlaczego zginął Kulig ? Dlaczego zginął Komar ? Opowiadasz bajki.... Dzięki komu zginął Kotański? Dalej mam wymieniać?

Gość do pieknie...
jak mnie ktoś wyprzedza zawsze zwalniam!więc nie generalizuj!

Gość awerer
a moja znajoma ostatnio jechała przez centrum miasta ze mna 80km/h .Kurde co sie dzieje z tymi kobietami .To one powinny jezdzic spojniej od mężczyzn ,a tu takie cos

Gość no to mam
nadzieję, że ci się żadna stłuczka z facetem nie przytrafi, bo ja miałam pecha trafić na faceta bez wyobraźni, który pruł za mną po oblodzonej nawierzchni - zaznaczam, że ja żadnych manewrów nie wykonywałam, a on, cóż, nie wychamował

Gość pieknie........
Nie bede generalizowal, ale mam takie doświadczenia. Ciebie przepraszam :) Ja też zwalniam. Kulig zginął bo dyspozytorka (kobieta) nie opuściła szlabanu. Nie wiedziałaś tego? Jest sprawa w sądzie, odpowiada za ten wypadek.

Gość kierownica
A ja jestem kobietą za kieriwnicą i zwalniam....No i potrafię się nawet zatrzymać aby przepuścić pieszych. I niech się faceci nie szczycą że są takimi dobrymi kierowcami bo jak się zaczniemy licytować kto powoduje więcej wypadków to nie wiem kto wygra. Nie mówiąc jóż o kierowcach pod wpływem... Niech żyją kobiety kierowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a cos Ty sie czepnal tych kobiet... widocznei los tak chccial a ty tu na kazdym kroku podkreslasz kobieta...kobieta....

Gość pieknie........
Statystycznie rzecz biorąc mężczyźni bezwzgędnie powodują więcej wypadków, ale tylko dlatego, że ich więcej jeździ. Z wszystkich kierowców na drogach mamy (średnio) jedną kobietę na 20 mężczyzn. Więc jeżeli uważasz, że kobiety są lepszymi kierowcami, to znaczy, ze nie mogą powodować więcej wypadków niż liczba wypadków powodowanych przez mężczyzn podzielona przez 20.

Gość ssdfgds
KObiety wcale tak zle nie prowadzą .Ale to prawda ,ze kobieta za kierownicą oznacza strach i niepewność.

Gość do pieknie
należy dodać ,że mezczyzni w wiekszosci po pijaku popełniają wypadki

Gość pieknie........
Nie uczepiłem się kobiet. Jeżeli za śmierć Kuliga odpowiada dyspozytorka to dlaczego mam o tym nie mówić? Przecież to są fakty, ja tego z kapelusza nie wyciągam. Faceci też jeżdzą źle, bo za szybko.

Gość I wiem również...
z jaką prędkością powinien jechać pocią .... każdy kierowca z wyobraźnią powinien zwolnić przy każdym przejeździe i nie ma znaczenia z zaporami , czy bez... nie wiesz o tym ? Nie wiesz, że pociąg jedzie wolno, a kierowca nawet jadący podczas złej widoczności, ale wolno....jeżeli nie zobaczy pociągu, to go usłyszy.....nie wiedziałeś?

Chciałam dodać, że różnica polega tylko na tym,że kobieta jak i mężczyzna wyznają inną \"filozofię jazdy\". Zarówno facet jak i kobieta mogą prowadzić bardzo dobrze jak i fatalnie. Trzeba mieć w \"główce\" poukładane i tyle...ponieważ jak wiadomo przyczyną największej ilości wypadków jest nadmierna prędkość...i to nas gubi...

Gość pieknie........
Zresztą wszyscy jeżdzą źle. I kobiety i mężczyźni. Wyciągnałem tylko kilka jaskrawych przykładów. Jeżeli jest znak "Ograniczenie prędkości" to on tam nie stoi po to, żeby sobie ludzie na niego popatrzyli. Zrozumcie to :o Naprawdę nie można wstać 10 minut wcześniej żeby bezpiecznie i w spokoju dojechać do pracy? :o

Gość bertev
zgadzam sie faceci .Generalnie jeżdzą lepiej od kobiet.Ale popełniają dwa błędy oszołomstwo oraz przekroczenie prędkści.na przykład jechałem na rowerze ,a przeciwka jakis oszołom zaczął trąbić chyba z 600 metrów nawet jak mnie minął chodz droga była pusta to był las. .Barany w BMW niewiedza jak jezdzić

Gość dasad
Kobiety może nie jezdza gorzej ,ale dziwnym trafem czuje sie mało bezpiecznie gdy kobieta jest za kierownicą.

Gość pieknie........
" jaką prędkością powinien jechać pocią .... każdy kierowca z wyobraźnią powinien zwolnić przy każdym przejeździe i nie ma znaczenia z zaporami , czy bez... nie wiesz o tym ? Nie wiesz, że pociąg jedzie wolno, a kierowca nawet jadący podczas złej widoczności, ale wolno....jeżeli nie zobaczy pociągu, to go usłyszy.....nie wiedziałeś?" Z całym szacunkiem dla Twojej 'logiki' - gdyby opuściła szlaban, to dywagacje w stylu zwolnić, jechać, stanąć są już pozbawione sensu. A już najlepiej o tym wie prokuratura, która przygotowała akt oskarżenia o nieumyślne spowodowanie śmierci. I to właściwie kończy temat. Gdyby dyspozytorka nie zawiniła, bo Kulig by żył. To jasne. Przejazd byłby po prostu zamknięty.

Gość Nie sądzę
aby płeć miała JAKIEKOLWIEK znaczenie w prowadzeniu samochodu..