Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

genek w gomakach

ach jak Wam trza by sie cos dzialo do zycia.

Polecane posty

jaki wypadek czy insza tragedia a potem w zjednoczeniu dyskutujecie ze soba nawzajem sie informujac i egzaltujac w odruchach.nareszcie mozna zapelnic ta pustke i jest wreszcie oprocz tresci zoladkowej i tresc do rozmow i dywagacji. ach jakie to zycie by bylo ciekawe gdyby codzien cos sie dzialo.

Gość Genia
Loj Geniu.Geniu... Ty byc chciol by co dzien Ci siem cos dzialo?.... Jo tysz , b y tak chciala...ale zeby co dzien cos DOBRZE sie dzialo. Moj to jak skalado komus zyczenia to godo. "Zeby siem tobie dobrze dzialo A ze dzialo to armata To zeby sie armacialo." I jak tu chlopa zrozumiec?..

bier kierunek na Wawe na prawa jej strone.mow kiej wyrusys to ja bede Cie czekal na rogatkach.a narazie zmykam z tego foruma bo sie mecz na canale + zaczyna.pa pa .

Gość Genia
undertaker - do starych gumockow najlepiej nadajom sie onucki,ale takie juz sprane kilka razy. Wiesz,nie warto cerowac skarpetkow,bo kole stary dziurki zacerowany robiom sie zaros nowe dziury. Moze i ja kiejs Cie Geniu lodwiedzem ., i przy wioze Ci pare onuckow. Co Ty na to? Wszak lod siebie daleko nie mieszkomy...A lubiem kawke z lodrowbinom smietanki.Kieliszkiemm czerwonego winka tysz niue pogardzem...:)

nie bardzo niestety rozumiem o czym piszesz co to jest ten seksualyzm? ja to w zyciu jeszcze nagiej kobiety na zywo nie widziol.czekam jak mie ktoras naumie tego zagadnienia.

niestety w poblizu gdzie mieszkam nie ma lawek w parku. z powodu , ze na nich nie lezaly niebogie niewiasty nieco tylko obnazone a lezeli zule oblesne pijaki calkowicie obnazone.

Gość o jasny gwint
co za chamstwo sie z calego swiata zjezdza i lezy potem pokotem na lawkach w parku :O

Gość Genia
A ladnie to under...tak mnie dupsko smarowac podczas moi nieobecnosci na forum?...Geniu zawsze mnie lubil i bedzie lubic,Lo.! Mimo moich latek , starsze nie znaczy ,underek...stare. P.S. A na jakiego chlopa zasluzylas , takiego mosz! :D Pozdrawium Cie Geniu.

Gość Genia
Witoj,witoj,mily Geniu.:) Wyspales sie? bo widze,ze po nockach w klawiaturke pukasz...A jak dobry , mocny sen to i zdrowie nie szwankuje. Pozdrawiam.:)

ciezko u mnie z tym spaniem oj ciezko. snia mnie sie glupoty np. garbate aniolki... w trojwymiarze. ze aniolki do tego garbate - nie dziwota ale czemu w trojwymiarze?

Gość Genia
Geniu , ciesz sie , ze snia Ci sie aniolki , a nie diabelki w tym trojwymiarze. Pobiegaj troszke,to i spac bedziesz. :)

Gość gość
sraliście już dzisiaj?