Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsssss

objawy ciazy

Polecane posty

Gość glupia_ja
kupilam test.. zobaczymy... niedlugo chwila prawdy.. :(

Gość glupia_ja
uh.. negatywny.. na szczescie... :)

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy bóle podbrzusza tak jakby przed okeresm moga byc objawem ciazy??? ile po zajsciu moga sie pojawic???????????

Gość andzia.2222
Ja używam tabletek i prezerwatyw. Dzięki temu jestem niemal na 100% pewna, że jestem dobrze zabezpieczona. Jak to mowie - bez durexu nie ma sexu (jakby mi facet przyniosl jakiś szajs z kiosku za 2,50 to bym go na zbity pysk wyrzucila, dlatego często sama je kupuję, wkońcu to głównie w moim interesie). I przynajmniej wiem, że nikt mnie niczym nie zarazi. A tabletki to dodatkowe zabezpieczenie, które oprócz działania antykoncepcyjnego wpływają dobrze na moją cerę, na włosy... ja nawet zauważyłam, że chudnę, nie mam problemów z "puchnięciem". Wcześniej często mi się zdażało, że mój organizm magazynował wodę, np. przed okresem, albo, gdy jadłam dużo węglowodanów, czy soli, teraz czuję sie świetnie, stosuję dietę, widzę efekty. A moja skóra jest naprawdę zajebista. Jak odkładam tabletki, to zawsze mnie wysypuje, gdy zaczynam nowe opakowanie, wszystkie problemy ustają. Zarzywam Microgynon21, to dwuskładnikowe jednofazowe, o ile się orientuję z przewagą estrogenów.