Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adolin

one zawsze wybierają nie mnie

Polecane posty

Gość adolin

zawsze się oakzuje, że ktoś jest lepszy ode mnie. Albo bardziej przystojny, albo bardziej męski, albo lepszy w łózżku, albo lepszy w zarabianiu kasy, albo bardziej inteligentny, albo bardziej dowcipny albo ... Kurde co robić ?

chyba nie trafiłeś na ta właściwą jesli ktos pokocha tak naprawdę,to nie liczy sie wygląd,auto,kasa-liczy sie człowiek i chyba masz szczęście,ze te niewłaściwe same zrezygnowały z ciebie liczy sie serce...najgorzej jest zakochać się w twarzy a poslubić całego człowieka:-) pozdrawiam pa

Gość adolin
myślicie ze to moze być dlatego że mi nie staje?

Gość KaShA
Najlepiej poznać jakąś laskę bliską Twoim wymogom aczkolwiek niezbyt wyimaginować ze względu na cechy zewnętrzne oraz pożądliwe wyciąglistej oceny za pomocą pałki. Więc obczajaj tylko sztunie z packą po prawku :)

Gość adolin
i znowu to podszywanie się. Piszę, że one wybierają innych czyli również sesują się z innymi i zakochują się w inych ... czyli nie we mnie.

Gość RedWoman
Symfonia bravo:) Jak się kocha to całość, bo żyje się z całościa, nie z częścią człowieka:)

Gość moja rada
idź na dziwki - to Cie odpręzy

Gość BoOyAkAsHa
żegna sie z Wami super duet.. jesteście drętwiaki A Ty ziom jak sie tak bedziesz dołował to nigdy nie zakisisz ogóra w sipsie BoOyAkAsHa - Każda Nasza!

Gość adolin
dziwka też człowiek i takiej nie odważybym się zaoferować seks za kasę

Gość musisz być w czymś najlepszy
w czymkolwiek ...

Gość liść na wietrze
Adolin->Jasne, zawsze jest ktoś mądrzejszy, przystojniejszy, inteligentniejszy, ale nie wierzę, że w Tobie nie ma nic, co by nie zaimponowało jakiejś dziewczynie. Może po prostu "bierzesz" się nie za te dziewczyny co powinieneś? Może masz za wysokie wymagania? Może trafiasz na same puste laski, które nie wiedzą, co to znaczy kochać...

Gość adolin
inni biorą się za odpowiednie, a ja tylko za niedpowiednie? Ile można próbowaać, ile razy być odstrzeliwanym? Jak człowieka kilkanaście dziewczyn oleje to zaczyna się zastanawiać o coi chodzi ...

Gość liść na wietrze
Myślisz, że ci, którzy teraz kogoś mają, nigdy nie byli olani? Według mnie masz strasznie niską samoocenę i wierz mi, jeśli będziesz próbował poderwać dziewczynę z myślą (bądź strachem), że ona i tak Cię oleje to pewnie oleje... Bo wyczuje, że coś jest nie tak...

Gość adolin
ale co może być ze mną nie tak skoro niczym specjalnie nie wyróżniam się ani na plus ani na minus, ani nawet na dodatni plus ...

Gość liść na wietrze
Tego to ja Ci nie powiem. Nie wiem, co w Tobie jest nie tak... Ale skoro jesteś normalnym facetem(wnioskuję to jedynie) to ja już naprawdę nie wiem... Może po prostu jesteś za bardzo zdesperowany??? Wiem z własnego doświadczenia-nie można szukać tej drugiej połówki na siłę...

Gość gość
Pik