Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musisz być w czymś najlepszy

przy wybieraniu faceta kobiety stosują zasadę - zwycięsca bierza wszystko

Polecane posty

Gość musisz być w czymś najlepszy

więc facet musi być w czymś najlepszy by taką miał

Gość nagan
to prawda - kobiety nie znoszą przeciętniactwa więc trzeba się choć szczegółem jakimś wyróżniać

Gość kobiety twez sa zwierzetami
wiec to oczywiste ze stosuja takze takie zasady :)

Gość gość
przeciętni są z przeciętnymi oryginalni z oryginalnymi. Tylko co rozumiecie pod słowem "wyróżniający się"? Irokez na zielono na głowie?

Gość gość
"przeciętni są z przeciętnymi" ale przeciętne cały czas nadstawiają się oryginalnym

Gość gość
dwóch było facetów ,,, jeden był przeciętny a drugi super przystojny ale czar prysł. Ten przystojny i wyglądający na bogatego jak się okazało był nudny, nie aż tak bogaty i miał penisa 12cm ... Nic pozostało jej tylko słuchać przez cienką ścianę w hotelu głośne krzyki orgazmów koleżanki, której przypadł ten mniej przystojny

Gość gość
jestem facetem i z żalem muszę stwierdzić że kobiety jakie napotykam na codzień są żałośnie miałkie,monotematyczne,identyczne i także nie wyróżniają się niczym szczególnym.A też chciałbym poznać dziewczynę która by mi dosłownie zawróciła w głowie i bym oszalał. Fajnie że dziewczyna jest ładna ale dobrze żeby miała jeszze to "coś" w środku.Dbanie o sibie u kobiet to rzecz tk naturalna jak wypadanie włosów po 60tce, przy dzisiejszym stanie kosmetologii itp. Ja bym chciał by taka dziewczyna przewróciła moje życie do góry nogami - oczywiście w pozytywnym sensie...

Gość gość
Ja olewam jakieś śmieszne baby, jak są zainteresowane, to one mają walczyć o mnie.

Po prostu inaczej nie potrafisz ...dlatego jesteś prawiczkiem ;p