Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barman

no witam wszystkich imprezowiczów

Polecane posty

Gość barman

opowiadajcie wasze wszystki fazy w barach jakie były i na czym polegały no i jak sie kończyły miłej zabawy;)

Rok temu w Bieszczadach okupowaliśmy z przyjaciółmi pewną przytulną knajpę. Za barem stał właściciel, młody facet, który za punkt honoru postawił sobie poderwanie mnie, a obleśny był, że pożal się Boże - w dodatku wcale nie przeszkadzała mu obecność mojego faceta. Próbował wszelkich sposobów, komplementów, prosił mnie do tańca (a tu chała;) ), wreszcie najwyraźniej doszedł do wniosku, że jeśli mnie upije, pójdzie mu łatwiej. Skończyło się tym, że napoił i wykarmił osiem osób, po czym nie wytrzymał tempa, urżnął się i zasnął na barze. :D

Gość barman
to zeczywiście kawał frajera więcej takich ,to wam się niezle udało gratylacje

Gość gość
iron hil hahahaha :D

Gość gość
Byłem kiedyś z kumplem w barze w Gościszewie k. Malborka. To było w latach 80 tych. Mieliśmy 20 lat. Z kasą było krucho. Nie pracowaliśmy. Ja studiowałem. Na wódkę nie było nas stać. Starczyło tylko na piwo. Mieliśmy z sobą magnetofon kasetowy Grundig, z którego leciały przeboje Gazebo i inne hity muzyki italo disco. W pewnym momencie dosiadł się do nas bardzo nietrzeźwy tubylec. Powiedział, że podoba mu się muzyka, którą puszczaliśmy i dlatego postawi pół litra, które w trójkę mieliśmy wypić. Facet po chwili przyniósł butelkę wódki. Rozlaliśmy pierwszą partię. Tubylec wypijając pierwszego kieliszka przechylił głowę do tyłu i przewrócił się razem z krzesłem w ten sposób, że nakrył się nogami. Nie wstał już. Postanowiliśmy go odprowadzić do domu. Gdy otworzyła nam jego żona dostaliśmy od niej potężny op*****l gdyż ona sądziła, że to my go tak spiliśmy. Następnie udaliśmy się na przystanek autobusowy. Mieliśmy z sobą cenną zdobycz w postaci pół litra wódki, którą kupił tubylec.