Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna ///

MAŁE PIERSI A KARMIENIE... MOŻLIWE??

Polecane posty

Gość Smutna ///

Mam bardzo małe piersi.... boje się, że jak zajdę w ciążę i urodzę to nie będę miała pokarmu bo są za małe :( a tak bardzo bym chciała.. jaka mam szansę na to, że będzie pokarm?? Błagam odpiszcie!!!

Gość głowa do góry
No, ja jeszcze nie rodziłam, ani nic z tych rzeczy. Też mam mały biust, ale akurat tym, czy będę mogła karmić się nie martwię. Moja siostra miała przed ciążą rozmiar A, i nie dość, że spokojnie wykarmiła swoją małą, to jeszcze teraz ma rozmiar C

Gość kci kici kici
Pewno, że mozliwe, a nawet łatwiejsz, bo nie będziesz zatykac dziecku noska dużą piersią.Poza tym nie od wielkości zależy pokarm, ale od gruczołów mlecznych, których ilośc nie zależy od wielkości piersi.Każda kobieta ma mniej więcej tyle samo gruczołów mlecznych.Natomiast wielkość pierśi zależy od uwarunkowań gednetycznych i tkanki tłuszczowej.Więc się nie martw.:)

Gość kracia krecia
zauważ , że takie np. małpy w ogóle nie maja piersi, tylko brodawke i z powodzeniem karmią swoje małe.

Gość Smutna ///
Dziei za słowa otuchy... nawet sobie nie wyobrażam, że nie mogłabym karmić chyba bym się załamała :( :( :(

Gość Smutna ///
...wstyd się przyznać... ale ja nie mam nawet... A :( mam malutkie A na które pasują staniki z push up'ami :(

Mam znajomą z biustem \"5\" , która nie miała ani kropli pokarmu. Ja natomiast, z moim \"mikrobiustem\" bez problemu karmiłam synka TYLKO piersią do ukończenia przez niego 6 miesięcy, a potem jeszcze przez rok dokarmiałam go piersią. Wielkość piersi nic nie znaczy. Duże mogą być nawet przeszkodą, bo zawierają dużo tkanki łącznej, która \"zatyka\" gruczoły mleczne. Pozdrawiam.

to ze masz ,,a,, nie ma znaczenia:) ani wplywu na ilosc pokarmu:) zobaczysz po porodzie bedziesz miala ,,b,, i nie zartuje!

Gość tiaaaa
albo i nic nie zostanie. czasem dzieci "zjadają" do końca mały biust :O karm tyle tylko, ile to niezbędne i potem odstaw.

Gość agnus27
Ja tez mam bardzo małe piersi, moja córka ma teraz 20 miesięcy. Karmiłam ją prawie przez rok, bez żadnych problemów. Ilość pokarmu nie zależy od wielkości piersi ale od wydajności jego "produkcji" brzmi to trochę fabrycznie:). Tzn, trzeba dużo pić, dbać o nie. A przede wszystkim trzeba chcieć karmić piersią. Bo jak nie będziesz chciała to nic nie pomoże, a jak bedziesz chciała to nic ci w tym nie przeszkodzi . Powodzenia:)

Gość madelain
ja również mam małe piersi - ale na razie się tym w ogóle nie przejmuje. Teraz zaczynam się starać o dzidzie - byłam w związku z tym u gina i powiedział mi ze piersi są "Chwytne" . Małe piersi mogą mieć więcej pokarmu niż wielkie.