Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faloński

współczesny feminizm to zbrodnicza ideologia

Polecane posty

Gość faloński

wzywa do zabijania nienarodzonych dzieci, niszczy społeczęństwo i kulturę. Daltego raz jeszcze powtórzę: FEMINIZM musi być zniszczony !!!

Gość faloński
oświadczam, że nie beðę rezerwował nicku

Gość racja wedłóg feministek
radykalnych Bóg jest kobietą, według umiarkowanych feministek zaś jest bezplciowy. Feminizm chce zakazu modlitwy "Ojcze nasz".

Gość falon daruj sobie
chcesz służącą to sobie miej! :p

Gość makuła
szwedzkie feministki chcą zakazu mąłżeństwa, a ich koleżanki z innych krajów żądają zalegalizowania wielożeństwa.

Gość faloński
chętnie pożuję czterodniowe nieświeże majtki jakiejś feministki i zwalę przy tym konia do gardła jakiegoś tłustego kucharza

Gość faloński
no, włąśnie obsrewujemu wylganie się w świecie feminizmu szregu destruujących naszą kulturę poglądów i żądań. O ile potrafię dostrzec w ruchu sufrażystek pozytywne elementy to współczesny feminizm cechuje szcególne zwyrodnialstwo idei i postaw. Uczciwi ludzie nie mogą biernie się przygładać szerzeniu szowinizmu płciowego i prób zniszczenia naszej cywilizacji. Dklatego wzywam: feminizm musi być zniszczony.

Gość tere fere szmer
A faloński ma nasrane we lbie i dokonał tego jeg ojciec - nasrał mu w mózg i zamknął

Gość faloński
znowu podszywki ... ale kto inteligentny to poradzi sobie z odróżnieniem

Gość faciooo
Moim zdaniem to faloński ma rację jeszcze nie słyszałem o jakiejś budującym pomyśle feministek

Faloński sam tego nie pisze.Przepisuje te teksty z jakiejś książki lub kopiuje (to bardziej prawdopodobne) z jakiejś strony WWW nara

Gość faloński
Byku, akurat się mylisz ... ale nawet gdyby tak było to przecież nie miałoby znaczenia. Dyskutujemy przecież z poglądami a nie z ludźmi.

Gość faciooo
może i sam tego nie wymyślił ale coś w tym jest

Gość faciooo
No i widzisz jesteśmy kulturalni a takie niedowatrościowane wulgarne siksy reprezentują feminizm i dlatego jest postrzegany tak a nie inaczej

Gość to było wulgarne
? nie rozśmieszaj mnie! :p

Gość czyżby jakieś kompleksy
faloński? :D a może wolisz panów? :)

Gość faciooo
no ja cie nie wyzywam czy coś przeoczyłem?

Gość gnojek to wyzywanie
? :o rzuciła cię jakaś że tak się pieklisz na wszystkie feministki? krzywdę ci wyrządziły?

Gość faciooo
nie chodzi mi o to że mi krzywdę zrobiły tylko o to że się nie zgadzam z ich poglądami i dlatego przyłączyłem się do tej dyskusji

Gość a jakie twoim zdaniem to są
poglądy?

Gość faciooo
Takie jaki wskazałem w moich poprzednich wypowiedziach....

Gość wybacz ale na temat aborcji
nie powinieneś się wypowiadać. Feminizm to jedno a sumienie kobiety to drugie. Nie myl obu pojęć. :o A ilu facetów zostawia kobietę samą w ciąży? to oczywiście Twoim zdaniem jest ok? :o

Gość faciooo
Oczywiście że nie ale zabicie bezbronnego też nie jest ok. Można pomagać w inny sposób nie zabijając że już nie wspomne o tym że do sexu trzeba dojrzeć i wiedzieć jaie są konsekwencje.

Gość i tu się z Tobą zgadzam
jestem przeciwko aborcji ale uważam ,że jest to sprawa sumienia każdej kobiety. Rozumiem,że tylko dlatego masz żal do feministek? :D ;)

Gość faciooo
Nie tylko np chcą szerokopojętego równouprawnienia ale tylko w tych dziedzinach życia gdzie im pasuje (instytucje państwowe) i nie przemawia do nich fakt że różnice w budowie fizycznej powodują mniejszą przydatność kobiet w zawodach wymagających większego wysiłku, nie są to jedyne takie "wpadki feminizmu" . I jeszcze jedno mnie zastanawia czemu feministki tak walczą o prawo do aborcji ale już o prawo do urodzenia i wychowania dzieci nie tak bardzo a jest to potrzebne np w chinach chyba dziś cztałem poruszjący artykół o kobiecie która chciała urodzić swoje dziecko ale nie mogła bo siłą zmuszono ją do aborcji bo nie miała ślubu z mężczyzną i nie miała pozwolenia na urodzenie dziecka.

Gość no dobra dobra
sorry ,że nazwałam Cię gnojkiem :o Czy masz też coś przeciwko kobietom wykształconym,rozwijającym się zawodowo, które nie chcą być tylko służącą swojego pana i władcy ;)

Gość faciooo
Nie bo każdy człowiek jest wolny puki nie naruszy wolności drugiego człowieka i ma prawo sie rozwijać i kształcić na równych zasadach.

Gość faloński
jak Katon będę powtarzał: a poza tym uważam, że feminizm musi być zniszczony.

Gość faciooo
bez przesady feminizm to nie tylko same "zło" są i dobre strony

Gość faloński
nie znam pozytywnych stron feminizmu za to znam zbrodnicze - aborcja na żądanie, odmowa rodzenia dzieci i katastrofa demograficzma jaka z tego powodu zaczyna się w Europie, niszczenie religii i kultury, niszczenie miłości - tak bo prawdziwa miłość zanika, a nie są miłością owe osławione, infantylne "motylki w brzuchu".