Smerfetek 11 Napisano 5 godzin temu Och a ja mam o zapachu światła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 24 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: A miał być wieczór pokoju... Trzeba dżinie czyli noxie wysłać marchewke i już ona będzie wiedzieć co z nią robić xD Edytowano 5 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, G i n a napisał: Zapalę świecę… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 0 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Smerfetek napisał: Hssss hasssss beczulka iks de ty sie dzis tez urznelas? pieprzysz gorzej niz dumbo na haju czytac sie nie da tego twojego belkotu dzisiejszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 660 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Trzeba dżinie czyli noxie wysłać marchewke i już ona będzie wiedzieć co z nią robić xD Bakłażan też spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: ty sie dzis tez urznelas? pieprzysz gorzej niz dumbo na haju czytac sie nie da tego twojego belkotu dzisiejszego A kto ci każe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 11 Napisano 5 godzin temu Wyprowadzam się do Hiszpanii. Żegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: U mnie świeczka owocowa. Poproszę temat koloru pokoju. Jakie polecacie dwa kolory pasujące do siebie do salonu i korytarza. Ty wiesz najlepiej jakie masz meble i wystrój salonu. Kolory się do tego dobiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 660 Napisano 5 godzin temu Gina po połówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 23 Napisano 5 godzin temu Upiłam łyk smutku zmieszany z nostalgią i niepewnością dnia jutrzejszego. Co będzie…. To będzie. Radość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 47 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tadek batyr napisał: ty sie dzis tez urznelas? pieprzysz gorzej niz dumbo na haju czytac sie nie da tego twojego belkotu dzisiejszego Podszyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 11 Napisano 5 godzin temu Dzień jutrzejszy brzmi pretensjonalnie. Wystarczy jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 660 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Upiłam łyk smutku zmieszany z nostalgią i niepewnością dnia jutrzejszego. Co będzie…. To będzie. Radość. Jutro to na pewno głową będzie boleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jutro to na pewno głową będzie boleć. Mnie nigdy nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 47 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Gina po połówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Podszyw. nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Mnie nigdy nie boli. Mnie tylko wtedy, jak trzeba dużo płacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 52 Napisano 2 godziny temu Pieprzycie jak potłuczeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach