Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beyo

PODSKÓRNE WRZODY NA TWARZY

Polecane posty

Gość beyo

Od jakichś 2lat takie coś się pojawia na mojej twarzy. Nie ciągle,bo było z pol roku przerwy,a teraz znów - i to jeden po drugim. Najpierw czuję,że "cos" mi wyskoczy-jeszcze nie wiem że to ten głupi wrzód. Potem , po ok 5 dniach czuję że to ON:( Rosnie,rosnie,rosnie,boli przy dotyku, rozdrapac się tego nie da,bo nie ma ujścia jak zwykł pryszcz,przekłuć się da ale nic z niego nie wylatuje. Wyglądam jak jakiś zapryszczony małolat a mam 22lata... Kiedy te syfy się skończą??? (mam mieszaną cerę więc chyba nie prędko...)

Gość beyo
Dodam jeszcze, ze przy napięciu skóry twarzy w tym miejscu gdzie akurat wyskoczył ten wrzód, jest tak wypukły jakbym w tym miejscu miała jakąś gulę, czy ziarno grochu tuż pod skóra:( Chyba wybiore się do dermatologa.

tez mam takie syfki podskorne zwlaszcza na policzkach.Tez je przebijam bo nie ma innego sposobu na zlikwidowanie.Kup sobie herbatke z bratka.Ja ja pije juz ponad miesiac i nie mam ani jednego!!!!

Gość Zneba
jest to objaw trądziku, a wiek nie ma znaczenia --- odwiedź dermatologa, lub jak wolisz się leczyć sam poczytaj w temacie "kampania antytrądzikowa" jest tam opisanych dużo naprawde skutecznych sposobów zaprawszam również na stronę luskiewnika, tam znajdziesz wiele fachowych porad

Gość moze jeszcze ktos