Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka 23

krepujacy problem

Polecane posty

Gość agnieszka 23

witam kobietki mam pewien problem... pieka swedza okolice krocza a dokladniej pochwy nie mam pojecia co to moze byc nie mam zadnych dziwnych uplawow chociaz sa jakby troche biale buuu :( prosze potraktujcie moj temat powaznie odpiszcie wiem ze musze isc do ginekologa no ale moze ktoras to miala i moze mi podpowiedziec co to moze byc serio swedzi juz nie moge :/

Gość kup sobie
sterowag w aptece.To czopki dopochwowe. na mnie to zawsze działa.

Gość agnieszka 23
:) dzieki wielkie kobietki o nie grzybica heh tak wlasnie podejrzewalam mam nadz ze jednak jest to jakis stan zapalny czy cos heh no nic chyba jutro sie wybiore do tego gina bo sie obawiam dzieki jeszcze raz :*

Gość Zneba
kolejnym pomysłem jest przyłoźenie na moment torebki zaparzonej herbaty -- brzmi dziwnie, ale naprawde działa, bo herbata ma działanie przeciwzapalne...

Gość agnieszka 23
dzieki wielkie no ale uwazacie ze do gina nie musze isc w takim razie? hmmm jeszcze jedno skad sie to moglo wziac?? :( dbam o higiene itp hmmm wiem glupie pytania ale zastanawia mnie to..

Gość ja tak uwazam
to mzoe przyjsc samo i nie wiesz skad....np jak bierzesztab.anty, czesto antybiotyki,

Gość moglo sie wziac skadkolwiek
rownie dobrze mozesz za bardzo dbac o higiene, wtedy zaburzasz flore bakteryjna i grzyby moga sie swobodnie namnazac nie martw sie wiekszosc kobiet ma problemy z grzybica...

Gość agnieszka 23
dzieki kobiety :) bylam dzi u gina i to podobno jakies lagodne zapalenie wiec jest ok blee jakies tabletki dopochwowe no ale mam nadz ze bedzie po tym juz dobrze pozdrawiam :)

Gość jakie metody...
dobrze, że Ci nie kazały pluć przez lewe ramię o północy na rozstaju dróg. :o LEKARZ jest po to, żeby leczyć, nie idiotki z forum.

Gość agnieszka 23
hmmmm no ale zapytac chyba zawsze mozna od tego jest to forum dobrze ze sa osoby ktore chca pomoc :) a idiotki z forum hmm no ja sie idiotka nie czuje i nie jestem ale przykro mi ze masz takie niskie poczucie wartosci mam nadz ze wiesz o co mi chodzi :) pozdrawiam