Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

DJ Rydzyk przy mikrofonie TVN

Polecane posty

Gość widzialam hehheehe
posmiałam sie to fakt

Gość żona i matka
Oglądaliśmy i zaniemówiliśmy z wrażenia,nic dodać,nic ująć,to dopiero "PRAWORZADNY KRAJ"w środku Europy XXI wieku.Mam nadzieję że moje wykształcone dzieci wyjadą gdziekolwiek w świad z tego cyrku i zostaną na całe życie w normalnym świecie,czego sobie i wam normalnym Polakom życzę.

Rydzyk i Radio Maryja to sekta - nie mam już wątpliwości po obejrzeniu tego programu . Horror i koszmar to mało powiedziane !

Gość k13
tak ale najlepsi sa ci ludzie w niego wpatrzeni i te stare dewotki co sie tak bulwersuja

mnie to załamało a nie rozbawiło, śmierdzi sekciarstwem i praniem mózgu :O

Gość żona i matka
do k13 Było by to śmieszne ,gdyby te stare dewotki nie miały prawa do głosowania,a niestety mają takie same jak inni ludzie.A dlaczedo tak są zapatrzone w ich idola jak w tęczę,bo wierzą że takim dzisiejszym postepowaniem będą miały odpuszczone na tamtym świecie te świństwa , które robiły swoim bliżnim za komuny,te skrobanki, które w młodości masowo wykonywały itd... Ale na szczęście każdy odpowiada tylko za swoje grzechy a nie za innych.UH!!!

bylo o tym ze rydzyk z ekipom propaguja hasła antysemickie , ze Zydy w Niemczech podaja sie za Polakow i biora jakas tam kase. no ogolnie jakies sciemy, o zjezdzie na Jasnej Gorze gdzie troche pobili dziennikarzy parodia i tyle. szkoda gadac. chciałbym to sobie jeszcze raz obejrzec

Dzieki, ja tez bym chciala to obejrzec choc raz, bo zapomnialam, ze to bedzie, no trudno :(

Ja wręcz byłam przerażona. Wiedziałam, że Rydzyk i spółka to nic dobrego, ale ogladając byłam w szoku. Jak ludzie mogą być tak głupi i dać się prowadzić jak owieczki na rzeź? No w końcu Rydzyk jest tak antyżydosko nastawiony, że wszystkiego można się spodziewać. Nie to żebym trzymała z żydami, ale nikogo nie wolno obrażać, a takie podjudzanie, to tylko o pomstę do nieba woła. Mam nadzieję, że pare osób po obejżeniu tego reportażu przejży na oczy...

Gość a mi po obejrzeniu
ciśnienie skoczyło na maxa

Gość posmialem sobie do bulu

Pocieszmy się prawdą, że wszyscy zostaniemy sprawiedliwie osądzeni...

Gość k13
żona i matka masz racje odebrać im prawo do glosu ej a widzieliscie tego dziada co krzyczal raus..no normalnie galy wywalilam...hitlerowiec jeden...a te listy gdzie babki piszą odpierdolcie sie...zalosne a pozniej leca do koscioła i ręce składaja

Gość adwokat z urzędu
ja mam taka sąsiadkę co to wszelkie boskie insygnia na piersi nosi , kłoci się ze wszystkimi o wszystko , po sądach ludzi ciaga , ale na słowo Rydzyk - wydrapałaby ci oczy . I oczywiście jest pierwszą działaczką Radia Maryja w moim mieście. Wszystkie przekręty pod ich sztandarem , ale to jest świete ...

Gość adwokat z urzędu
Dziwi mnie tylko to zakłamanie i milczenie , a także brak wyciągnięcia konsekwencji przez górę Radiofonii i telewizji . Nie mówiąc juz o władzach kościelnych ... Boją się go czy co ? Przeciez niedługo ona zechce kandydowac na prezydenta ! Albo obwołą się królem jakim ...

Gość rydzykowy link
ludzie ratujcie! czy fanatycy RM to takie głaby ze nie czaja ze rydzyk tylko ich wykorzystuje finansowo???

Gość Amee
a moja babcia ogladala namietnie trwam i sluchala radia maryja (niestety tylko msze i modlitwy wiec o ich polityce niewiele wiedziala) do czasu az sie dowiedziala ze wyzej wymienieni sa przeciwnikami jej ukochanego Lecha Wałęsy:D no i ten jej caly szacunek do RM szlag trafil:P nigdy tego wiecej nie wlaczyla:D babcie sa cool:P

Rydzukiem powinny zająć się słuzby specjalne , bo jest zagrożeniem dla bezpieczeństwa państwa. Jest niebezpieczny , bo ma duzo kasy , już tyle ludzi sie go boi , skoro nie chca się na jego temat wypowiadac ani go ruszyć .

Gość k13
a jak ktos zaczyna gadać na nich albo ma inne zdanie niż ojciec prowadzący to niby raptep zaklucenia na lini..odłączają czlowieka..i mówią szybko że mają nowego sluchacza. Rydzyk robi pranie mózgu...za darmo ...wystarczy wlączyć radjo maryja A ci biedni ludzie mu wierzą i zamiastslużyć Bogu to służą...kieszeni rydzyka ktory moim zdaniem jest cholernym rasistą

slyszalem kiedys taka audycje wlasnie jak babka zadzwonila i mowi: \"jak sie ciesze wreszcie sie dodzwonilam po 2 tygodniach prob...\" a koles do niej ze cos nie na temat czy cos i rozlaczyl :D Najlepsze jest to ze teraz rydzyk w swojej szkole bedzie ksztalcil armie fanatykow...

Gość k13
i jeszcze na to kasę z ministerstwa dostanie