Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona222222

PIERWSZY RAZ !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ona222222

Mam 19 lat ostatnio mialam swoj pierwszy raz tyle ze bez zabezpieczenia i 3 razy po kolei. Moj chlopak oczywiscie wyskoczyl z kazdym razem przed finalem, ale oboje bylismy pod wpywem alkocholu i roznie to moglo byc. To bylo rowno w polowie cyklu, jakies 2,3 dni pozniej mialam owulacje (trwala 2 dni) nastepnie po 6 dniach od stosunku zrobilam test i wyszedl niegatywnie potem powtorzylam go tym razem z porannym moczem bo przeczytalam ze wtedy wiarygotnosc testu jest wieksza i tez wyszedl negatywnie. Uspokoilo mnie to troche, bo w koncu dwa testy nie mogą sie mylic ale spodziewany okres bede miala dopiero za okolo8 dni. Ciężko mi nawet jest cokolwiek wyliczac gdyz mam bardzo niereguralne miesiączki ktore potrafią spoznic mi sie nawet o 10 dni. Dziewczyny czy moj topic jest bez sensu i nie mam sie czego obawiac juz po zrobieniu tych testow czy moze jeszcze nie byc za pewna i szczesliwą ze wszystko jest ok dopuki nie dostane miesiączki?????????????????????????????????????

Gość lill
zrób test za pare dni, mogło być za wcześnie. współżyłaś 2 dni przed owulacją ale plemniki przeciez żyją kilka dni

Gość kahsaksl
idz do lekarza razem z nami :))

Gość kat_e
moglas zajsc w ciaze, jak nic! dopiero po dacie spodziewanej miesiaczki zrob test i moze on byc wtedy wiarygodny, a lekarz powie ci to samo. Plemniki w ciele kobiety moga, przy sprzyjajacych warunkach przezyc 6 dni! tj. wlasnie w tych dniach kiedy owulacja. no,zobaczymy, odezwij sie potem czy masz ten okres, a swoja droga to dalas plamy, cale zycie przed toba i zeby wpasc za 1 razem.Robiliscie to 3 razy? mnie za pierwszym bolalo jak cholera, w zyciu nie dalabym mu wejsc drugi raz heheheheh:)

Gość ac
no... niestety :/ 1. testy mogą się mylić 2. robi się je przed planowaną miesiączką 3. skoro masz nieregularne miesiączki NIE MOŻESZ przewidzieć kiedy masz owulację 4. plemniki potrawią nawet 5-8 dni przeżyć w ciele kobiety 5. sotsunek przerywany NIE JEST metodą antykoncepcyjną bo w płynie wydobywającym się z czlonka przed wytryskiem SĄ PLEMNIKI najpierw do ksążek, potem do seksu, następnym razem sobie daruj alkohol skoro się po nim nie umiesz kontrolować :/