Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DIVA20

od kiedy tabletki a seks?

Polecane posty

Gość DIVA20

Mam pytanie od kiedy mozna uprawiac wspolżycie po przepisaniu tabletek przez lekarza, tzn.czy od pierwszego dnia zazycia ich jest się "zabezpieczonym" przed ciązą czy lepiej pozazywac je miesiąc a dopiero pozniej mają wiekszą skutecznosc czy to nie ma roznicy zadnej??

Gość a lekarz nie powiedział
gdy zapisywał?:-P

Gość DIVA20
nie zapytałam bo wydawalo mi sie ze najpierw tzeba je brac miesiąc ale teraz tak sie zastanawiam i nie wiem juz sama

Gość a lekarz nie powiedział
miesiąc bez seksu dobrze ci zrobi.;-)

Gość DIVA20
tzn. ze wieksza pewnosc jest po miesiacu brania tabletek?

Jest takie niezawodne zrodlo informacji na temat tabletek. Niestety zdaje sie, ze jedynie nieliczne kobiety o nim slyszaly. To zrodlo to: ULOTKA. Wiem, ze tam sa takie male literki, ale sprobuj poczytac. Tabletki roznia sie miedzy soba. Jedne dzialaja od pierwszej polknietej drazetki, inne od siodmej. Nie wiemy jakie ty bierzesz, wiec ci nie doradzimy.

Gość zawyczaj mozna od pierwszej
tabletki wzietej pierwszego dnia cyklu. ale ja radze poczekac z 7 dni, bo nie wiesz jak mozesz sie po nich czuc. I gdybys musiala je odstawic (bo bardzo zle sie czujesz) to moze byc klops :(

Gość Vanillllka
boshe -jeseście na tyle dorosłe by przespać się z facetem,a nie potraficie czytać????trzeba wybrać 21 tabsów,poczekać 7 dni(okres) i dopiero możecie się bzykać! Paranoja! A jak nie wierzycie to marsz do ginekologa!kto pyta nie chodzi z brzuchem...hehe