KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) No jak czytalem niedawno z rana czasem Ewkę jak piszę z Leżakiem, albo jak salowa kiedyś czasem masakrowała jakiegoś alfę, to niezły kabaret. Szkoda, że potem wszystko kasują. Edytowano 1 godzinę temu przez KochamElcieëé Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, KochamElcieëé napisał: Tak, ja jestem np. pipka, ale jak tutaj czasem wpadam i się panoszy jakiś leżak albo inny, nieważne kto, a nagle wpadają kobity i go masakrują hahah to nieźle, ale rzadko można tu tego doświadczyć hahah. Ale lubię czytać jak baby gnoją facetów XDD Nie powiem na to nuda. Powiem, że to dyskusja patologii. Ani śmieszne, ani straszne. Żenujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 291 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jak lubicie kartacze z mięsem to dziś jest mega promka w ... Napisałem do mojej, żeby mi wzięła. Pychota, huh. Mam nadzieję, ze babcie jeszcze nie rozebrały wszystkiego. Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Dokładna instrukcja Elżbieta dla tych, którzy o kulkach jedynie słyszeli. Dobrze, że wtajemniczasz cichociemnych aczkolwiek chętnych. W sumie to ja też tylko czytałam, kiedyś kupiłam ale leżą do tej pory nie otwarte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Orzeł 11 Polski! Pamiętaj chłopcze a będziesz pierwszy. Kurna, wołają mnie do garów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Nie powiem na to nuda. Powiem, że to dyskusja patologii. Ani śmieszne, ani straszne. Żenujące. No ale kafe to jednak babskie srorum, i facetów powinno się stąd wykurzyć. Ja akurat przenoszę się teraz do gierki dla 13 latków, bo ja babą nie jestem. Nie powinno mnie tu być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamElcieëé napisał: No jak czytalem nie dawno z rana czasem Ewkę jak piszę z Leżakiem, albo jak salowa kiedyś czasem masakrowała jakiegoś alfę, to niezły kabaret. Szkoda, że potem wszystko kasują. Twoja opinia warta funta klakow jak to u sprzedajnej diwy a ludziom do gardeł pchasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 282 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, sv7 napisał: Dokładna instrukcja Elżbieta dla tych, którzy o kulkach jedynie słyszeli. Dobrze, że wtajemniczasz cichociemnych aczkolwiek chętnych. Jaja sobie robię ale tylko słyszalem przydalo by się demo Dla samotynycnh Pań, tak szczerze osobiście mi było wstyd, moja jeszcze kulkami się wsppmagała jakby miała mało. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Twoja opinia warta funta klakow jak to u sprzedajnej diwy a ludziom do gardeł pchasz Ja to gram sobie w gierkę teraz i odnalazłem wreszcie radość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KochamElcieëé napisał: No ale kafe to jednak babskie srorum, i facetów powinno się stąd wykurzyć. Ja akurat przenoszę się teraz do gierki dla 13 latków, bo ja babą nie jestem. Nie powinno mnie tu być. To idź stąd i nie wracaj! Rozumiesz to? Czy mam cię wynieść z drzwiami? Żart. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Jaja sobie robię ale tylko słyszalem przydalo by się demo Dla samotynycnh Pań, tak szcze osobiście mi było wstyd, moja jeszcze kulkami się wsppmagała jakby miała mało. To se nie rób bo ja wszystko serio, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 282 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, sv7 napisał: To se nie rób bo ja wszystko serio, serio. Ja tylko slyszałem nic po za tym. Poszliśmy do sklepu chińskiego jakieś wibratory były na pòłce każdy macał z kupujacych, mòwie do mojej kupie. Ona sam se kup dmuchaną lalę też była. Moja raczej woli naturalne nie jakieś sztuczne. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, Fifofa napisał: Jaja sobie robię ale tylko słyszalem przydalo by się demo Dla samotynycnh Pań, tak szczerze osobiście mi było wstyd, moja jeszcze kulkami się wsppmagała jakby miała mało. Kulki nie są dla samotnych pań do wspomagania się tylko żeby polepszyć odczucia w stosunkach seksualnych z partnerm. aaaa Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ja tylko slyszałem nic po za tym. Poszliśmy do sklepu chińskiego jakieś wibratory były na pulce każdy musi macać mòwie do mojej jej kupie. Ona sam se kup dmuchaną palę też była. Moja raczej woli naturalne nie jakieś sztuczne. Mnie to nie szokuje. Jeżeli kobieta posiada zestaw wibratorów to dlaczego mężczyzna nie może mieć kolekcji pochw. Wszystko jest dla ludzi i według potrzeb. Idę bo czas to pieniądz, Piotrek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kulki nie są dla samotnych pań do wspomagania się tylko że polepszyć odczucia w stosunkach seksualnych z partnerm. aaaa Nie przeszła odpowieź do cię. Może później się pojawi. Niemniej poszła riposta warta milion dolarów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 282 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, sv7 napisał: Mnie to nie szokuje. Jeżeli kobieta posiada zestaw wibratorów to dlaczego mężczyzna nie może mieć kolekcji pochw. Wszystko jest dla ludzi i według potrzeb. Idę bo czas to pieniądz, Piotrek. No raczej facet do doopy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, sv7 napisał: Nie przeszła odpowieź do cię. Może później się pojawi. Niemniej poszła riposta warta milion dolarów. Ej to daj ją jak tak. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 1 godzinę temu Bo prędzej temat usuną niż twój post przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu Mi jak nie wchodzi to wstawiam literkę np H i edytuje post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu Mi jak nie wchodzi to wstawiam literkę np H i edytuje post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 282 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Kulki nie są dla samotnych pań do wspomagania się tylko żeby polepszyć odczucia w stosunkach seksualnych z partnerm. aaaa Jak ma cieńką paròwke no to sobie lepiej dogodzisz. Facet ma to co powinien i umie to po co? Nawet miał siły 3 dziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 23 Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, Еlciаа napisał: Batman Jaki kúrwa batman? No nietoperz. (autentyczna rozmowa z lezakiem) Batman to jakiś frajer kto normalny chodzi w takiej czapce. Zreszta ja nie będę brała udziału w tej dyskusji patologii żenujące i zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, JajaWywalonė napisał: Batman to jakiś frajer kto normalny chodzi w takiej czapce. Zreszta ja nie będę brała udziału w tej dyskusji patologii żenujące i zegnam Nie skumalaś, z tym batmanem/nietoperzem chodziło o pi.zde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 23 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie skumalaś, z tym batmanem/nietoperzem chodziło o pi.zde No niezbyt bo ja jestem normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 53 minuty temu 5 minut temu, JajaWywalonė napisał: No niezbyt bo ja jestem normalna To leżakowe nazewnictwo nie moje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach