Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka 23

Novynette

Polecane posty

Gość agnieszka 23

Novynette hmmm no wlasnie dzis ginekolog zapisal mi takie wlasnie tabsy .... nie mial czasu i na doslownie odczepke mi je zapisal ale hmmm nie widze zadnego topicu na ich temat wiec moze ktoras z was bierze wie cos na ich temat mam dylemat czy wykupic czy isc do innego po inne kurde no pomozcie z gory dzieki :) zadna z moich kumpeli ich nie zna kurde :/

Gość leokadia waszczyk
one są naprawde dobre - biore je od roku - zero bólu przy miesiączkach, zero bólu piersi czy wachan nastrojów a zamiast przytyc to schudłam po nich 5 kg w ciągu roku ich brania. aha i mam piekna cere:-) POLECAM

Gość agnieszka 23
O Jezu !! dzieki wielkie kobieto od razu mi sie lepiej zrobilo :) haha bo to moje piersze tabsy wiec troche panikuje ;) pozdrawiam:) licze na wiecej wpisow

Gość aaaaaaaaalka
Novynette to najsłabsze tabletki jakie są na rynku. Także powinny powodować najmniej skutków ubocznych, są super - hiper delikatne.

wpierw brałam harmonet, ale miałam duuże huśtawki nastrojowe, więc moja gin przepisała mi od razu trójfazowe tri-minulet, w połowie pierwszego opakowania tak mi wzrósł apetyt, że przez cały dzień myślałam o jedzeniu- masakra! Tak wiec stwierdziłam, że nie bede tego brać i inna gin przepisała mi własnie novynette. To jest moj pierwszy cykl z nimi i narazie dobrze się czuję. Nic niepokojącego nie zauważyłam. Ale nikt Ci nie da gwarancji, że Ty bedziesz je dobrze znosić. Spróbować możesz, bo własnie zawierają mała dawkę hormonów i nie są drogie (ok.21zl).

Gość ja***
są okropne, przynajmniej dla mnie, bóle głowy, nudności , nieregularny okres i plamienia, a biore je 6m-cy, właśnie zmieniam bo nie mam siły

Ja je biore od półtora roku. Nie odczuwam zadnych skutków ubocznych. Czuję się tak jak przed tym jak zaczęłam je przyjmować. Robiłam sobie szczegółowe badania po roku brania i wyniki mam bardzo dobre. Mój gin powiedział, ze to są jedne z lepszych tabletek

Gość ja tak uwazam
ja place za nie 28 zl.....

Gość agnieszka 23
dzieki dziewczyny :) nie dowiem sie dopoki nie spobuje na wlasnej skorze w koncu kazda z nas jest inna ale chcialam przeprowadzic wywiadzik przed tym dzieki wielkie :) pozdrawiam

Mam pytanie, po jakim czasie te tabletki zaczynaja zabezpieczac przed ciaza? Z chlopakiem poszlismy na calosc podczas drugiego opakowania i sie zastanawiam czy te tabsy juz dzialaly? Wlasnie czekam na okres i powiem szczerze ze sie lekko niepokoje:( prosze o odp

czesc kobietki tabsy dzialaja juz od pierwszej tabletki. wlasnie od wczoraj zaczelam je brac i czuje sie swietnie troche kreci mi sie w glowie

Gość mam problem z novynette
jestem za granica i niestety dopadły mnie skutki uboczne..biegunka i wysypka alergiczna na nogach i rękach...czy moge sama odstawic tabletki bez konsultacji z lekarzem? jakie bd tego konsekwencje,rozumiem,ze dostane okres? dodam,ze to moje 3 opakowanie,wczoraj brałam 10 tabletkę...proszę o porady...

Gość Ann_Miho
mi poprawila sie cera troche powiekszyly sie piersi brak napiecia przedmiesiaczkowego i bolu przy miesiaczkach a kiedys zwijalam sie podczas @ jedynie to tylko przytylam 3 kg przez 4 opakowania ale troche to moja wina bo sie opychalam slodyczami wiec to nie musi byc od tabletek. teraz robie miesieczna przerwe bo nie mam jak wziasc nowego opakowania a z pania doktor mam wizyte dopiero za 3 tygodnie. myslicie ze to zle ze zrobie jeden miesiac przerwy? nic mi niepowinno sie stac? moze powinnam kombinowac jakos to nowe opakowanie

Gość lorien17
biore NOvynette od niedawna, ale dla mnie sa wprost idealne ! czuje sie swietnie,czasem nawet mam wrazenie,ze moze one nie dzialaja,skoro nie boli mnie glowa,nie jest mi niedobrze .. wiem jednak,ze sa dobre i dzieki temu moge kochac sie ze swoim chlopakiem bez niepotrzebnego stresu i leku przed ciaza :)