Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa staruszka

Młodzieżowe powiedzonka

Polecane posty

Gość ciekawa staruszka

Hej,tu ciekawa staruszka :D młodzież nasza dzisiejsza takim fajnym jezykiem "zapowiada" :P moze byście starowinkę wtajemniczyli? "zapodajcie" parę słówek--z tłumaczeniem :) będę znowu młoda :D znam tylko ...Boshe,sudofnie,dżem doppry,jumsz......

Gość hdsjsuiwqoiweuij
peniasz wafla?

Gość ciekawa staruszka
z tłumaczeniem młody człowieku,bo nie peniam wafla :P

Gość albo
goń się leszczu znaczy Spadaj :P a teraz pytanie za 100 pkt z jakiego to kabaretu?:)

Gość albo
nikt nie wie? nagrody czekaja:p

Gość o zesz co za temat
:O

to ja wkleję to co kiedys dostałam, nie wiem czy jeszcze na czasie :) Yo ziomale! > > Tracham sobie dzis bryka jak wporzo umcyk, z ziomalem > pingpongiem. > > Nagle lookam, a tu smiga dojara, szmaty ma cool, aż widać jej > > majtki z uzdą, na gałach matriksy, normalnie zajebaszczo. > > Koles szybko zlepil balwana i pyta - sciemniamy? > > Nie chciałem, bo z niego przygas i zawsze trzodę robi. No i > widać > > że to blachara, a moja bryka to trabant po tuningu. > > - Mi to tito, ziomal, mówię, palimy trampki, jutro tejknę od > > zgreda fure i posciemniamy, zreszta dzis nie mam genów nawet na > > ciurlanie dropsa. Poza tym jutro pogrzeb a ja czeski jestem i > nie chcę > > rano schizować. > > Ziomal walnał karpia i looka na mnie jakbym miał errora ale > > gada - MTV brachu - sobie możesz nawet bić Niemca po kasku jak > > lubisz. > > Uderzylismy jeszcze do Maca i wrzucilismy po wiesmaku a potem > > na chawire. > > Yo! Spox! Pozdro! > > Słownik: > > lepić bałwany - zażywać amfetaminę > > bić Niemca po kasku - onanizować się > > blachara - dziewczyna, której podobaja się chłopcy majacy > dobre auta > > bez trzody chlewnej - spokojnie, bez zbędnego pospiechu > > Czeski jestem - nic nie umiem > > ciurlać dropsa - uprawiać seks oralny > > dojara - kobieta z dużymi piersiami > > dzień zagłady - wywiadówka > > K3 - okreslenie randki: kino, kolacja, kopulacja > > kanarinios - kontrolerzy biletów > > kaszlaki - papierosy Klubowe > > karmić łabędzie - wymiotować > > majtki z uzdą - stringi > > matriksy - okulary > > mieć error - mieć trudności ze zrozumieniem czegoś > > mi to tito - nic mnie to nie obchodzi > > MTV - skrót od: mnie to wali > > na Irak - na pewno > > nie mieć genów - być zniechęconym do wszystkiego > > paćkarnia - plastyka > > palić trampki - uciekać z lekcji > > pinpong - o kimś niewielkiego wzrostu > > pizza - trądzik > > pogrzeb - praca klasowa > > przygas - mało rozgarnięty chłopak > > robić trzodę - zachowywać się niestosownie > > RWD - skrót od: ratuj własną dupę - uciekamy > > schizować - panikować > > sorka - ogólnie o nauczycielce, siostra, przepraszam > > szczańsko - radość, śmiech

Gość rp86
pal gume - spadaj

Gość Racibor
bujaj się kimoku- spadaj łajzo itp

Gość Racibor
kumoku** sorki za błęda...KUMOKU ma być a nie kimoku sorki

I wy uważacie, że to normalne? Dzisiaj? W dniu dyktanda polskiego? Ciekawe, czy ktoś z młodzieży umie jeszcze mówić zwyczajnie po polsku? Tak, żeby się nie wstydzić, a rozumieć. Jeżeli przynajmniej wysłuchaliście dzisiejszego dyktanda (o pisanie mało kogo posądzam), czy zrozumieliście choć sens tegoż?

Gość dżentelmen z Warmii
ja równiez jestem zdania, że dzisiejsza młodzież to chuliganeria i bęcwały:-o

Gość a mi sie podoba
pociskam na dziurke tzn. ide do domu

Gość lide3ka
haaaa!!moja kumpela ma zajefajoskie powiedzonka:) np nie ma bata na romana.spadaj edku,pizgne cie w łeb. zrób mu bambucha:)),spiżdzaj kotku,ty zjebie genetyczny,idz w pyry ino na przelaj bedzie rychlej:))ojj znam jeszcze duuuzo jej powiedzonek ale wszystko w swoim czasie;p

Gość zapamiętaj TO
madafaka madafaka

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ a takie? : \"strzym dziurę\"- tzn. zamknij się \"jedz mi z d..y jak z talerza\"- tzn. ???

Gość lide3ka
spierdzielaj!! albo ...ty kniuknio!!!

Gość PinieK...
Mi sie podoba jak ktoś do kogoś powie KRECIE! W mojej paczce ziomalków taak mówimy... Niezłe schizy odchodza...:D Ale i taak Czesio rzadz!!! Poprostu ZAJEBIOZA!!! Heh....;pP

Gość kasulka
Może to troszę głupio zabrzmi ale mojim zdniem jest co nieco obraźliwe .Wiem to po sobie bo uczę się z takim chłopakiami co ... nie będę kończyć!!!:)

Gość kasulka
:/ błupie to trochę!

Gość zajebiaszcze

Gość o w mordee
czohraj bobra :classic_cool:

Gość lide3ka
tarzaj suta po betonie :D fakaj dyda