Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała

BÓŁ UCHA!!!!!!!!!! POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość obolała

od kilku dni pobolewa mnie gardło ale tak jakby tylko migdał czy ślinianka....a dziś kilka razy przeszył mnie ból ucha :( nie boli mnie mocno..jak widać to tylko początki ale teraz mam taki szaszor w pracy ze przez następne 3, 4 dni nie bede miala szans zeby dostac sie do lekarza....:( zalamka... czy znacie jakies domowe sposoby?? dzieki ktorym przezyje te nastepne kilka dnia?????????????????????? BARDZO PROSZE!!!!!!!!!!!!!!! piszcie...........:(

Gość obolała
plissssssssssss :(

Gość obolała
no ludziska..............

Gość Zneba
choroby ucha to nie taka prosta sprawa, lekarz byłby najskuteczniejszy... medycyda wschodu stwierdza, że choroby uszu są spowodowane chałasem, krzykiem i najlepszym sposobem na nie prócz leczenia jest się wyciszyć.....

Gość obolała
hmmmm...no to miło:) moze jakies inszejsze ;) ???

Gość mnie bolało jak nie wiem
i ratowałam się na dwa sposoby, jeden to na wacik spirytus, przyłuz do ucha, na to folia i jakaś husta, ma być ci w to ucho gorąco, spałam tak, a drugi sposób to włóż sobie do ucha liśc anginki, to taki kwiatek, wydaje mi sie, ze noc z anginką w uchu mi bardziej pomogła bo poczułam róznice juz z samego rana. powodzenia, też nie lubie lekarzy

Gość obolała
chyba spróbuje z tym spirytusem:) Boze! mam nadzieje ze pomoze.... Dziekuje za porade:)