murb 681 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Od kiedy "odpoczywa" jest tu święty spokój. Taki znowu święty to ten spokój nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1351 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Fakt. Zapomniałam o tym. Wszyscy jesteśmy Koralgolami ale przyznaje się do tego tylko Puchacz. Ja bylam też brana za Koralgora. Więc to ja. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẄywaloneJaja 0 Napisano 12 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Od czego odpoczywa? Od pracy zawodowej? Gdzie motłoch musi rano wstać do kołchozu, a inne nie muszą. Nie tylko praca człowiek się męczy. Już nie zazdrość. Zawsze możesz iść na emeryturę i niech mąż się martwi. Pewnie nie możesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1351 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Od kiedy "odpoczywa" jest tu święty spokój. Odpoczywa, magiczne słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 108 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Taki znowu święty to ten spokój nie jest. Święty święty święty Pan Bóg zastępów, pełne są niebiosa i ziemia chwały Twojej. Hosanna na wysokości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1351 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, ẄywaloneJaja napisał: Nie tylko praca człowiek się męczy. Już nie zazdrość. Zawsze możesz iść na emeryturę i niech mąż się martwi. Pewnie nie możesz xD Przecież już jestem na emeryturze jak ty. Znowu ban? Życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 241 Napisano 10 minut temu (edytowany) 8 minut temu, murb napisał: Ale Libed często się myli albo zmienia zdanie i nawet się tego nie wypiera. To, że potrafi przyznać się do błędu, to akurat jego zaleta. Bardzo wygodnie jest teraz wyciągać to, że on się często myli i zmienia zdanie, tyle że tutaj nie było miejsca na interpretacje bo wpadka była ewidentna. Edytowano 6 minut temu przez orkiestra księżniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 52 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przecież już jestem na emeryturze jak ty. Znowu ban? Życie. Szybko poszło haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 108 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Odpoczywa, magiczne słowo Czekaj, czekaj. Jak ona teraz tu wlezie po tygodniu spokoju to jakbyś race odpaliła wszystko będzie obzryzgane. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 127 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, ẄywaloneJaja napisał: Nie tylko praca człowiek się męczy. Już nie zazdrość. Zawsze możesz iść na emeryturę i niech mąż się martwi. Pewnie nie możesz xD Jaja ci ktoś do koszyczka podebrał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 241 Napisano 7 minut temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mówię ci idź na całość i miej coś z życia, bo póki co ciężko to widzę. Czytasz siebie podręczna udająca, że odpoczywa? Wsiadaj i daj się ponieść temu z tira Przypuszczam, że gdybyś miała chociaż połowę moich wrażeń, to nie siedziałabyś tutaj 24/7 i nie ujadała wiecznie o podręcznych i garsonkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1351 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Szybko poszło haha. Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẄywaloneJaja 0 Napisano 6 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież już jestem na emeryturze jak ty. Znowu ban? Życie. Koło odbytu mi latają te bany które cię tak bardzo podniecają. Smutne musisz mieć życie lysa skoro tylko praca nadaje twojemu życiu sens i wartość xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 19 Napisano 6 minut temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: To, że potrafi przyznać się do błędu, to akurat jego zaleta. Bardzo wygodnie jest teraz wyciągać to, że on się często myli i zmienia zdanie, tyle że tutaj nie było miejsca na interpretację wpadka była ewidentna. Priv zablokowany bo nie czytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẄywaloneJaja 0 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Jaja ci ktoś do koszyczka podebrał Niech se swoje wyhoduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 19 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Przypuszczam, że gdybyś miała chociaż połowę moich wrażeń, to nie siedziałabyś tutaj 24/7 i nie ujadała wiecznie o podręcznych i garsonkach. Dzisiaj tez na rower idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 127 Napisano 5 minut temu Dnia 3.04.2026 o 22:43, 250GodzinTak napisał: Dałam ją do ignora i niech się produkuje. Tirowiec odjechał, więc został szczerbaty Przemek Dobrej nocy Dnia 3.04.2026 o 22:51, karmazynowy przyplyw napisał: A jutro jakimś cudem będziesz jej odpisywać. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1351 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Przypuszczam, że gdybyś miała chociaż połowę moich wrażeń, to nie siedziałabyś tutaj 24/7 i nie ujadała wiecznie o podręcznych i garsonkach. Uśmiechnij się. Jesteśmy podręczna na forum, a ty się rzucasz, kiedy ja pisze w żartach sztywniaro 4 minuty temu, Koralgor napisał: Czekaj, czekaj. Jak ona teraz tu wlezie po tygodniu spokoju to jakbyś race odpaliła wszystko będzie obzryzgane. Cały czas czyta i jest udając, że odpoczywa. Od czego? No chyba od 'męża' odpoczywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 241 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, pyszny2 napisał: Priv zablokowany bo nie czytasz? Ile razy mam pisać wprost i dawać ci do zrozumienia, że nie mam ochoty na kontakt z toba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach