Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danti

ile waza roczne urwiski ?

Polecane posty

moj maly wazy 9kg i ma 80 cm. jest w sam raz.napiszcie o ile waza wasze pociechy.zobaczymy jaka wyjdzie srednia :)

nooo ale kultura z ciebie wyszla !!! i nie wyjezdzaj mi tu z bekartem, lepiej zmien forum

Gość Don Juan ..
A mój mały waży 5 kg, jest długi na 23 cm, bardzo gruby i z łatwością dociera do punktu G każdej laski !!! A wymiociny bękarta też ważysz czy na litry przeliczasz ???

Gość nigdy nie chciałabym
miec takiej walniętej matki. dobrze ze moja internetu nie miała i nie debatowała nad moją wagą, kolorem mojej kupy, ilością sików tylko umiała mnie wychować sama bez pomocy durnego neta. dzięki ci panie ze nie miałam takiej prostackiej matki

Danti naprawde nie wiem skad ci okropni ,,ludzie?,, sie biora?? Czy sprawia wam przyjemnosc obrazanie innych?Czy chcielibyscie aby do was ,waszych dzieci tak sie zwracano? Choc odpowiesz chamstwem to i tak wiem,ze zabolalyby cie takie slowa skierowane w twojw strone.BEZ ODPOWIEDZI. Moja wazy tez 9kg140 i mierzy 72cm (IGNORUJMY CHAMSKIE WYPOWIEDZI)

Gość juffa
one ważą swoje bękarty, tuczą je, a potem wrzucają na rożen, a kupki zamrażają

Gość to wszysto pisze
ten sam debil, przeciez od razu widac,ze to ten sam "styl"

Gość to wszysto pisze
skad sie takie matoly biora...

Gość piszmmmmmmmmmmmmmy
pierdole was matkopolskie kurwy zbękarcone

Gość do lili21
oby twoje pierdolone dziecko zdechło spadając ze schodów poslizgując się o własna srakę której nie sprzatnęląs bo chcialas jej najpierw zrobi zdjęcie

wybaczamy bo nie wiedza co czynia. loli21 - czy twoja mala skonczyla juz roczek? moj synek skonczy 23 paz.

Gość to wszysto pisze
hehe, ale pewnie teraz sie suuuuper czuje bo w koncu moze komus naublizac. Pewnie na codzien sam jest ostatnia ofiara ktora wszyscy gnoją... hahaha. Nieudacznik...

Gość to wszysto pisze
pozdrawiam mamusie :), moj synek ma juz poltorej roczku wiec sie nie kwalifikuje do tematu ;), papa

Gość roczne urwiski 2004

Gość viorika
a moj ma 11 kg:)i wcale nie jest grubaskiem-lekarz mowi ze "zgrabny z niego facet"wiec naprawde jest akuratny:).pewnie jest wiekszy od Waszych dzieciaczkow,ale dawno juz go nie mierzylam wiec nie wiem ile dokladnie ma cm.najwazniejsze jest aby nasze dzieciaczki byly zdrowiutki-reszta jest malo wazna.a czy Wasze pociechy juz chodza?

moj chodzi od 10 msc. 11kg to dobra waga, moj ma 9 ale teraz dostaje wilczego glodu wiec pewnie szybko nabieze cialka.

Martusia w 12 miesiącu życia miała 11.6 kg i 82 cm. :) Ważona w przychodni, mierzona domowym sposobem. :)