Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macon

europejki się nie mnożą ale muzułmanki tak i to jak

Polecane posty

Gość macon

co prawda muzułmanów jest w krajach Zachodu od 3-10% ale ponieważ są to ludzie głównie młodzi i płodni to skutek jest taki, że co drugie niemowle w Niemczech i co trzeci uczeń we Włoszech to dziecko muzułman. Za kilkadziesiąt lat będą większościa ... i ciekaw jestem czy będą się patyczkowali z emerytowanymi "niewiernymi". Wtedy te pieprzone feministki, które spowodowały, że europejki się nie mnożą zapłacą za swoje.

Gość macon
obciągam z połykiem :classic_cool:

Gość jaaasne
i wszystko wina Kazimiery Szczuki:D:D:D czemu niby muzułmanie mają być gorsi od europejczyków? przecież Tobie podoba się ich sposób życia jak widać na przykładzie pomysłu na traktowanie kobiet jako rozpłodówki.

Gość macon
ja nie widzę w kobietach rozpłodówek ale prawda jest taka, że jeśli kobiety nie będą rodziły statystycznie średnio 2.1 dziecka to europę czeka katastrofa. Nie uważam muzułman za gorszych ludzi ale znam historię i wiem jak się kończą przetasowania rasowe i religijne. Pamiętam też jak traktowano chrześcijan w muzułmańskiej Turcji w XIX wieku, pamiętam rzeź Ormian i znam doktryny fundametntalistycznego islamu, który z roku na rok ma większe wpływy wśród muzułman. Oj oni zrobią nam krwawą łażnie ale wtedy już będzie za późno ... Wystarczy sobie choćby przypomnieć Bośnie - to taka mikrokatastrofa w porównaniu do tego co stanie się za życia naszych dzieci w europie.

Gość macon
no, oczywiście można nie myśleć o przyszłości swojej i swojego potomstwa ale dziwnie to przypomina katastrofę Tytanika: wszyscy sie bawią, orkiestra gra ... a śmierć już za chwilę.

Gość macon
i po co to podszywanie się ... szczególnie o takiej porze.

Gość jaaasne
i oczywiście obciążasz tym Kazimierę Szczukę:D idź cynik spać i nie pierdol głupot. pieprzysz jak schizofrenik łącząc luźne informacje w pozornie logine wywody. 💤

Gość macon
podszywacze spać ! Akurat to są problemy nad którymi debatują politycy i naukowcy w Europie i USA ... Do prasy trochę przecieka ale niewiele. Ktoś ze znanych specjalistów stwierdził w wywiadzie, że Europa ma kilkanaście lat na odwrócenie niekorzystnmych tendencji, potem będzie już za późno.

Gość i dlaczego obciązasz
za te gdybania "pieprzone feministki"?

Gość macon
Bo feministkom nie da się obciągnąć z połykiem. 😡

Gość buhahahahahaaahaaaaa
:D:D:D:D:D:D dobre, dobre :classic_cool:

Gość państwo gucwińscy

Gość państwo gucwińscy
buhaha uhuhu Podszywaczu kocham cię :D

Gość macon
podszywacze do łóżek 1!! Dlaczego obciżam feministki? Bo femizm się wyrodził. Z ruchu o prawa kobiet stał się ruchem ekstremistycznym propagującym anarchię obyczajową i wyuzdanie. Próbują zatrzeć ewidentne biologiczne i psychologiczne różnice pomiędzy płciami. W konsekwencji zanika pragnienie posiadania rodziny i dzieci wśród kobiet. Oczywiście daleki jestem od przypisywania im całej winy za to co się dzieje ale one ewidentnie wzmacniają niekorzystne tendecje.

Gość no patrzcie no
"zatrzeć różnice biologiczne"... czy to ma znaczyć, że jednak feministkom mozna obciągnąć z połykiem?:D

Gość macon
Bardzo bym chciał... :(

Gość macon
głupota podszywaczy jest nieskończona co, nikt nie przeczytał artykułu ?

Gość macon
Muszę wam coś wyznać... tak, tak... nie mylicie się... ja, macon... obciągam... z wypluciem :D

Gość uuuuuuuuuuu
:D :D :D :D :D :D :D jako ze istnieja faceci pokroju macona, nie dziw, ze kobiety nie chca dawac sie im zapladniac :D :D :D :D :D

Gość Łowca debili
Śmiejcie sie kurwy i pedały ale macon ma niestety racje,muzułmanie sie beda mnozyc jak kroliki,wybija żydów a pozniej chrescijan bedzie powtorka z 2WW oboziki,egzekucje itp. wtedy mysle wielu białych historyków bedzie przypominać młodym niewiernym ze mogą za to dziekować swoim kurewskim dziadkom i babcią którzy zamiast zyć normalnie w rodzinach jak ludzie,woleli sie kurwić(Babcie) oraz pedalić(Dziadkowie) nie mam nic przeciwko prawom kobiet uważam ze powinny być zrownane z prawami męzczyzn ale sęk w tym ze dzisiejsza pop-kultura(Sic) propaguje hedonistyczne i egoistyczne podejscie do życia ktore niszczy i osmiesza tradycyjne wartości i moralnośc czyli w skrocie liczy się tylko haj$ i jebanko oraz własna przyjemnoś,jak każdemu historykowi wiadomo wiekszosc imperiów upadała w wyniku zaniku wartosci i zgnilizny moralnej ktore to powodowały rozpad struktur państwa i w skutku jego rozpad. Nie mówie ze powinnismy się mnożyc sie jak królik i miec po 4 czy 5-cioro dzieci ale powinnismy sie zastanowić trochę nad sobą,przeanalizowac swoje postepowanie i wywierać poprzez nacisk wpływ na polityków aby zatrzymali dziką emigracje do europy.Przyjęcie Turcji do Ue moim zdaniem będzie wbiciem gwozdzia do trumny mam nadzieje ze do tego nie dojdzie.Zaznaczam nie jestem rasistą ani naziolem i wiem ze jest wielu normalnych,trzeżwo myslacych muzułmanów lecz niestety zagrozenie o którym pisałem jest realne na razie nie trzeba nikogo zabijać ani nawet wyganiać,wystarczy zatrzymać emigracje z państwa arabskich oraz prowadzić politykę prorodzinną oraz promować powrót do tradycyjnego modelu 2+2.Inaczej to bedzie tylko "Kill or be Killed" :( Nie myślcie tylko o sobie pomyslcie też o swoich dzieciach,wnukach i innych ludziach miejcie trochę szersze horyzonty i przejrzyjcie na oczy,zreszta moim zdaniem kazdy normalny i dojrzały emocjonalnie człowiek pragnie jednak załozyć tą rodzine i mieć dzieci.

Gość to jak mamy rodzić tyle
dzieciaków to niech faceci zarobią na to. Kretyńskie brednie.

Gość pod iloma jeszcze nickami
będziesz pisał? przecież prostaku mozna ropoznać cię od pierwszych słów.

Gość ja chetnie
urodziłabym dwojke dzieci i zajełabym sie nimi prowadzac dom ale..... maz nie jest w stanie utrzymac samodzielnie cztery osoby a wybacz ja nie zamierzam tyrac na dwa etaty czli jeden etat dom drugi jaks kretynska praca a do tego mam małe mieszkanie (dwa pokoje 49 m2) i ciezko sie gniezdzic w takich warunkach z dwojka dzieci a na wieksze mieszkanie chwilowo nas nie stac wobec powyzszego planuje jedno dziecko i jak na razie w bardzo odległej przyszłosci i mysle ze podobnie mysli i robi wiekszosc bezdzietnych kobiet bo nie sztuka zajsc i urodzic sztuka jest wychowac w odopowiednich warunkach

Gość nie martw się
macon weźmie jeszcze jednen etat i Ci dołozy pieniędzy:D

Gość Olka...
Ooooo kolejny zakompleksiony facecik, który został skrzywdzony przez kobiete:D I teraz wszystkie są złe, wszystkie są beee:P I trzeba się dowartościowac na babskim forum nie ???:)

Gość wcale nie chodzi o to...
ze ktos nei jest w stanie utzrzymac rodziny i o tym mysla ludzie albo ze to kolejny zakompleksiony facet,,, wy sobie wejdzcie na forum o macierzynstwie i poczytajcie jak tam sie wypowiadaja niektore kobiety pieprzone feministki wlasnie, ktore rzygaja na widok dzieci a kobietom ciezarnym zycza nieszczescia i ublizaja im o to chodzi, o zmiane w sposobie myslenia bo dzisiejszy model to wlasnie NIE MIEC DZIECI JEST COOL

Gość Olka...
Po 1 -->W każdej grupie znajdą się ludzie, którzy zle zyczą komuś albo którzy są czarnymi owcami Po 2 --> własnie o to chodzi ,że sprawa finansowa jest BARDZO istotna, przy podjęciu decyzji o urodzeniu dzieciaczka Po 3 --> co by się nie działo to i tak większość kobiet chciałaby mieć dzieci, tyle że teraz myśli się o tym bardziej z głową, jak ktos pisał juz "nie sposob urodzić ale wychowac i zapewnić mu odpowiednie warunki" Po 4 --> ja bym spojrzała na problem z większej perpektywy i zastanowiła się czemu coraz wiecej kobiet chce miec póżniej dziecko i to najczęsciej 1 a gora to 2 dzieci, przeciez ludzie to nie wina feministek!! Bardziej wina państwa.......!! Jakby kobiety w wiekszości nie byly zwalniane z pracy za to, że urodzą dziecko na przykład, albo jakby nie bylo tak trudno znależć prace po odchowaniu dziecka to moze sytuacjia by wygladala inaczej??? Takich przykładów jest mnóstwo!!!Niestety :(

Gość lalala
piszecie jak to pieknie mnoza sie dzieci muzulmanskie ale do tych wszystkich statystyk nie bierzecie pod uwage jednego to ze np ojciec muzulmanin matka katoliczka i zwykle dziecko przejmuje wyznanie po matce;-)