Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macon

islam w Europie a Europejki

Polecane posty

Gość macon

co prawda muzułmanów jest w krajach Zachodu od 3-10% ale ponieważ są to ludzie głównie młodzi i płodni to skutek jest taki, że co drugie niemowle w Niemczech i co trzeci uczeń we Włoszech to dziecko muzułman. Za kilkadziesiąt lat będą większościa ... i ciekaw jestem czy będą się patyczkowali z emerytowanymi "niewiernymi". Wtedy te pieprzone feministki, które spowodowały, że europejki się nie mnożą zapłacą za swoje. nie widzę w kobietach rozpłodówek ale prawda jest taka, że jeśli kobiety nie będą rodziły statystycznie średnio 2.1 dziecka to europę czeka katastrofa. Nie uważam muzułman za gorszych ludzi ale znam historię i wiem jak się kończą przetasowania rasowe i religijne.Pamiętam też jak traktowano chrześcijan w muzułmańskiej Turcji w XIX wieku, pamiętam rzeź Ormian i znam doktryny fundametntalistycznego islamu, który z roku na rok ma większe wpływy wśród muzułman. Oj oni zrobią nam krwawą łażnie ale wtedy już będzie za późno ... Wystarczy sobie choćby przypomnieć Bośnie - to taka mikrokatastrofa w porównaniu do tego co stanie się za życia naszych dzieci w europie. to są problemy nad którymi debatują politycy i naukowcy w Europie i USA ... Do prasy trochę przecieka ale niewiele. Ktoś ze znanych specjalistów stwierdził w wywiadzie, że Europa ma kilkanaście lat na odwrócenie niekorzystnmych tendencji, potem będzie już za późno. polecam małą lekturka apropos: http://www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=swiat&name=172 spokojna w tonie ale ...

Gość macon
starcie chrześcijaństwa i islamu to będzie jedna wielka rzeźnia i współczuję tym, którzy swoim życiem zapłacą za fanaberie feministek i za obstrukcję kobiet w dziedzinie rozrodczości.

Gość kurdeczko
macon jestes upierdliwy, mam nadzieje, ze religie wszystkie wygina predzej niz ludzie :P

Gość jajkos
europejkom powinno zakazać się nierodzenia a muzułmankom rodzenia

Gość jajkos
w Rwandzie gdzie żyją dwa narody Tutsi i Hutu jeden z nich - Hutu - zdecydował się wyrżnąć w caości drugi. Zdążyli wymordować milion osób ... potem Tutsi, których jest mniej ale są bardziej bitni wzieli krwawy odwet na Hutu. w Bośni Serbowie mordowali ile się dało Muzułman, w Kosowie Muzułmanie mordowali Serbów.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jak swiat swiatem mordowali sie i beda mordoowac i idz nawiedzencu spac

Gość jajkos
a najchętniej się rżną wzajemnie różne rasy i religie. I to włąśnie będziemy mieli w europie. Tyle że tym razem to my będziemy ofiarami.

Gość kobity nie mogą się same
"mnożyć" macon. kiedyś partnerów wybierali rodzice, antykoncepcja nie istniała, seks to był "małżeński obowiązek", ciemnota i tym samym bogobojność budziły lęk. mężczyna był panem i władcą, który za niesubordynację prał po grzbiecie. feminizm sprawił, że kobiety poszły do szkół i przestały się bać mówić czego chcą. mogą wybierać partnerów same a nie tak jak kiedyś robili to za młodych rodzice. widać to wina europejskich mężczyzn, że europejki nie chcą z nimi mieć potomstwa.:D ps czyżbyś chciał wychowywać i utrzymywać rójkę dzieci a twoja partnerka nie chce? czy po prostu nikt cię nie chce?:)

Gość jajkos
w Turcji w 1915 roku zdecydowano się wyrżnąć chrześcijańskich Ormian. Udało się wyrżnać około 1 mln. osób, część uciekła - została w Turcji po tym wszystkim połowa Ormian.

Gość chrześcijanie też święci
nie byli

Gość jajkos
jestem chrześcijaninem i ty pewnie też ale rozumiem, że tobie wisi, że cię ktoś zarżnie. Uwżasz, że jeśli kiedyś chrześcijanie mordowali innych to teraz czemu inni nie ma mieć prawa zarżnąć ciebie ? Wiesz ja mam trochę więcej instynktu samozachowawczego.

Gość klarsia
..........Pamiętam też jak traktowano chrześcijan w muzułmańskiej Turcji w XIX wieku........... TO MUSISZ BYC STRASZNIE STARY, SKORO TO PAMIETASZ

Gość europejki to europejczykom
nie rodzą ale gdy wychodzą za muzułmanina to się rozmnażają jak królice. W ten sposób mszczą się za wielowiekową niewolę chrześcijańską. One to V kolumna naczej cywilizacji.

Gość papusiak
artykulik bardzo ciekawy dzięki. No widać że będą kłopoty ...

Gość papusiak
właśnie podali, żę Francja chce płacić Francuzkom za urodzenie 1000 euro misięcznie za trzecie dziecko ale nie wiem czy się nie przesłyszałem.

Gość taskon
dajmy odpór islamowi naszą zwiększoną płodnością