Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Strzelec

Czy jest tu gdzieś jakiś strzelec?

Polecane posty

Gość pani Strzelec

Strzelce ujawnijcie jakie jesteście i z jakimi znakami zodiaku jak się dogadujecie.

Gość kasiulencja
jestem strzelcem i dogaduje sie z wszystkimi siwtnie,nie lubie miec wrogow ;-)

Gość pani Strzelec
ja też się raczej wrogów nie mam, jestem elastyczna i zbyt długo nie chowam urazy:-) ale zastanawiam się jakie znaki do nas pasują tzn. z jakimi powinniśmy wiązać swoją przyszłość a jakich powinniśmy unikać. Proszę opiszcie Wasze doświadczenia

Gość kasiulencja
nie wiem jak to jest ale ponoc kobieta strzelec i facet koziorozec to masakra zwiazek z gory przegrany.i sprawdzilam to na walsnej skorze.mialam dwoch koziorozcow i lipa jak szlag nie udalo sie. z panna tez sie zadawalam tez lipa ale z kolei z waga to ponco udany zwiazek ale tez mi sie znudzil za to lew jest jak narazie ekstra. On wie co tygryski lubia najbardziej ;-)

Gość kasiulencja
teraz to jak bede poznawac nowyc hfacetow choc juz nie zmairzam na pcozatek zapytam jaki znak jak koziorozec to uciekam heheh.a strzelec + baran to esktra polaczenie tak jak moi rodzice kochaja sie po dzis dzien.

Gość kasiulencja
oooo popieram w pelni bercie ;-) nie icerpimy sie nudzic lubimy przygody.to jest to. pozdraiwam wszystkie strzelce

Gość kasiulencja
wariatki to my jestesmy i bardzo twarte i ufne i czasem to nas gubi lae dajemy rade hehe

facet strzelec i Kobieta koziorożec też przegrana sprawa, z pozostalymi znakami jest dobrze ;]

Gość pani Strzelec
nie wiem jak inne strzelce ale ja jestem wierna i jak się zakocham to bardzo długo mnie trzyma a przez to cierpię:-( a czy jestem ambitna raczej leniwa, mogłabym więcej osiągnąć gdybym sie wzieła za siebie. Tych dwóch cech u siebie nie lubię. Wolałabym po prostu olać tych co mnie ranią i "zabić klina klinem", niestety tak nie potrafię

Gość kasiulencja
zgadzam sie z sonda i jeszcze jedno bynajmniej ja za bardZo sie przjmuje i to moja wada,mam zybt wybujala wybporaźnie czasem to dobrze a czasem zle ;-)

Gość kasiulencja
nie ja tak nie mam,jestem bardzo otwarta i towarzyska...lubie przebywac wsord ludzi

Gość strzelczyni
Zgadzam się z opiniami powyżej, strzelec jest znakiem pełnym energii i działania. Nie lubi gdy sprawy stoją w miejscu.Ja jestem troszkę nieśmiała ale w gronie przyjaciół czuję się wspaniale i tryskam energią.Mam sporo przyjaciół własnie spod znaku strzelca. może dlatego bo z nimi nie sposób się nudzić. Coś w tym jest.

Gość tryskajaca energia
tak to prawda.ludzie mowia na mnie ze jestem przekaxnikiem dobrej energii, lubia ze mna przebuywac, mam duzo przyjaciol ale wiadomo czasem i te tryskajace energia strzelce laduja czasem bateryjki hehe

Gość iriska
mi tez szybko nudza sie faceci to chyba powazna wada strzelcow z baranem bylo super teraz jest wodnik raz dobrze raz zle

Gość *Jenny*
Ja również jestem strzelcem. Uwielbiam przebywać wśród ludzi, napęłniają mnie energią, choć czasem lubię pobyć w samotności. Z rybami było średnio. Dużo namiętności ale bywały zgrzyty.

Gość jednym slowem
strzelce sa the best !!!! choc nie wszyscy za nimi przepadaja czasem innych drazni ich ta energia bo reszta to ponuraki ;-)

Gość aaaniaaaaaaaa
iriska a tez jestem z wodnikiem i jestem strelcem....No tak jak poiwedzialas raz dobrze raz zle.....niestety...

Gość tez jestem strzelcem-kobietą
a jestem z rybą...jest oki :) ja jestem bardzo wesoła....wrazliwa i dogaduję się absolutnie ze wszystkimi :)

Gość tez jestem strzelcem-kobietą
i jest prawdą, że mam niepsozyte pokłady energii....nie lubie bezczynności i rutyny....

Gość też strzelec
TYCJan 24 to też strzelec - uparty , niepoprawny optymista ....itd.. jak każdy majacy ten najlepszy znak za patrona...

Gość danuśka37
witam. jestem strzelcem z 3 grudnia. ja też mam nieporzytą energię, mnóstwo pomysłów, nie lubię rutyny, wciąż wymyslam coś nowego, mam sporo znajomych lubią ze mną przebywać ale najbardziej mężczyźni. Pozdrawiam wszystkich

Gość danuśka37
Widziałm na innych stronach -strzelców WPISZCIE się tutaj

a ja jestem z 13 grudnia :-D widzę ze wiele z wymienionych cech wystepuje tez u mnie :-) i zgadzam sie ze połączenie strzelec + baran to rewelacja :-D nie bez przyczyny są to znaki zodiaku których zywiołem jest ogień.

Gość Postrzeleniecc
Witam wszystkie Strzelce Macie rację że nas znak jest najlepszy z wszystkich. mamy ogień w sobie, i ciągle nas nosi, a poza tym, bardzo rzadko popadamy w depresję. Prawie zawsze znajdziemy coś pozytywnego, i głowa do góry i uśmiech na twarzy, czasem wystarczy fajny utworek na FM :)

Gość Postrzeleniecc
Do Danusi 37, ja również urodziłem się 3-go grudnia :)

Gość Krateczka
A ja też jestem Strzelec ;) Też uważam, że to fajny znak. Ze wszytskimi się świetnie dogaduję. Jest oki. Zastanawiam się czy bym mogła stworzyć udany związek z Bliźniakiem... Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia na ten temat?

Gość wolny strzelec 5 .
strzelec plus lew,blizniak,wodnik,waga,baran tak reszty znakow nie polecam wiem to z autopsji strzelec 5 grudnia

Gość strzeleczyni
doghadujecie sie absolutnie ze wszystkimi?:O to troche dziwne.