Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubububu

Milvane bez przerwy??

Polecane posty

Gość Astoris
a moge sie dowiedziec coz znaczy "placebo"domyslam sie ze w tym przypadku bierze sie pigulki tak zeby nie zapomniec.. ale nie maja zadnego znaczenia zapewne?

\"Tabletki pudrowe\", jak to mówią ;). A poważnie: tak, tabletka, która nie ma żadnej substancji czynnej, bierzesz ją tylko po to, żebyś nie wypadła z rytmu.

Gość ile kosztują te pigułki
?

Zależy gdzie. Siostra zapłaciła ostatnio 37,60 (Wrocław), ale w dość drogim miejscu.

Gość Astoris
chyba odstawie Milvane biore od 3 lat i powracaja ciagle infekcje grzybiczne i juz mam tego dosc;(( ale teraz nie wiem jaka antykoncepcje wybrac??doradzcie cos.. wszystkie plasterki itp to hormony ktore beda tez powodowac uplawy wiec nic mi nie pozostaje oprocz gumki ale to przeciez ryzyko.;((((((( co za pech chce je brac ale od roku mecze sie z infekcjami:(i nie mozna tego na stale wyleczyc. przed pigulkami nie mialam nigdy uplawow. ajak u Was?

Gość mala_adako
po pierwsze jak ja wziełam pigułki bez przerwy i wziełam po ostatniej tabletce normalnie pierwszą tak jak bym to zrobiła normalnie to się nasłuchałam od lekarza ze to bardzo niezdrowe itd irp ale niech on spada jakby sam miał okres raz w miesiącu to też czasem chciałby pomarzyć o odpoczynku od okresu ;) co do grzybic i innych takich świństw to niestety to jest badzo złośliwe i jak już raz Ci się coś takiego pojawi to się męczysz i męczysz..słyszałam że można pochodzić w podpasce i wylać na nią kefir zimny...podobno to pomaga na grzybiczne sprawy ale nigdy nie stosowałam bo nie miałam potrzeby, ja biorę milvane od roku i nigdy nie miałam żadnych problemów poza tym ze trochę przytyłam jakieś 4 kilo:/ i jeszcze mam często huśtawki nastroju przy tch najciemniejszych tabletkach...tak poza tym to jestem bardzo zadowolona.. pozdrawiam milvanki;)

Gość 111111
mam do odsprzedania dwa opakowania milvane /termin ważności 02.2008/, brałam przez dwa lata teraz odstawiam;)))

Gość tymczasowa
Chciałabym przesunąć okres. Biorę tabletki trójfazowe (Milvane). Wyczytałam tutaj, że można nie robiąc przerwy 7-dniowej rozpocząć następne opakowanie (bądź tylko kilka, kilkanaście tabletek następnego opakowania) i dopiero potem zrobić przerwę. Ale czy tak robi się też z trójfazowymi tabletkami???????? Wtedy bierze się całe opakowanie? czy te kilka kilkanaście pierwszych czy te z trzeciego ostatniego koloru tylko??? Please pomóżcie bo to już wkrótce. Każdy mówi co innego i nie wiem już czy z trójfazowymi jest inaczej? Astoris zapytałaś się lekarza swojego wreszcie???

Gość buba84
Przy każdych tabletkach można przedłużać sobie cykl, ja brałam Milvane przez 5 lat i od czasu do czasu tak robiłam np na wakacjach.Teraz biorę Cilest ze względu na cenę i pytałam mojego ginekologa właśnie o tą sprawę. A więc najlepiej dla organizmu jest nie zażywać całego następnego opakowania, tylko tyle ile potrzebujesz a następnie zrobić przerwę. Róznica jest taka, że przy jednofazowych pigułkach możesz tą resztę opakowania wykorzystać kiedy indziej,bo każda tabletka ma taką samą dawkę hormonów, a przy trójfazowych napoczęte opakowanie trzeba wyrzucić, bo trzeba je brać w sciśle określonej kolejności. A tak apropo-to gratuluje lekarzowi wyboru!

Gość ani85-2006
hej. właśnie lekarz przepisał mi "Milvane" ponieważ mam nieregularny okres i zanikły.Nie jestem w ciąży. Mam pare małych pytań czy te tabletki działają jakoś na powiększenie piersi? na otyłosć to juz mi nie odpowiadajcie bo to od org, zależy :)

Witam, posiadam jeden listek Milvane do odsprzedania. Cena 35zł + wysyłka (5zł przy wpłacie na konto lub 14zł pobraniowa płatne przy odbiorze). W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy. Pozdrawiam

Gość kurkaaaaaaaaaaaaaa
Mam do sprzedania jedno opakowanie Milvane plus receptę na 3 kolejne opakowania 80 zł jeśli ktoś jest zainteresowany niech poda e-mail.

Gość wweer
brałam Milvane przez blisko 10 lat...i kilka razy nie zrobiłam przerwy między blistrami (wesele, urlop) i nie zaszkodziło mi to ;)

Witam, posiadam na sprzedaż 2 listki Milvane. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl . Pozdrawiam

Gość uptown_m@op.pl
MILVANE odsprzedam: Cena 30zł za opakowanie. Termin ważności 04.2013r. Forma płatności przelew. Koszt wysyłki 4zł. Kontakt: uptown_m@op.pl

Gość cytryn.a.a.
Mam do sprzedania jedno opakowanie tabletek milvane i receptę na 3 następne opakowania. Koszt 50 zł Koszty wysyłki pokrywam ja. cytrynaa@poczta.onet.pl

Gość buniotta
Hej mam do sprzedania 5 opakowan Milvane. Data waznosci do 2013r. cena za opakowanie 27 zl. Zainteresowanych prosze o kontakt mailowy buniotta@gmail.com. Pozdrawiam.

Gość hfhthtrhfth
ma ktos moze do sprzedania?

Gość vvvnnmmzbbmmb
Jakby miała któraś z Was do sprzedania to piszcie:) gosiak24z@gmail.com

Gość danika@vp.pl
Hej :) odsprzedam 1 opakowanie Milwane w cenie 25 zł + przesyłka 6 zł Piszcie na e-mail :)