Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drożdżówka

Od picia drożdży zaczął boleć mnie brzuch!!!

Polecane posty

Gość drożdżówka

Od kilku dni codziennie piję drożdże w mleku.Od wczoraj mam uczucie takich nieprzyjemnych skurczy w żołądku i wydaje mi sie ze to może być przez to.Jak myslicie? Dodam ze rozuszczam łyżeczke drożdży w szklance ciepłego mleka.

Gość pijesz żywe drożdże
więc sie nie dziw, powinnaś zalać je gorącym mlekiem aby je zabić, a najlepiej kup w aptece tabletki drożdżowe

Gość aniaania
dziewczyno daj sobie spokoj z tymi drozdzami jak juz koniecznie chcesz je jesc to kup sobie tabletki moja kolezanka pila drozdze bardzo dlugo a i tak jej to gowno dalo i w koncu przestala

Gość Blad09
Dziewczyny coraz czesciej sie o tym mowi ze picie drozdzy jest bledem bo organizmiE zaczyna sie rozwijac grzybica jak candida i zapalenia pochwy!

Gość drożdżówka
Blad09-->nie strasz mnie!!!:( Ja w ogóle jestem podatna na grzybicę pochwy,co jakiś czas mnie dopada :( Ale tyle się dobrego o tym piciu drożdży naczytałam,stweirdziłm, że sie wreszcie za to wezmę,a tu nagle taki zimny prysznic-same nieciekawe opinie :( Mam przestać je pić w takim razie?

Gość oczywiscie
,ze przestan pic te drozdze przy grzybicach pochwy i to nawracajacych.Wiecej zrobisz sobie szkody niz pozytku.Poczytaj troszke forum Candida,dowiesz sie co robic i co stosowac przy tym schorzeniu.Zrezygnuj z cukru. http://forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1521142

Gość musza byc zagotowane
własnie o to chodzi że można pic ale MUSZĄ BYC UGOTOWANE!!!!!!! Bo ciepłe mleko to nie to samo co wrzątek:/ owszem nie jest wskazane ale surowe bo wtedy [przyczyniaja się do grzybic itp....chodzi o to aby były zabite....