Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.-.-.-.

jak to powiedzieć ginekologowi?

Polecane posty

nie potrzebowałam wcześniej iść do ginekologa :) a teraz potrzebuję więc idę :) i nie jestem dzieciuchem :P

Gość ja też się golę i nigdy lekarz
nie zwrócił na to uwagi. pewnie duzo kobiet to robi.:) kiedy się jeszcze nie depilowałam też nie zwracał na to uwagi. badanie nie jest w ogóle bolesne. kiedy byłam dziewicą lekarz badał mnie przez pochwę. nawet jeśli zechce Cię zbadać per rectum możesz powiedzieć, że się na to nie zgadzasz. nie ma problemu. zwłaszcza jesli ten kawałek błony między nogami nie ma dla Ciebie większego znaczenia. w końcu to już nie średniowiecze i nie trzeba być dziewicą żeby uznano Twoja wartość jako człowieka.;) badanie przez odbyt bywa czasami wymuszone przez rodzaj hymen jaki ma kobieta. błona dziewicza może przypominać pierścień lub półksiężyc i wtedy nie ma problemu z przeprowadzeniem badania przez pochwę, ale jeśli błona przypomina sito może być problem. tu możesz obejrzeć rodzaje błon: http://www.mp.pl/artykuly/index.php?aid=13906&spec=70&_tc=859BB7721A114D81AD67164D9B3195A3 a po co ci tam mama? jak chcesz, żeby z tobą szła to ok, ale jeśli nie chcesz a ona się uprze to zostaw ją przed gabinetem i tyle. masz prawo do intymności. nie bój się. nie taki wilk straszny.;)

i takie małe sprostowanie: ja się nie brałam za lizanie łechtaczki (nie gustuję w kobietach :)

chyba mi będzie raźniej z mamą :) ale zostawie ją porzed gabinetem bo dziwnie bym się czuła :)

,,w końcu to już nie średniowiecze i nie trzeba być dziewicą żeby uznano Twoja wartość jako człowieka\'\' super to napisałaś :) zgadzam się z tym w 100%

Gość nie martw się
będziesz się potem śmiała, że aż tak się bałaś.;) pozdrawiam.

Gość glupia_ja
buehehe jakbym czytala o sobie ;D tez mialam taki problem.. tylko jednak przd wizyta doszlo do stosunku wiec nie mialam co klamac :) poza tym... badanie ginekologiczne nie boli :)

Gość solin
ja bylam w zeszlym miesiacu u ginekologa.Tez mam 17 lat bylam z moim chlopakiem.Lekarz napewno nie uzna ze jestes za mloda,wiesz ile on juz dziewczyn w naszym wieku widzial a ile mlodszych;] Co do depilacji to tez pewno nie jedno cudo widzial. ja bylam wtedy dziewica wiec mnie badal przez odbyt i ja o wiele bardziej wole palec w tylku niz jakis metalowy wziernik w pochwie;] Moze to kwestia gustu;] Powodzenia.

Gość solin
ja bylam w zeszlym miesiacu u ginekologa.Tez mam 17 lat bylam z moim chlopakiem.Lekarz napewno nie uzna ze jestes za mloda,wiesz ile on juz dziewczyn w naszym wieku widzial a ile mlodszych;] Co do depilacji to tez pewno nie jedno cudo widzial. ja bylam wtedy dziewica wiec mnie badal przez odbyt i ja o wiele bardziej wole palec w tylku niz jakis metalowy wziernik w pochwie;] Moze to kwestia gustu;] Powodzenia.

Gość wierny
wy wszystkie kurwami jesteście, żeby kocha,c się z facetem idzecie do takiego zboka i dajecie sobie palce w cipe wkładać ,huj z miłością ,ale gdzie wierność?

Gość wierny
a poza tym co to za lekarz ,co tylko baby macać umie?

Gość encemepnce
Wierny to palant, który nie wie, że kobieta też może być ginekologiem. Jego dziewczyna pewnie umrze na raka jajnika albo szyjki macicy, bo jej do ginekologa nie pozwoli chodzić no i pewnie bedzie rodzić w domu z akuszerką..... To ja się grzecznie wiernego spytam, a Twoja Mama też do ginekologa nie chodzi i rodziła w domu ? Nic dziwnego, ze cierpisz na dziecięce porażenie mózgowe.....

Gość ginek-zbok
...fajnie jest rano odkleic sie od podstarzalej zonki, a po poludniu poogladac sobie licealistki ;-) bez zapraszania na randki, bez romantycznych kolacyjek przy swiecach same sciagaja majtki i pokazuja tyle ile ich chlopcy nie mogli zobaczyc, a tu jeszcze wsunac paluszek, albo i dwa mozna i obejrzec wzierrnikiem do srodka az duszyczke widac :-) Nie sluchajcie dziewczyny chlopakow, oni nie zrozumieja naszych kobiecych spraw.

Ludzie, jak można badać przez odbyt ?! Co to za głupoty! To bardziej by bolało niż przez pochwę.... Mnie się tylko pytała czy były stosunki. Ja powiedziałam że nie a błony nie mam. I dobrze. Po co mi ona xD

Gość garfieldowa
Tak się składa, że można.

"wierny a poza tym co to za lekarz ,co tylko baby macać umie?" - GINEKOLOG :-p I ciesz się debilu, że tacy lekarze istnieją, bo przez takich jak ty kobiety chorują.

Gość kragmat
chłopak niech sobie paluchy do nosa wsadzi :)

Gość seron
niech pan mi da palec w cipe

Gość piron
ja swojej dziewczynie nie pozwalam chodzic do faceta. dla mnie to nie realne w tych czasach skoro sa kobiety. oczywiscie dziewczyna chodzi do lekarza ale do kobiety. zaden fraje....r nie bedzie wkladal paluchow tam gdzie nie musi. dziewczyna nie robi mi problemu zadnego. rozmawialem z nia spokojnie i jest jak jest. znam ja dlugo i wiem ze mnie nie oszuka. pozatym powiedzialem ze jak pujdzie to potraktuje to jako zdrade. brzydko ale tak powiedzialem. nie toleruje rozkraczania sie przed obcym facetem. sprawy kobiece to kobiece. a nie sępów zeby patrzec na mlode kobitki.