Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papimaster

Rydzyk i jego imperium

Polecane posty

Nic nie denerwuje mnie bardziej jak Rydzyk, ten oszust! Stary kłamca, złodziej i wyzyskiwacz starych biednych ludzi! Zapraszam do dyskusji i tych przeciwko i tych zmanipulowanych przez frajera.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
http://wiadomosci.wp.pl/kat,36682,wid,8111119,prasaWiadomosc.html?rfbawp=1133792231.390&ticaid=1aa8 Co jeszcze nam pokaże "ojczulek dyrektor"?

Najlepszy dowód na to jak bardzo zacofane mamy społeczeństwo. Mimo tego, że wkroczyliśmy już w XXI wiek to ludźmi można jak widać nieźle manipulować. Szlag mnie jasny trafia, że na tego palanta nie ma bata.

Gość 3slowado ojcadyrektora
a ja sie caly czas zastanawiam jak sie ma rydzyk do slubow ubostwa ...... jak ktos taki moze byc ksiedzem, pasterzem dusz w zalozeniu????????

Gość wbwbbbb
MOHEROWE BERETY [Skiba- Jędrzejak] Jak wam się podoba ta piosenka? Załóż babciu beret Moherowy jest twój Jak w każda niedzielę Znowu dziś ruszysz w bój Już tą drogą kroczą Koleżanki i mąż Liga Rodzin różańcowy Zaciska krąg To jest szlak bojowy Więc maszeruj i giń By panował Rydzyk Ale ty razem z nim Żeby był porządek Zadbaj już o to sam Aby wszyscy oglądali Telewizje TRWAM Rydzyk- lubię tańczyć z nim Jurek - Marek lubi swing Giertych- z nim zatańczę za rok Lepper - ciągle myli krok Moherowe berety- panują nad światem Moherowe berety- zaczynają krucjatę Moherowe berety- zwycięstwo i władza W moherowym berecie , będzie lepiej na świecie Na berecim szlaku Znowu leje się krew Babcie ciągle czują Rewolucji zew Piją herbatkę I zwalczają zło Premier szybko zwęszył Moherowy trop Moher to siła Moher to władza Moherowych kapeluszy Nigdy się nie zdradza Moher daje młodość Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat Premiera odbędzie się 5 grudnia przy okazji imprezy, na której Krzysztof Skiba lansował będzie swoje dzieło książkowe "Skibą w mur". Pozycja ta to zbiór kąśliwych felietonów, które zainstniały na łamach tygodnkia "Wprost" w latach 2002 - 2005. Nie będzie to zwykła impreza, podczas której autor przeczyta fragmenty swojej radosnej twórczości. Oto kilka wyjątków z tego, co dziać się będzie w klubie Enklawa (cytujemy za zaproszeniem): w programie m.in. radosne "Moher Party" a w nim - Występ Kabaretu Ekstremalnego Końja i Skiby - Mistrzostwa Polski w rzucie beretem do wanny Wassermanna - Szkolenie z zakresu dziergania Moherowych Beretów - Bezpłatny kurs obsługi kieszonkowego solarium Leppera - Bajka dla dzieci pt. "Ludwik Dorn buduje schron"

slowo do autora - dyskusja to wymiana argumentow. Czy masz wobec tego jakies argumenty na oszczerstwa, którymi sypnales w strone ojca prowadzácego? ;-)

Gość Ryba-Piła
Nasz kardynał RYDZELIEU - niech żyje, niech żyje, niech żyje!!!

Gość Ryba-Piła
Nasz kardynał RYDZELIEU - niech żyje, niech żyje, niech żyje!!!

Gość deeeeeeee
haha dziuekuje i tyle argumentow uslyszleismy ze zlodziej i oszust czyli jak kazdyw polsce;-)

Gość hmmm_____
Nie jestem jego fanką ale podziwiam ... Podziwiam za ten dryg do interesów, za to że umie manipulować ludźmi , ża to że umie wykorzystać wszystkie okoliczności na swoją korzyść, Ma głowę do interesów!!!! chyba nie zaprzeczycie.

Gość ja wolem
jak mozecie tak bluxnić na swietą osoboę??@!!! w piekle się spalicie:9

Gość ja wolem
iwosia to wcielenia szatana , precz z nią!!!!

Gość ja wolem
popieram tych ludzi:)

Gość jawedxw
Znacie Zośkę Skaryszewską al bo słyszeliście? A znacie Mariana Kuczko?Znacie jego głos? POdejrzewam że jak ktośby o nich powiedział coś złego chćby to było nieprawdziwe to uwioerzylibyście, tak samo jest z RM nie słuchacie nie oglądacie a krytykujecie bez rozeznania bo tvn i polsat tak wam powiedział,nie każdy ma inter w mówieniu prawdy o pewnych rzeczach a czasem sianie nie prawdy jest dla kogoś uniknięciem kary(walter,solorz,którzy mogli zodbyć majątek nielaglnie)

O Rydzyk ten film pokazuje całą prawdę i związek ludzi tego typu z Bogiem. Raczej nie mają z Nim nic wspólnego, są zaprzeczeniem miłości, dobroci, wychodzenia ku drugiemu człowiekowi. Przepełnia ich nienawiść do wszystkich którzy mają inne zdanie niż poglądy przez siebie głoszone. A Jezus mówił: \"miłujcie nieprzyjaciól waszych\" Wykazują wszelkie cechy sekty.

Gość obserwator katolicyzmu
Sładają sluby ubóstwa.... Redemptoryści starają się iść za przykładem Jezusa Chrystusa, przepowiadając Ewangelię ubogim (cf. Łk 4,14–21). Zgromadzenie powstało jako odpowiedź na potrzeby duchowe ludzi najbardziej opuszczonych, pośród ludu ubogiego zamieszkującego wiejskie obszary w górach, z dala od miasta Neapol. Obecnie pracuje ono w 77 krajach i liczy 5.500 członków obejmujących: kapłanów, braci i seminarzystów, którzy składają śluby ubóstwa, czystości i posłuszeństwa.

O.d.p.i.e.r.d.o.l.c.i.e się buraki od Radia Maryja. To jest najlepsza stacja pod słońcem:classic_cool: Trzeba siać, siać.... siać...💤

Gość obserwator katolicyzmu
siać nienawiść? i zło?

A tam, głupi jesteście. Większych problemów nie macie? To wsadźcie sobie w odbyt kawałek szkła:classic_cool: RM to najbardziej rozrywkowa stacja, jaką znam.

--> papimaster Czytam po raz kolejny.. ten topik... i :D A co masz do powiedzenia na temat Dody ? --> MRK_Z2 Dokładnie. To Głupota. Czemu ? Nie lubię czegoś nie słucham, (Doda) staram się nie oglądać programów gdzie mogę się narazić na to by moje nerwy :classic_cool: zostały narażone na szwank. Natomiast niesłuchanie RM, czy Dody i obrażanie ich w celach (tylko ja wiem w jakich :P) podejrzanych. nijak nie świadczy o tychże. :P Świadczy to o was. ( taka sugestia) :P Tak, tak. (tam w lustrze..)