Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje zdanie

Laski ktore mysla ze sa cool i w ogole super a chodza w ciuchach z lumpeksow....

Polecane posty

Ale pieprzysz takie głupoty ze aż czytać tego żal. Mój facet się nie myje ? Hehe aleś wymyślił. Co ? sprawdzałeś osobiście ? Mój chłopak bierze prysznic 2 razy dziennie jak każdy normalny człowiek. Oczywiście mylisz pojęcia. Dla ciebie metroseksualny to czysty i pachnący a niemetroseksualny to śmierdzący brudas. Hehehe.. Ale masz ograniczony mózg. Bronisz się desperacko, wymyślasz jakieś skrajności. Cały czas szukasz dziury w całym. Facet o co ci własciwie chodzi ? Po co założyłeś ten prowokacyjny topik. Podniecają cie kontrowersyjne dyskusje ? Próbujesz coś udowodnić ? No to udowodnic to ci sie udało ale chyba tylko to ze jesteś upartym, kłótliwym o nic buntownikiem bez powodu. Najpierw sie awanturujesz o szmateksy a potem, bronisz rozpaczliwie metroseksualnych wyfiokowanych gogusiów, aby wreszcie móc odpierać komentarze wszystkich piszących tu osób za pomocą ostrych ataków. Jakieś takie z kosmosu są te twoje argumenty. O co ty się tak wpieniasz ? Mam to głęboko w d... w jakie szmaty się ubierasz. W nowe czy nie nowe? Co to kogo obchodzi? Ubieraj się w co chcesz i myśl sobie co chcesz amebo. Nie bede juz z tobą dyskutować bo jestes chorym prowokatorem, a wszelakie dyskusje z tobą prowadzą do nikąd. I ten topik tez jest stratą czasu na jakieś chore dyskusje z jakimś plującym się, jadowitym człowieczkiem. Żegnam.

Gość laski które chodzą w super
ciuchach i przez to uważają się za lepsze od innych są ŻAŁOSNE !!!!!

Gość piękna
wiesz co powtarzasz sie , wysilil bys ten mozg i napisal cos innego bo słowa "jezeli nie masz nic do powiedzenia to nie owijaj tego faktu slowami" powtarzaja sie niemal w kazdej twej wypowiedzi i stwierdzam ze , ty się wlasnie stosujesz do tego powiedzenia non stop! i NIE BULWERUJ SIE TAK bo gorączki dostaniesz, a tak na marginesie - szkole to ja juz dawno skonczylam chlopczyku. I nie udawaj byc madrzejszy niz jestes - niestety nie wychodzi ci to najlepiej.....Smutna prawda - co? A słowa takie jak : "moze zaczniesz wreszcie dobrze zarabiac i nie bedziesz musiala dorabiac zadnej filozofii do uzywania starych i smierdzacych ciuchow z lumpeksow, bo bedzie cie stac na nowe w ktorych wczesniej nie chodzil chocby czarnoskory londynczyk, chory na opryszczke." pozostawiam BEZ KOMENTARZA, no moze z jednym zdaniem ze ja do posiadania pieniedzy nie przywiazuje tak wielkiej wagi jak TY - skad ty sie wogóle wziąles czlowieku? Nie osmieszaj sie wiecej - bo wszyscy maja z ciebie niezły ubaw no i politowanie

Gość żałosne
"takie jest moje zdanie" - ty głupia cipo, chyba ci się mózg skurczył!!! Większej idiotki jeszcze w życiu nie widziałam, czyżbyś dostała nagle większe kieszonkowe od mamusi i musisz się pochwalić tym że możesz sama zrobić zakupy? A może masz kompleksy bo sama w tych sklepach się ubierałaś a teraz jakaś kaska wpłynęła no to już jesteś lepsza co? Ty głupia mała szmato zajmij się odrabianiem lekcji bo jeszcze się wiele musisz w życiu nauczyć! Żal mi się robi takich idiotek :( I jeszczejedna sprawa - znajdź sobie jakichś znajomych, jakieś chobby, bo coś mi się wydaje że bardzo ci się nudzi ( no cóż ale to cecha ludzi mało inteligentnych, więc nic dziwnego).

Gość takie moje zdaniee
ok założyłem topic bezsensowny, wybaczcie...................:( PRZEPRASZAM!!!!!!!!