Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje zdanie

Laski ktore mysla ze sa cool i w ogole super a chodza w ciuchach z lumpeksow....

Polecane posty

Gość koreanka
W czwartek ide sobie wygrzebac kurteczke.Moze bede miala szczescie.Lumpeks to jest rozwiazanie na tanie ubieranie.

Gość biedna
A jeszcze jedno, za nic nie chciałabym mieć kogoś takiego w swoim otoczeniu jak autorkę topiku, to najgorszy typ ludzi, snoby...ocenianie ludzi po wyglądzie...brrrrr, ohyda, to na twój widok ludzie powinni mieć alergię...a kysz:-D

Gość Kaluska
to jest kochana nie dziewzyna tylko chłopak;) A kysz - miec takiego kolege , a co dopiero chłopaka, wolałabym sie powiesic:P

Gość biedna
nie nie , to jest panna, widać na kilemetr:-) Żaden facet nie założyłby takiego topiku, żaden!!!! To jest dziewczyna i ona dobrze o tym wie że jest rozgryziona:-)

Gość a w hotelu spales kiedys
i jeszce ci przypomne, autorze topiku,ze w hotelu masz reczniki, fakt,ze w porzadnym zmieniane po kazdym uzyciu, ale nie wy r z u c a n e, dostajesz takze szlafrok(uz y w a n y i wyprany!) i tylko kapcie ci daja jednorazowe. W restauracji uzywasz sztućcow i naczyn p o k i m s , tylko mytych, takze serwetek płociennych do wycierania ust. Wiec nie demonizuj z higiena, kazdy sobie ciuch z lumpeksu dobrze dezynfekuje. Poza wszystkim nieekologiczne jest wywalanie nadmiaru ciuchow, na swiecie modny i rozsadny jest recycling oraz pochodne. Ale mysle, dziewczyny, ze autor topiku juz i tak zostal wbity w ziemie, nie ma pojecia o duszy kobiecej , chyba juz nawet zwial stad - co tam, nie bede juz bic lezacego...pozdrawiam was siostry

do ale tisz jest glupia Juz pisalem ze jestem facetem............To ja mam kompleks ??? Hahhaha, a moze kompleks maja te zalosne ludziki idace do lumpeksu po firmowy ciuch , nie uwazasz ? No chyba ze chodzi ci o to ze nie mam podojnej moralnosci i naprawde dbam o czystosc i tym samym nie chodze w noszonych przez innych ludzi ciuchach w przeciwienstwie do wielu bywalcow lumpeksow..................Jasne jasne wszystkie slawy ubieraja sie w lumpeksach , zwlaszcza gdy jada na gale rozdania oskarow ROTFL, moze cos z butikami ci sie pomylilo, ewentualnie myslisz o naszy polskich \"gwiazdach\" tych z seriali, z ktorych wiekszosc jeszcze niedawno nie miala co jesc, im sie akurat nie dziwie :-)........................Piszesz tez ze dziewczyny ktore ubieraja sie w drogie ciuchy i mowia ze sa ql sa dla ciebie zerem, hehe. To czymze one roznia sie od tych ktore ubieraja sie w te same ciuchy tyle ze noszone przez innych ? Chyba tylko tym ze sa bogatsze i moga sobie na te drogie ciuchy pozwolic, prawda ? Czy to ty aby nie masz jakiegos kompleksu dziewczyno ? Kompleks biedy ? Przyznam sie ze dziwna logike stosujesz.......... Do ale was pochrzanilo : Niewiem jak ty ale ja ciuchow ze stanow nie dostawalem , a nawet gdybym dostawal to kultura wysylajacego nakazywalaby mu , by byly to rzeczy nowe a nieznoszone...........Jesli ty nie widzisz roznicy miedzy szmatami z lumpeksu noszonymi przez niewiadomo kogo, a ciuchami noszonymi po wlasnym starszym bracie, to no comment i wydaje mi sie ze imbecylka jestes raczej ty niz ja. Ktos musi zakladac topiki na tym forum aby takie pusciutkie osobki jak ty nie nudzily sie i mialy co czytac Do kaluska: Ciebie nie chce mi sie nawet komentowac bo jak zwykle nie masz za wiele do powiedzenia. Napsiz cos wreszcie, posluz sie silą argumentow a nie argumentami sily........ reszcie odpisze pozniej......ten tekst mial pojsc 1h temu ale mi inet wywalilo. I powtarzam jestem FACETEM z krwi i kosci. pa

Gość JESLI JESTES FACETEM
TO TYLKO FIZYCZNIE PSYCHICZNIE GORZEJ Z TABA NIZ Z NIEJEDNA 15 LATKA SZCZERE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA NAPRAWDE....

moze jakies argumenty, miast obelg ? Slucham.... Jestem nienormalny bo uwazem ze kazdy czlowiek powinien miec jakas wlasne poczucie godnosci i honoru?. Tychze na pewno nie przysparza chodzenie w ciuchach wczesniej noszonych przez niewiadomo kogo. :-)

Gość maXmara20
uuu...coz za ynteligent nam sie tu trafil..naprawde sadzisz ze laski ubierajace sie w lumpeksach to biedne,klepiace biede dziewczynki ?heh,przejdz sie kiedys i zobacz kto tam bywa...bo chyba nie masz pojecia chlopczyku...A poza tym pomimo tego ze moje zarobki sa niemale...tez lubie sobie poszperac...i czasem mam wieksza satysfakcje z tego ze sobie cos fajngo oryginalnego wyszukam..niz z prostego zakupu w jakims butiku...

Gość No i co z tego
Co Ci przeszkadza że ktoś ubiera sie w lumpeksie, jak ciuch jest ładny to czemu nie. U mnie w mieście w lumpeksie można kupić ubrania w gorszym stanie niz moje ścierki w domu. Ale w wiekszych miastach lumpeksy mają takie zajebiste ciuchy i o połowe tańsze niz w zwykłym sklepie.

JAKOS NIE ZAUWAZYŁAM W MOJEJ WYPOWIEDZI OBELG TYLKO NAPORAWDE SZCZERE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA CIERPISZ NA NERWICE NATRECTW CO WIDAC PO TYM CO PISZESZ A JESLI OCENIASZ LUDZI PO TYM GDZIE SIE UBIERAJA TO MOJE GRATULACJE .. TO TYLE A JAK ZASLUZYSZ NA OBELGE TO CIE O TYM POINFORMUJE BO WIDZE ZE NIE ROZRÓZNIASZ :)

A TAK NA MARGINESIE JESTEM CHYBA 2 RAZY STARSZA OD c\CIEBIE I ZARABIAM I TO NIEZLE A SIEBIE I DZIECIAKI CHETNIE UBIERAM W LUMPEKSACH BO PRZYNAJMNIEJ NIE SPOTKAM 10 MOICH KLONÓW NA ULICY A RZECZY SIE PIERZE PO PROSTU:)

NIE SŁONKO OPRÓCZ DOKUCZANIA INNYM CZYTAM CZASEM NIE TYLKO OGŁOSZENIA NA ALLEGORO I ZYCIE EROTYCZNE:)

Nie ma nic przyjemniejszego dla kobitki niz grzebanie w ciuchach i kosmetykach.Kto tego nie rozumie-wyrazy wspolczucia.Niech kazdy chodzi w czym chce,byle bylo czyste i nikomu nic do tego.Wazne co czlowiek ma w glowie i czego mozesz sie od niego nauczyc.Nie lubie snobow wszystko jedno czy mam kase czy nie.Snob sprawdza sie tylko w swoim środowisku.Tam jest rozumiany.Tu nie. I niech tak zostanie.

jesli tak bardzo pragniecie miec mase ciuchow z lumpeksow to za 4tys mozecie miec dokladnie 1 tone takiej odziezy z hurtowni, ktora sprowadza ta odziez z Angli. Ubierzecie siebie i cale swoje rodziny od stop do glow, na 10 lat do przodu. :-)

no co TY w MARKECIE kupujesz.Przeciez tam każdy może dotknąć.Nie sterylizujesz tego potem??Dziwne.

Gość do autora
ale się uśmiałam dzieki Tobie. Pracuję w "lumpeksie" i mam ten zaszczyt obslugiwać włascicielki świetnych butików z największych miast w naszym kraju. Owe panie kupują ciuchy w tych właśnie przebrzydłych "lumpeksach" które Cię tak bolą i sprzedaja u siebie w sklepach, do ktorych chodzisz Ty i podobni Tobie. Fajnie, że babki kupia bluzkę u mnie za 15 zł a sprzedają je za 100zł. A taki gośc idzie sobie do sklepu "normalnego" i myśli że robi "normalne" zakupy.

Widze, iz wiekszosc z was nie zna znaczenia slowa snobizm. Podaje je wiec za slownikiem wyrazow obych. otoz: snob człowiek bezkrytycznie naśladujący i służalczo podziwiający ludzi, których uważa za wyższych od siebie, a. usiłujący natrętnie wchodzić z nimi w komitywę; człowiek popisujący się (rzekomym) znawstwem, dobrym smakiem a. zainteresowaniami w modnych aktualnie dziedzinach nauki a. sztuki. Dalej bedziecie utrzymywac, ze to ja jestem snobem ? A moze to wiekszosc z was ktora probujac nasladowac innych ubierajacych sie w markowe ciuchy, udajac sie do lumpeksow by zakupic takowe jest snobkami ? O tym nie pomyslalyscie moje drogie prozne panie ? To w koncu wy mowicie cos tam o guscie, fantazji itp, o sandalkach Louisa Vuittona, o spodniach Levisa. A nowe spodnie z marketu wam nie starczaja ? :-). Czy to aby nie was okresla slowko snob ?

Gość lupexiara
Ja zarabiam na siebie i to nawe nie zle ) a moj stosunek do lumpeksów sie nie zmienił Ubieram sie w lumpeksach i swoje dzieci tez, oczywiscie nie tylko ale to z braku czasu. Jesli uwazasz ze poczucie honoru i godności zalezy od tego co sie nosi a raczej gdzie sie kupuje to co sie nosi, to bark mi słów...a i wybierz sie do lumpeksu w celach obserwacyjnych, zobaczysz kto tam bywa bo trafnosc twojej oceny jest :( Powodzenia i zycze ci aby problem ubioru byl twoim jedynym problemem:)

Gość lupexiara
Przepraszam za błedy to z emocji:)

I to ma byc argument ? Ktos oszukuje klientow wciskajac im drozej towar z lumpeksow i to jest wedlug ciebie argumentem obalajacym wszystko to co napisalem ? Raczysz sobie zartowac. Swiadczy to tylko o tym w jakim kraju zlodziei i glupoli ktorzy daja sie na to nabrac zyjemy. Z drugiej strony to troche nie logiczne z biznesowego punktu widzenie bo 1 tona szmat z Angli kosztuje 4 tys zl, wiec te panie z tych \"super eleganckich\" butikow moga sobie same zamowic taka dostawe i beda mialy towar ze ho ho. :-)

Gość lupexiara
Mam wrażenie, że jesteś właścicielem jakiegos butiku mieszczącego sie w pobliżu lumexu i żal Cie ściska,że właściciel lumpexu ma znowu nowy samochodzik a tobie ledwo na spodnie z marketu starcza. I wlasnie w ten sposób robisz mu 'reklame". chcesz nawrocic wszytskie "lumpy" :) oj żal mi Ciebie:(

Lumpeksiaro, ubior jest jak widac twoim problemem skoro twoje dzieci musza miec markowe ciuchy, chocby byly z lumpeksu i noszone przez niewiadomo na co chorego czlowieka, moze nawet na ptasia grype. :-) Mi chodzi tylko o czystosc i o nic wiecej. Ja brzydzilbym sie zalozyc cos co nosil przede mna nie wiadomo jaki osobnik. Czy to takie dziwne ? Wy natomiast, aby wygladac modnie zrobicie jak widac wiecej niz ja czyli zalozycie tego typu ciuchy. Czy wy aby nie poslugujecie sie podwojna moralnoscia ? Na wielu topikach piszecie o przesadnym dbaniu o czystosc o kapaniu sie kilka razy dziennie o obrzydzieniu jakie czujecie gdy korzystacie z miejskich toalet, a nawet o tym jak bardzo niedobrze robi sie co poniektorym, gdy musza dotknac klamki wychodzac z takiej ubikacji bo przeciez nie wiadomo kto jej wczesniej dotykal, o tym ze trzeba myc rece po \"zalatwianiu sie\" juz nawet nie wspomne. A tu nagle trach, wszystkie laski uwielbiaja chodzic w \"odswierzanych\" rzeczach, ktore nie wiadomo kto zakladal i czy nie byl zakaznie chory. Przyznam ze nie moge tego zrozumiec, i chyba mam prawo. Przy tym fakcie nie umycie przeze mnie rak po wyjsciu z ubikacji gdy trzymalem w rekach, w koncu mojego fiutka, to jest male miki jak mowil bohater pewnego filmu.. Dobrze wiesz ze poczucie godnosci i honoru zalezy od wielu rzeczy, a szczegolnie od ambicji zyciowych danego osobnika. Jeden bedzie sie cieszyl ze moze jesc w barze mlecznym , a dla innego bedzie to potwarz i wstyd. Jeden jezdzi maluchem a drugi wstydzilby sie do niego wsiac. Takie juz jest zycie Wiesz, mowi sie na przyklad ze zadna praca nie hanbi, ale jak dobrze wiesz nie kazda jest jednak powodem do dumy nieprawdaz ?. A realia funkcjonowania lumpeksu i tego kto tam bywa znam dokladnie. Chociaz moze to oczywiscie zalezec od maista w ktorym on stoi. :-) I nie denerwuj sie tak bo ci zylka jeszcze peknie. pa